- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.661
Canım bat günün bugün mü?? Kırmızıları görmediysen hala umut varYaptım ve sonuç.. yine hüsran..
Pikin üzerinden kaç gün geçti? Adetin yakın mıÖnceye göre bugün koyulasmaya başlamış ama pik gordum tekrar neden koyulaşır ki
6mart pikti 9 unda siliklesti ama adetim düzensiz olduğu için adet tarihim ne zamn olur bilmiyormPikin üzerinden kaç gün geçti? Adetin yakın mı
Her ilişkinin dinamiği farklıdır espri anlayışınız da aranızdaki şakalaşmalar da öyle tabi, ben burda kadınların neler neler yazdıklarını gördüğüm için aranızdaki bir şaka olup olmadığını bilmeden çirkin bulduğumu yazdım kusura bakmayın. Umarım en kısa en hayırlı zamanda müjdenizi alırsınızYok doktor. Bana bişey demedi daha bugün gideceğim doktora. Kendi kararımdı.-Arwen- eşim şakacıdır onun bu lafını buraya yazarak siz yazınca doğru yapmadığımı anladım. Ben 2020de kürtaj olurken ameliyathanede adam kapının önünde ağlamış biridir. Bakmayın böyle dediğine. Bugün bana bişey olsa borcu olsun olmasın hiç gözünü kırpmaz yapılması gerekeni yapar emin olun. Kendinize ve kadınlara değer veriyorsunuz bu güzel bişey bunun için size müteşekkirim. Ama eşim hayatıma giren bir melektir herkes kaldıramaz şakalarını ben kaldırıyorum çünkü bana ne kadar değer verdiğini biliyorum. Ona kızmayın lütfen bu sürecin manevi yönden onu nasıl etkilediğini biliyorum onu bu yüzden anlıyorum. Bebek herkesin hayali emin olun
Aynı zamanda çektim aslında ama yumurtlama akintim da daha gelmedi benim pikler baya belirgin oluyo normalde sanki eşit gibi dimi ikisiay sankı lacıvert olan zemındekı daha mı koyu
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
Çok güzel fazla bile artmışkızlar sonucum çıktı. Reglime 3 gün var daha nasıl artış sizce ?
8 mart : 5,10
10 mart :31,29
14 mart :425,5
Yumurtlamadan en kötü 16 gün sonra adet olunur gebelik yoksa. Yumurtlamadan da 14 gün sonra gebelik belli olur6mart pikti 9 unda siliklesti ama adetim düzensiz olduğu için adet tarihim ne zamn olur bilmiyorm
Daha çok erken o zamnYumurtlamadan en kötü 16 gün sonra adet olunur gebelik yoksa. Yumurtlamadan da 14 gün sonra gebelik belli olur
İkinci defa yumurtlayabilirsin o zaman takibe devam et bence.Arkadaşlar ovulasyon testime bakar misinz bugün yine koyulastigini gördüm
Yoook maalesef regl oldumCanım yarın bir daha tekrarla var bariz
Aynn bakalımİkinci defa yumurtlayabilirsin o zaman takibe devam et bence.
evet pık bu canım, ıkısıde esıt druruyorAynı zamanda çektim aslında ama yumurtlama akintim da daha gelmedi benim pikler baya belirgin oluyo normalde sanki eşit gibi dimi ikisi
Bu ay tutar inşallahevet pık bu canım, ıkısıde esıt druruyor
Canim havuç ye bol bol benimde 2 gun suruyo genelde hatta 3. Gun de baya koyu oluyoKızlar ovulasyon testinde 3 gündür pik görüyorum normal mi sizce
inşallaahh canımBu ay tutar inşallah
Ayyy kızzzzÇok güzel fazla bile artmışikiz falan mı acaba belli de olmaz sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım bi 10.-11. Günde yap test bakalım ovulasyon testini de yap pik kadar koyulaşırsa hamile olabilirsin inşallahDaha çok erken o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?