- 12 Kasım 2021
- 3.572
- 4.387
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.641
Canım seni korkutmasın strese sokmasın hiç kimse bak gebertirimKızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Akıntı dediğin gibi ve inan yumurtalıklarımı içimde hissediyorum yürüyemiyorum ya belim de çok ağrıyor dünden beri kasıklarım çok hassasHadi gözünüzden canım. Değerlendir artık
Peki şu an akıntın dediğim gibi mi ve ağrıların var mı
Allah razı olsun canım çok şükürCanım seni korkutmasın strese sokmasın hiç kimse bak gebertirimmaşallah değerin ne güzel ilerlemiş.. sağlıkla gelecek inşallaaaah
ayyyy sonucun çok iyiKızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Gideceğim şimdi canım inşallah doktora,umarım doktor hala hastanededirCanım progesteron düşüklüğünü sakın ihmal etme. Doktorlar bu durumda progeston hormonunu yükseltip düşük durumunu engellemek için progesteron isimli bir ilaç veriyor. Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım. Doktora tahlilini göster eğer ki imkanın varsa.
Para her zaman kazanilir cnm, sagliginiz olsun yeter. Zaman gecince dunyalari versek zamani geri alamayiz. Doktorunuz makul konusmus. Elbette zor bir surec, gonul ister ki kendiliginden kolaylikla olsun. Ama bizim icin zaman dar. Bence de vakit kaybetmemekte fayda var cnm. Sizin icin herseyin yolunda gitmesini dilerim. Belki de kendiliginden gelir minik civciv, kimbilirKızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebedeparaları bayıldık rahatladık
@Random33 @Venev @My_Moonlight06hepsonradan Papatyamveben-Mavi
Güzel başlayıp ayrılık konusmasına mı döndü noooldu bak beni üzmePara her zaman kazanilir cnm, sagliginiz olsun yeter. Zaman gecince dunyalari versek zamani geri alamayiz. Doktorunuz makul konusmus. Elbette zor bir surec, gonul ister ki kendiliginden kolaylikla olsun. Ama bizim icin zaman dar. Bence de vakit kaybetmemekte fayda var cnm. Sizin icin herseyin yolunda gitmesini dilerim. Belki de kendiliginden gelir minik civciv, kimbilir❤ Senden guzel bir haber almayi cok isterim. Buralardan ayrilirsak beni mutlaka etiketle ya da ozelden yaz cnm
Daha önce 98 di sonra 179 oldu şimdi bidaha kan verdim,kanama falan yok çok şükür
Canım bhcg güzel artmış progesteron inşallah daha düşmez, çünkü tutunmayı sağlayan hormon kendisi. Ama kese görülmeden takviye verilmesi tavsiye edilmiyor ola ki doktorun verirse de bir vaska doktora da danış derim zira ben mol gebelik geçirirken değerim 5binlerdeyken bile kese görünmemisti ve lekelenmem vardı doktor takviye progestan verdi ama kendi doktorum bunu duyunca çok kızdı kese görülmeden verilmez dediKızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmışprogesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallah cuma günü görürsünüz keseyikızlar sonucum çıktı. Reglime 3 gün var daha nasıl artış sizce ?
8 mart : 5,10
10 mart :31,29
14 mart :425,5
masallaaahh ya Rabbım saglıkla kavusmayı nasıp etsın kuzum cok guzelkızlar sonucum çıktı. Reglime 3 gün var daha nasıl artış sizce ?
8 mart : 5,10
10 mart :31,29
14 mart :425,5
Aynen ben de öyle oldum test yapamasam bile hissederdim bel ve kasık ağrısından. İnşallah tutar hayırlısıylaAkıntı dediğin gibi ve inan yumurtalıklarımı içimde hissediyorum yürüyemiyorum ya belim de çok ağrıyor dünden beri kasıklarım çok hassas
Peki battan önce test yaptın mı hiç kuzumbatı bekle canım geçince yap,ben Battan 2 gün sonra yaptım testi baya koyu çift çizgiyi gördüm
ay sankı lacıvert olan zemındekı daha mı koyuMerhaba kızlar bu ay yokum buralarda çok az ovulasyon testim vardı ara ara yapiyorum bugün boyle çıktı sizce hangisi daha koyu eşim de bende emin olamadıkbu arada döngümün 19. Günü gece ay 23. Gun olmuştu pik
EHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
İnşallah canım çok heyecanlıyımmm :) Cumartes günü randevum var bakalım inş kese gözkür :)Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallah cuma günü görürsünüz keseyi
Amin Canım insallah :)masallaaahh ya Rabbım saglıkla kavusmayı nasıp etsın kuzum cok guzel
Ya kasıklarım o kadar hassas ki özellikle sol kasığım acaba diyorum hamile olabilir miyimAynen ben de öyle oldum test yapamasam bile hissederdim bel ve kasık ağrısından. İnşallah tutar hayırlısıyla
Silik hala canımArkadaşlar ovulasyon testime bakar misinz bugün yine koyulastigini gördüm
Önceye göre bugün koyulasmaya başlamış ama pik gordum tekrar neden koyulaşır kiSilik hala canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?