• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
Bazı doktorlara akil sır ermiyor bazen hayret ediyorum, hadi biz bilmeyebiliriz belki de doktorsun sen yahu 🙄 1500 lerde vajinal, 3000 üzeri karından görünür kese onda bile görünmese bile biraz bekleyip sonra tekrar bakılıyor. 1500 altı kese görmek için ugrasmasi saçmalık zaten.allah aşkına kafana takma sakın.kese için erken doktora gitmek bu yüzden stresli kesinlikle.kendin değerini ortalama hesapla 3000 i gecdiginde git bir daha stres olma yok yere.kimyasal her gebede olabilir zaten bunu belirtmesine gerek duyacak bir durum yok şu an.onu rabbim bilir hiç üzülme.

Merhaba çok şaşırdım. Amh kaç çıkmıştı benim de amh yaşıma göre çok iyi çıkmıştı ama adet azalması falan var ben de menopoza şüpheleniyorum bazen Yaşım 38
Hayır hayır benim doğru bir teşhis değil buna kendinizi inandırmayın benim Tr deki doktorum bile imkansız dedi

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
kuzum içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah. Senin değerin ne zaman 179 çıkmıştı? Birde vajinal ultrason ile baktı dimi? Çünkü karından bu değerlerde gözükmez.

Aynen 2 günde bir %70 oranında artması yeterli kabul ediliyor. Bu arada ben de öğretmenim ve rumuzdan anladığım kadarıyla zümreyiz sanırım ☺️
Insallah bakalim yarin aksami da bekleyemeden erkenden gidip vercem acayip takiliyo yoksa kafama.
Ne guzel zumrem meslektasim🥰

Kızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebede 🤗 paraları bayıldık rahatladık 😆😆
@Random33 Venev Venev @My_Moonlight06 @sumuhallebisi @papatyamveben
Canım bu ay inşallah gerek kalmadan sonuç alırsınız sağlıkla olsun hepsi de. Tüm testler de sorunsuz çıkıversin inşallah. Sizin için en sağlıklı en az yorucu en az uğraştırıcı şekilde ilerlesin süreç 💕🙏🏻

Aynen 2 günde bir %70 oranında artması yeterli kabul ediliyor. Bu arada ben de öğretmenim ve rumuzdan anladığım kadarıyla zümreyiz sanırım ☺️

Canım bu değerde görünmesi mümkün değil zaten doktor da neden kimyasal olabilir diyor ki direkt.ben takip edemedim, kanama vs mı var artışın ne şekilde oldu. Değerlerin daha önce ne kadardı
Daha önce 98 di sonra 179 oldu şimdi bidaha kan verdim,kanama falan yok çok şükür

Dualarım seninle canım benim🙏🏻 Üzülme stres yapma daha hiçbir şey belli değil. Son hcg kaçtı ve ne zamandı? Yükseliş normal mi yani
Cumaydı canım 179 du bide şimdi verdim ondan önceki değerim 98 di bide şimdi kan verdim

Bazı doktorlara akil sır ermiyor bazen hayret ediyorum, hadi biz bilmeyebiliriz belki de doktorsun sen yahu 🙄 1500 lerde vajinal, 3000 üzeri karından görünür kese onda bile görünmese bile biraz bekleyip sonra tekrar bakılıyor. 1500 altı kese görmek için ugrasmasi saçmalık zaten.allah aşkına kafana takma sakın.kese için erken doktora gitmek bu yüzden stresli kesinlikle.kendin değerini ortalama hesapla 3000 i gecdiginde git bir daha stres olma yok yere.kimyasal her gebede olabilir zaten bunu belirtmesine gerek duyacak bir durum yok şu an.onu rabbim bilir hiç üzülme.
Daha önce kimyasal geçirdim biliyorum evet ama moralimi bozdu 2 günd enir artışı takip etmemiz lazım dedi

kuzum içini ferah tut herşey güzel olacak inşallah. Senin değerin ne zaman 179 çıkmıştı? Birde vajinal ultrason ile baktı dimi? Çünkü karından bu değerlerde gözükmez.
Evet vajinal ile baktı,cumaydı bide bugün kan verdim bakalım bu kaç çıkıcak

Kızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebede 🤗 paraları bayıldık rahatladık 😆😆
@Random33 Venev Venev @My_Moonlight06 @sumuhallebisi @papatyamveben
Olsun kuzum en azından doğru adımlarla ilerliyorsun inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe🤩👶💕💜🤰 bende Nisan mayıs haziran aylarından birini seçip tüp bebek tedavisi başlıcam artık 😍

Bu ayda olmadı yine kırmızılar tam bat günü geldi çok üzgünüm böyle hıçkıra hıçkırq ağlayasım geliyo 🥺
Papatyamelo Papatyamelo canım stres yapma inşallah değerin yükseldiğinde göreceksin keseyi 🙏

Bu ayda olmadı yine kırmızılar tam bat günü geldi çok üzgünüm böyle hıçkıra hıçkırq ağlayasım geliyo 🥺
Papatyamelo Papatyamelo canım stres yapma inşallah değerin yükseldiğinde göreceksin keseyi 🙏
Aminm canım ALLAH razı olsun,ağlamak yok dinlenme zamanına girdin şimdi sonra tam gaz devam çalışmalara

Guzum kötü düşünme Rabbim sana bağışlasın evladını. Ara ara kan ver takipte kal canım :dua:

Evet vajinal ile baktı,cumaydı bide bugün kan verdim bakalım bu kaç çıkıcak
Canım Cuma 179 ise bugün 1500 olma ihtimali yok ki zaten. senin ilk değerin gayet güzel artmış. Sen içini ferah tut. Doktorlar bazen ne zaman kan verdiğine bile bakmıyor böyle konuşuyor. En fazla 600-700 olmuştur Cumadan bu yana değerin. Nasıl görmeyi bekliyor ki keseyi

Back