Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi gözünüzden canım. Değerlendir artık
Peki şu an akıntın dediğim gibi mi ve ağrıların var mı
Akıntı dediğin gibi ve inan yumurtalıklarımı içimde hissediyorum yürüyemiyorum ya belim de çok ağrıyor dünden beri kasıklarım çok hassas

Gideceğim şimdi canım inşallah doktora,umarım doktor hala hastanededir

Kızlar 2 gündür goguslerimin ucu acımaya başladı dokununca fark ettim malum her gün yokluyorum bata 3 gün var ama adet olurken hiç olmazdı cuma günü test yapmıştım negatifti erken mi yaptım acaba bidaha da yapıp negatif görmek istemiyorum

Para her zaman kazanilir cnm, sagliginiz olsun yeter. Zaman gecince dunyalari versek zamani geri alamayiz. Doktorunuz makul konusmus. Elbette zor bir surec, gonul ister ki kendiliginden kolaylikla olsun. Ama bizim icin zaman dar. Bence de vakit kaybetmemekte fayda var cnm. Sizin icin herseyin yolunda gitmesini dilerim. Belki de kendiliginden gelir minik civciv, kimbilir ❤ Senden guzel bir haber almayi cok isterim. Buralardan ayrilirsak beni mutlaka etiketle ya da ozelden yaz cnm

Güzel başlayıp ayrılık konusmasına mı döndü noooldu bak beni üzme tabiki etiketlerim ben de çok zaman ayıramıyorum aama çok da uzaklara gitme yani güzel haberler vereceğiz daha birbirimize..

Daha önce 98 di sonra 179 oldu şimdi bidaha kan verdim,kanama falan yok çok şükür

Kızlar jcg sonucum çıkmış cuma 179 du şuan 665 çıkmış progesteron hormonı düşmüş ama o bir sorunmu acaba cuma 14.98 di şuan 9.48
Canım bhcg güzel artmış progesteron inşallah daha düşmez, çünkü tutunmayı sağlayan hormon kendisi. Ama kese görülmeden takviye verilmesi tavsiye edilmiyor ola ki doktorun verirse de bir vaska doktora da danış derim zira ben mol gebelik geçirirken değerim 5binlerdeyken bile kese görünmemisti ve lekelenmem vardı doktor takviye progestan verdi ama kendi doktorum bunu duyunca çok kızdı kese görülmeden verilmez dedi
kızlar sonucum çıktı. Reglime 3 gün var daha nasıl artış sizce ?
8 mart : 5,10
10 mart :31,29
14 mart :425,5
Maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallah cuma günü görürsünüz keseyi

Merhaba kızlar bu ay yokum buralarda çok az ovulasyon testim vardı ara ara yapiyorum bugün boyle çıktı sizce hangisi daha koyu eşim de bende emin olamadık bu arada döngümün 19. Günü gece ay 23. Gun olmuştu pik

Eklentiler

• 20220314_145220.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20220314_145211.jpg
    153,6 KB · Görüntüleme: 60
Akıntı dediğin gibi ve inan yumurtalıklarımı içimde hissediyorum yürüyemiyorum ya belim de çok ağrıyor dünden beri kasıklarım çok hassas
Aynen ben de öyle oldum test yapamasam bile hissederdim bel ve kasık ağrısından. İnşallah tutar hayırlısıyla

ay sankı lacıvert olan zemındekı daha mı koyu

E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…