• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin gene yap canim, yumurtanın catladiysa değerlendirin derim😀
Canım test yapıcam zaten ama ben ağrılara anlam veremiyorum normalde de yumurtlamada ağrım olurdu. Ama rahatsız etmeyecek derecede gelir geçerdi. Bu bildiğin adet ağrısı gibi nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum.

Ben dediklerinin çoğunu yiyorum Karatay diyeti yaptıgım için yulafa ara vermiştim. Adet gelince onu da yiyeceğim arı sütü de aldım polen alacağım bir de.. Ama çörekotu yağını kullanıp kullanmamakta kararsızım Aslında diğer aylar kullandım bir faydasını görmedim üstelik bu ay çörekotu kürü yapınca yumurtlamam da gecikti o yüzden onu bilemiyorum. Ama diğerlerinin hepsini yemeye çalışcam. Ben omepa q10, maxijuno gibi takviyeler de kullanacağım. Maxijjno yu almadım daha alcam ama omepayi kullanıyorum zaten. Senin kullandığın takviyeler var mı
Bir de ocean aktaksantin kullanıyorum antioksidan diye duydum. Bir de açai tozu almayı düşünüyorum
Bi ara prowomen kullandım olmayınca bıraktım.
Maxijjno da benzer muadilde gıda takviyesi mi?
Omepa bende kullanıyorum.
Bitkisel maçında alıyorum uzundur.
Senin hamilelik hiç oldu mu?

Hayırlısı olsun canımcım.. Nisan ayında çiçek açalım inşallah 🌼🌼 bugünü say bence.. bat kaç 🤓🤓
Ayy hadi inşallah 🙏 benim için ayrı bir özel Nisan ayı. 1 Nisan eşimin doğum günü, 3 Nisan benim doğum günüm hem de nişan günümüz, 10 Nisan da nikah günümüz 🥰 yuhh bütün özel günler Nisan'da, bu bebek gelecek!!! 🤣
Tatlım doktor kesin duphaston verecek, o yüzden 12 Nisan olacak bat(4gün gecikmeli) seninki kaçtı?

Ayy hadi inşallah 🙏 benim için ayrı bir özel Nisan ayı. 1 Nisan eşimin doğum günü, 3 Nisan benim doğum günüm hem de nişan günümüz, 10 Nisan da nikah günümüz 🥰 yuhh bütün özel günler Nisan'da, bu bebek gelecek!!! 🤣
Tatlım doktor kesin duphaston verecek, o yüzden 12 Nisan olacak bat(4gün gecikmeli) seninki kaçtı?
Ayyy ne şanslı ay 😍😍 sana bir de bebek getirsin inşallaaah amiiin 🐣
Benim 7 nisan 🥸 yaa yine önden mi gidicem üfff

partalina_ partalina_ hepsonradan hepsonradan Venev Venev Hayat su Hayat su ve diğer minnoş anne adayları. Ben Nisan'a gidiyor, hoşçağalın 😁 az önce regl oldum da ben bugünü 1 mi sayacağım yoksa yarın başlamış mı sayacağım?
Aralik ocak subat mart nisan, ben hep gidiyorum zaten 😀 Bu isin sonu nereye varacak, bir civcik de bizim de hesabimiza dusecek mi acep 🐣 Leylekler getirseydi bu kadar beklemezdik herhalde 😅 Bugun saylanmaz bence ☺️ yarin 1.gun diye dusun. Hayirlisi olsun, en guzel zamanda gelsinler 🍀

Back