- 8 Şubat 2022
- 82
- 66
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.701
Canım umitlendirmek istemem ama sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabiliriz gibi bişey yok diğer günlerde kalabiliriz ama o gün sadece ihtimaller yükseliyor hadi inşallah bı dahaki testinde net bı şekilde çizgi oluşmuş olsunYa dün akşam bu çizgiyi gördüm ama fotoğraflarda belli olmadı. Sabah hayır daha yeni yumurtlama oldu yumurtlama olmadan hamilelik mi olur ya diyip bugun test yapmadım. Attıgım teste bir bakayım dedim pembemsi çizgi daha da belirmiş hatta kuruma çizgisi olabilir diye suya tuttum iyice. Olabilir mi ya
Sabah idrarla yapmadım malesef bugun gün içinde yapsam olur mu kiCanım umitlendirmek istemem ama sadece yumurtlama günlerinde hamile kalabiliriz gibi bişey yok diğer günlerde kalabiliriz ama o gün sadece ihtimaller yükseliyor hadi inşallah bı dahaki testinde net bı şekilde çizgi oluşmuş olsun
Bence yarın ilk idrarını bekleSabah idrarla yapmadım malesef bugun gün içinde yapsam olur mu ki
Dün de ilk idrarı beklemeden yaptım kasıklarım çok feci yürüyemiyorum üşütmüşüm gibi ağrıyor belime ve bacaklarıma vuruyorBence yarın ilk idrarını bekle
Ya kıyamam inşallah bunların hepsi bebek habercisidirDün de ilk idrarı beklemeden yaptım kasıklarım çok feci yürüyemiyorum üşütmüşüm gibi ağrıyor belime ve bacaklarıma vuruyor
Valla 3 veya 4 katında ikiz şüphesi olur ama ben şüphelendim baya bir fark var ikiz çıkarsa yaz mutlaka olur muÇok güzel fazla bile artmışikiz falan mı acaba belli de olmaz sağlıkla gelsin inşallah
Adetim düzensiz canım ama en son 30 günde oldum bat 17 martYa kıyamam inşallah bunların hepsi bebek habercisidirbatın ne zaman kuzum
Dün ilk defa yumurtlama gördüm 27. Gün sonunda şeffaf akıntım var işte bilemiyorum belki de yumurtlama daha yeni oluyor ve o test kuruma çizgisiYa kıyamam inşallah bunların hepsi bebek habercisidirbatın ne zaman kuzum
O zaman bence yarın ilk idrarla yap sonrada bat bekleAdetim düzensiz canım ama en son 30 günde oldum bat 17 mart
Bana yumurtlamadan 10 11 gün sonra test yap dediler ama test olmadığı için bunu yaptımAllah seniay ne güldüm senin bat ne zamandı? Devam etme daha fazla testlere stres olursun bu seferde bebiş için iyi olmaz bak ne zaman koyulaşır diyosun şimdiden
Bnece yarına gerek yok kuzum. Doktorlar 2 günde bir istiyor vardır bildikleri. Bir de yorulma strese girme öyle her gün her günay heyecan yaptım simdi öyle birşey varsa ben şokDaha reglime 3 gün var birde çarşamba günü kan vericem yine artış belli olur diye düşünüyorum. Acaba yarında gidip versem mi ki ? 24 saat lik artış nasıl olucak acaba
5 üzeri ise hamilelik değil mi :) sağlıkla devam eder inşallahKızlar adetime iki gün var çok silik çıkmıştı testler. Kan testi yaptırdım hcg 8,57 çıkmış. Hamile miyim şimdiyoksa çok mu düşük bu değer? Yükselir mi başta normal mi?
o zaman çarşamba ve cuma günü gideyim ben cumartesi de özelde rabdevum var o zamana kadar 1500 küsürlere gelmiş olur sanırım canımBnece yarına gerek yok kuzum. Doktorlar 2 günde bir istiyor vardır bildikleri. Bir de yorulma strese girme öyle her gün her gün
keseyi de (ya da keseleri) görmüş de olursun işte maksimum bir haftayao zaman çarşamba ve cuma günü gideyim ben cumartesi de özelde rabdevum var o zamana kadar 1500 küsürlere gelmiş olur sanırım canım
kuzummm ne yaptın test yaptın mı tekrar? ne durumdasınHiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz benceama belirti yoksa gebelik şüphesi azalır.. tabiki kesin değildir..
iyice heyecan bastı bende şuan :))keseyi de (ya da keseleri) görmüş de olursun işte maksimum bir haftaya
Benim düşüncem de şu tedavi olurken ne mide bulantısı ne baş dönmesi vs. Hissettim (iğne etkilerini demiyorum) hepsi boş çıktı. Onlar daha ileri safhadaymis yani suanki gebeligime bakarsakHiç belli olmuyor işte bence belirtilere fazla takilmamak lazım.. ama şu varki eğer biri kendini biliyorsa ve belirtiler olunca da bu bende yoktu diyorsa orda bir şüphe etmeliyiz benceama belirti yoksa gebelik şüphesi azalır.. tabiki kesin değildir..
Kuzum al benden de o kadar. Çok test yapmamak için eczaneden alıyorum testleri. Zaten eşim bilmiyor bilse bu kadar test yaptığımı kendimi strese sokuyorum diye kızar. Birde test üzerinden bildiğin bilimsel çalışma yapıyorum. En ufak çizgiyi arıyorum :) Baksana kuruma çizgisi oldu ondan bile umut edip yarın tekrar yapmak istiyorum. Sonunda buldum kendim gibi biriniM Mrs Electrical Engineer test yapıp beyazları gördükçe test yapasım geliyor benim
bu ay olmayacağından o kadar emin hissediyorum ki. Demin naptım biliyor musun? 15'li surelab, 10'lu laboquick test siparişi verdimartık regl iken bile test yapabilirim o kadar çok testim var
Ay evet o testi yaptıktan sonra girilen şekillerKuzum al benden de o kadar. Çok test yapmamak için eczaneden alıyorum testleri. Zaten eşim bilmiyor bilse bu kadar test yaptığımı kendimi strese sokuyorum diye kızar. Birde test üzerinden bildiğin bilimsel çalışma yapıyorum. En ufak çizgiyi arıyorum :) Baksana kuruma çizgisi oldu ondan bile umut edip yarın tekrar yapmak istiyorum. Sonunda buldum kendim gibi biriniValla sabredip bekleyenlere imrenerek bakıyorum ben hayatta yapamam. baksana test ne hale geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?