Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim inşallah yerlesme kanamasidir. Okulda nobet arti gosteri arti ders var yorulmama sansim yok ama yine de mumkun oldugunca oturmaya calisirim her firsatta.yarin da.kan vereyim bi daha ilerlemesinden anlasilir herhalde

Ben de artık idrar testlerini negatifse saymıyorum, pozitifse sayıyorum Seninki sayılmaz.. Hayrolsun kuzum yaa bu belirtiler ve negatif kafaları karıştırdı.. bekleyelim bakalım umudumuzu kaybetmeden
Tatlım bence olsa hayali mayali çıkardı ama yumurtlamadan emin olmadığım için kesin konuşamıyorum. Eşim de sabah uyanır uyanmaz sordu regl olmadın dimi diye? Sevgilim dedim normal döngüme göre dün olması lazımdı, kendi tahminlerime göre yarın olması lazım ama gecikme olacaksa en geç 3 gün sonra olması lazım dedim. Beyni yandı yorum bile yapamadı yazık hahaha

Kızlar ben bugün sağlık ocağında kan verdim rutin tahlil ler işte doktordan doktora değişiyor yani şu grev olayı kan vermek isteyenler gidip bir sorun bence

Yarın başka bir testle tekrarlayayım öyleyse. Ben de çok inanamadım çünkü. İki kere kusacak gibi oldum son zamanlarda rek belirti bu. Ama bu belirti için de çok erken
Çok erken değil ben kızıma hamileliğimi ağzıma gelen mide suyumla hissetmiştim. Reglime 4 gün vardı, peynir ekmek yesem bilsem bile bi müddet sonra ağzıma gelirdi. Zaten doğum oluncaya kadar da kustum ve peynir ve galeta ile beslenmiştim.

Aynı dediğiniz gibi mide suyu ağzıma geldi iki üç kere. İnşallah belirtidir bu. Umutlanıyorum her şeyden

Aynı dediğiniz gibi mide suyu ağzıma geldi iki üç kere. İnşallah belirtidir bu. Umutlanıyorum her şeyden
O zaman böyle sizin gibi silik çıkmıştı, yok canım daha neler diyip hemen tahlil vermiştim 20 çıkmıştı. Hadi inşallah düşündüğümüz gibi olur

Akıntı dışında aynıymış belirtilerimiz böyle kasıklarını yukarı çekiyorlar gibi gerilme falan var mi canım?
Yok öyle birşey yok ama zaten herkeste farklı oluyor ya.. benim gecenki gebelikte olanakr var ama bira değişik ve farklı olarak rahimde batmalar oldu

Yok öyle birşey yok ama zaten herkeste farklı oluyor ya.. benim gecenki gebelikte olanakr var ama bira değişik ve farklı olarak rahimde batmalar oldu
Rahimde batma en genel belirti sanırım bende de vardı canım ve çoğu kişiden okuduğum kadarıyla
Aynen doğru herkesin farklı oluyor hamileliği herkes göğüs hassasiyeti akıntı olurken bende hiç bisey yoktu

Benim de aynı senin gibi çıktı tertemiz bir negatif. Geçen ay kimyasal olduğu için bu ay benim çokta umudum yok açıkçası. Bekleyip göreceğiz bakalım
Al benden de bir adet daha bembeyaz negatif ama senin daha çok var bat a daha duuur o pozitife dönebilir
Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok değil mi? Ben öyle okudum sanki ama

Aynen canım... Göğüs bendede yok kız belirti.. büyükler diyemi acaba bir arada batma oluyor yada ufak bişi hemen geçiyor artık oda belirtimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…