- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.681
10 11 günde derken 10 gün sonra mi yaniEvet canım bi 10.-11. Günde yap test bakalım ovulasyon testini de yap pik kadar koyulaşırsa hamile olabilirsin inşallah
Valla bence de olabilir ikiz çünkü değer artışın epey çok. Baya erken de öğrendin gebeliği malumAyyy kızzzzAnaaaam :) benm ilk gebeliğm de ikizdi :))))
ay heyecan yaptım simdi öyle birşey varsa ben şokValla bence de olabilir ikiz çünkü değer artışın epey çok. Baya erken de öğrendin gebeliği malum
canımmm pozıtıf gorunuyor, ıkı gunde bır kan vermen lazım ınsallah guzelce artarKızlar adetime iki gün var çok silik çıkmıştı testler. Kan testi yaptırdım hcg 8,57 çıkmış. Hamile miyim şimdiyoksa çok mu düşük bu değer? Yükselir mi başta normal mi?
Yaa inşallah öylesindir canım takip et bi bakalımYa kasıklarım o kadar hassas ki özellikle sol kasığım acaba diyorum hamile olabilir miyim
Yok daha 17 mart bugün yumurtlamadan sonraki 12. GünCanım bat günün bugün mü?? Kırmızıları görmediysen hala umut var
O zaman moral bozmuyoruz batı bekleyelimYok daha 17 mart bugün yumurtlamadan sonraki 12. Gün
Hayır kuzum yumurtlama üzerinden 10 gün veya 11 gün geçince gebelik testi yap demek istedim10 11 günde derken 10 gün sonra mi yani
Sen yaptın mı peki hiçO zaman moral bozmuyoruz batı bekleyelim
Canım çatlama olduktan sonra devam etmene gerek yok ovülasyona neden devam ediyosun?Arkadaşlar bni de gorun lutfen
Ben hala yumurtlama dönemindeyim benim bat 28 mart ama benimde 3 gündür test pik veriyor benimde ona moralim bozuldu her şeyde bir hayır vardır diyorumSen
Sen yaptın mı peki hiç
Yaa peki değerlendiriyor musun bizde sperm probleminde var üst üste değerlendirmek yapamiyoruzBen hala yumurtlama dönemindeyim benim bat 28 mart ama benimde 3 gündür test pik veriyor benimde ona moralim bozuldu her şeyde bir hayır vardır diyorum
Canım hayırlı olsun gebeliğin ve hamile kalan kızlarALLAH razı olsun hepiniz içime su serptiniz bide üstüne sonucum 665 çıkmış çok şükür
Değerlendiriyoruz inşallah tutar canım sende gönlünü ferah tut bekletmeyecekler bizi gelecekler minnaklarYaa peki değerlendiriyor musun bizde sperm probleminde var üst üste değerlendirmek yapamiyoruz
Hiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz benceBenim de küçük ya
Hiç yoktu ne zaman başladı biliyo musun hafif hafif 6. Haftadan sonra anca. Kasık ağrısı da adet zamanı oldu geçti belirtisiz geçti yani
Meraktan galibaCanım çatlama olduktan sonra devam etmene gerek yok ovülasyona neden devam ediyosun?
Anladım canm tesekkuelerHayır kuzum yumurtlama üzerinden 10 gün veya 11 gün geçince gebelik testi yap demek istedim
Ya dün akşam bu çizgiyi gördüm ama fotoğraflarda belli olmadı. Sabah hayır daha yeni yumurtlama oldu yumurtlama olmadan hamilelik mi olur ya diyip bugun test yapmadım. Attıgım teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi daha da belirmiş hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum iyice. Olabilir mi yaYaa inşallah öylesindir canım takip et bi bakalım
Allah seniMeraktan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?