• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya dün akşam bu çizgiyi gördüm ama fotoğraflarda belli olmadı. Sabah hayır daha yeni yumurtlama oldu yumurtlama olmadan hamilelik mi olur ya diyip bugun test yapmadım. Attıgım teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi daha da belirmiş hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum iyice. Olabilir mi ya
Canım umitlendirmek istemem ama sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabiliriz gibi bişey yok diğer günlerde kalabiliriz ama o gün sadece ihtimaller yükseliyor hadi inşallah bı dahaki testinde net bı şekilde çizgi oluşmuş olsun🥰🌼

Canım umitlendirmek istemem ama sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabiliriz gibi bişey yok diğer günlerde kalabiliriz ama o gün sadece ihtimaller yükseliyor hadi inşallah bı dahaki testinde net bı şekilde çizgi oluşmuş olsun🥰🌼
Sabah idrarla yapmadım malesef bugun gün içinde yapsam olur mu ki

Ya kıyamam inşallah bunların hepsi bebek habercisidir🥰 batın ne zaman kuzum
Dün ilk defa yumurtlama gördüm 27. Gün sonunda şeffaf akıntım var işte bilemiyorum belki de yumurtlama daha yeni oluyor ve o test kuruma çizgisi

Eklentiler

• A19CD0E9-BC55-4A52-876E-DAFA520D0544.jpeg
    A19CD0E9-BC55-4A52-876E-DAFA520D0544.jpeg
    168 KB · Görüntüleme: 72
ay heyecan yaptım simdi öyle birşey varsa ben şok :KK70: Daha reglime 3 gün var birde çarşamba günü kan vericem yine artış belli olur diye düşünüyorum. Acaba yarında gidip versem mi ki ? 24 saat lik artış nasıl olucak acaba
Bnece yarına gerek yok kuzum. Doktorlar 2 günde bir istiyor vardır bildikleri. Bir de yorulma strese girme öyle her gün her gün

M Mrs Electrical Engineer test yapıp beyazları gördükçe test yapasım geliyor benim :KK70:

bu ay olmayacağından o kadar emin hissediyorum ki. Demin naptım biliyor musun? 15'li surelab, 10'lu laboquick test siparişi verdim :KK53: artık regl iken bile test yapabilirim o kadar çok testim var:KK48:

Bnece yarına gerek yok kuzum. Doktorlar 2 günde bir istiyor vardır bildikleri. Bir de yorulma strese girme öyle her gün her gün
o zaman çarşamba ve cuma günü gideyim ben cumartesi de özelde rabdevum var o zamana kadar 1500 küsürlere gelmiş olur sanırım canım

Hiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz bence 😁 ama belirti yoksa gebelik şüphesi azalır.. tabiki kesin değildir.. ☺️
kuzummm ne yaptın test yaptın mı tekrar? ne durumdasın

keseyi de (ya da keseleri) görmüş de olursun işte maksimum bir haftaya :halay:
iyice heyecan bastı bende şuan :))
Tek veye ikiz hiç önemli değil .
Sağlıklı olsun Rabbim bana bağışlasın insallah :) braya güzel haberlerle dönmek için sabırsızlanıyorummm :)
Ama ikizse hem bana hemde eşime büyük bir şok olucak :D yüzünü görmek isterim o zaman :D

Hiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz bence 😁 ama belirti yoksa gebelik şüphesi azalır.. tabiki kesin değildir.. ☺️
Benim düşüncem de şu tedavi olurken ne mide bulantısı ne baş dönmesi vs. Hissettim (iğne etkilerini demiyorum) hepsi boş çıktı. Onlar daha ileri safhadaymis yani suanki gebeligime bakarsak
Benim tek farklı olan şey rahimde batma ve yukarı çekiyorlar gibi ağrı olmasıydı resmen tutup çekiyorlar gibi.
O sırada bi arkadaş daha vardı benden bi kaç gün sonra o da aynı şeyi yaşamıştı ikimizde gebe çıktık ama tabi başka kimseden duymamıştım bunu herkeste farklı oluyor
Nasıl herkesin hamileligi farklı geçiyor belirtiler de öyle
Gerçekten insanın kendi vücudunu bilmesi lazım canim

M Mrs Electrical Engineer test yapıp beyazları gördükçe test yapasım geliyor benim :KK70:

bu ay olmayacağından o kadar emin hissediyorum ki. Demin naptım biliyor musun? 15'li surelab, 10'lu laboquick test siparişi verdim :KK53: artık regl iken bile test yapabilirim o kadar çok testim var:KK48:
Kuzum al benden de o kadar. Çok test yapmamak için eczaneden alıyorum testleri. Zaten eşim bilmiyor bilse bu kadar test yaptığımı kendimi strese sokuyorum diye kızar. Birde test üzerinden bildiğin bilimsel çalışma yapıyorum. En ufak çizgiyi arıyorum :) Baksana kuruma çizgisi oldu ondan bile umut edip yarın tekrar yapmak istiyorum. Sonunda buldum kendim gibi birini:halay::halay:Valla sabredip bekleyenlere imrenerek bakıyorum ben hayatta yapamam. baksana test ne hale geldi :KK70:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-14 at 12.11.57.jpeg
    WhatsApp Image 2022-03-14 at 12.11.57.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 58
Kuzum al benden de o kadar. Çok test yapmamak için eczaneden alıyorum testleri. Zaten eşim bilmiyor bilse bu kadar test yaptığımı kendimi strese sokuyorum diye kızar. Birde test üzerinden bildiğin bilimsel çalışma yapıyorum. En ufak çizgiyi arıyorum :) Baksana kuruma çizgisi oldu ondan bile umut edip yarın tekrar yapmak istiyorum. Sonunda buldum kendim gibi birini:halay::halay:Valla sabredip bekleyenlere imrenerek bakıyorum ben hayatta yapamam. baksana test ne hale geldi :KK70:
Ay evet o testi yaptıktan sonra girilen şekiller:D ışığı alttan tut, üstten tut, düz bak yamuk bak kdjdjdjdj

Ben eğleniyorum ama stres olmuyorum. Varsa bileyim istiyorum, yoksa da bileyim istiyorum. Eşler bilmesin bu kadar yaptığımızı zaten 😁😁 evet kuruma çizgisi var gibi dimi sanki. Bende kuruma çizgisi bile olmuyor hiç.

Neyse teste devam 😂😂ama sen bata biraz daha az kalsın da hergün yap şimdi çok erken. Şimdi 2-3 günde bir yap bence🤗

Back