• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım... Göğüs bendede yok kız belirti.. büyükler diyemi acaba 🤣🤣🙈🙈 bir arada batma oluyor yada ufak bişi hemen geçiyor artık oda belirtimi bilemedim
Benim de küçük ya 🤣🤣🙈
Hiç yoktu ne zaman başladı biliyo musun hafif hafif 6. Haftadan sonra anca. Kasık ağrısı da adet zamanı oldu geçti belirtisiz geçti yani

Tatlım bence olsa hayali mayali çıkardı ama yumurtlamadan emin olmadığım için kesin konuşamıyorum. Eşim de sabah uyanır uyanmaz sordu regl olmadın dimi diye? Sevgilim dedim normal döngüme göre dün olması lazımdı, kendi tahminlerime göre yarın olması lazım ama gecikme olacaksa en geç 3 gün sonra olması lazım dedim. Beyni yandı 🤣🤣 yorum bile yapamadı yazık hahaha
Ahhaaha itinayla beyin yakılır 😁😁

Al benden de bir adet daha bembeyaz negatif 😁 ama senin daha çok var bat a daha duuur o pozitife dönebilir😍
Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan çok değil mi? Ben öyle okudum sanki ama
Canım ben aralık ayında kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O yüzden biraz umudum yok açıkçası. Benim son adet tarihim 21 Şubat. Bekliyorum bakalım ama içimdeki his olmadı diyor :((

Arkadaşlar ayın 5 inde yumurtlamam oldu ama hiç bir zn birakmadim testi devam ettim sizce neden geri koyulasmaya başlar yumurtlayali 10 gün olack daha

Eklentiler

• IMG20220314114205.jpg
    IMG20220314114205.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220314_114057.jpg
    IMG_20220314_114057.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 58
Canım ben aralık ayında kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O yüzden biraz umudum yok açıkçası. Benim son adet tarihim 21 Şubat. Bekliyorum bakalım ama içimdeki his olmadı diyor :KK43:(
Canım üzülme bak en azından hamile kalabiliyorsun bence yine bebiş olacak neden olmasın ama eğer bir düşük daha yaşarsan bir doktora git te araştırılsın düşük nedeni strese sokma vücudunu canım içini ferah tutmaya çalış 😍

Benimde bir haftam var.
Badem, ceviz, maden suyu, baklagil, arı sütü, propolis, çörek otu yağı, incir, keten tohumu, kabak çekirdeği, yulaf ezmesi, yumurta, bunları yemeye çalış.
Ben dediklerinin çoğunu yiyorum Karatay diyeti yaptıgım için yulafa ara vermiştim. Adet gelince onu da yiyeceğim arı sütü de aldım polen alacağım bir de.. Ama çörekotu yağını kullanıp kullanmamakta kararsızım Aslında diğer aylar kullandım bir faydasını görmedim üstelik bu ay çörekotu kürü yapınca yumurtlamam da gecikti o yüzden onu bilemiyorum. Ama diğerlerinin hepsini yemeye çalışcam. Ben omepa q10, maxijuno gibi takviyeler de kullanacağım. Maxijjno yu almadım daha alcam ama omepayi kullanıyorum zaten. Senin kullandığın takviyeler var mı
Bir de ocean aktaksantin kullanıyorum antioksidan diye duydum. Bir de açai tozu almayı düşünüyorum

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕

Bende geç yumurtluyorum ama yumurta tembelliği yok onunla ilgisi yok eminmisiniz ?yani şöyle düşünün pkolular sözde yumurtlama zor horurler onların bile adetten sonra 4. 7. gün yumurtlama gördüğü oluyor doktora görünmeden bu şekilde kendinizi düşünmeyin geç yumurtlama yumurta tembelliğine işaret etmez canim
Yok sadece ondan demedim bende lh yüksekliği var o yüzden doktor söyledi yumurta tembelliği var diye. ilk klomen kullandım yumurtalar büyümedi. İkinci defa yüksek dozda kullandım günde 3 kez o zaman bir yumurtam oldu. Yani yumurtalar zor büyüyor geç büyüyor.

Kızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebede 🤗 paraları bayıldık rahatladık 😆😆
R Random3 Venev Venev My_Moonlight06 My_Moonlight06 hepsonradan hepsonradan Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi

Canım ben aralık ayında kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O yüzden biraz umudum yok açıkçası. Benim son adet tarihim 21 Şubat. Bekliyorum bakalım ama içimdeki his olmadı diyor :KK43:(
Anladım canım. Sağlıkla ilerlicekse gelsin, şimdi değilse de zamanı ne zamansa o zaman gelsin o zaman🙏🏻
Ben belirti falan hiç anlamıyorum, vücudumu hiç dinlemem. Ama hissiyat olarak hiç hissetmiyorum ben de. Zaten eşime de sinirlendim dün bi konudan, sabah çift çizgi görmediğime de sevindim saçma bi şekilde. Görsem doğru dürüst sevinemeyeceğim zaten diye😓

Ooo bana neler olmadı ki ben hala adet olmadım banan geçen ay hamile kalkabilirsin bu ara diyen doktor folekülün yok senin dedi rahim incelmiş nasıl regli olmadın dedi bende bilmiyorum dedim olmadım olsam görmezmişim kanamayı dimi ama neyse bana idrar testi yaptı negatif kan yapmıyorlar burada öyle dedi.tüp bebek bile önermem dedi folekül yok dedi bende dedim ki ben gelmeden önce tüm tahlillerim normaldi gayrette vardı amh çok iyi yaşıma göre nasıl menapoz olur dedim.o da bende bilmitosun şaşkının doğrusu dedi.bana bir ilaç verdi adı chlormadinon bizdeki dupaston gibi adet söktürücü dedi onu kullanıyorum henüz bir şey olmadı doktordan 4 gün sonra Ovulasyon da pik gördüm değerlendirdim bekliyorum
Merhaba çok şaşırdım. Amh kaç çıkmıştı benim de amh yaşıma göre çok iyi çıkmıştı ama adet azalması falan var ben de menopoza şüpheleniyorum bazen Yaşım 38

teşekkür ederim inşallah yerlesme kanamasidir. Okulda nobet arti gosteri arti ders var yorulmama sansim yok ama yine de mumkun oldugunca oturmaya calisirim her firsatta.yarin da.kan vereyim bi daha ilerlemesinden anlasilir herhalde
Aynen 2 günde bir %70 oranında artması yeterli kabul ediliyor. Bu arada ben de öğretmenim ve rumuzdan anladığım kadarıyla zümreyiz sanırım ☺️
Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
Canım bu değerde görünmesi mümkün değil zaten doktor da neden kimyasal olabilir diyor ki direkt.ben takip edemedim, kanama vs mı var artışın ne şekilde oldu. Değerlerin daha önce ne kadardı

Dualarım seninle canım benim🙏🏻 Üzülme stres yapma daha hiçbir şey belli değil. Son hcg kaçtı ve ne zamandı? Yükseliş normal mi yani

Canım üzülme bak en azından hamile kalabiliyorsun bence yine bebiş olacak neden olmasın ama eğer bir düşük daha yaşarsan bir doktora git te araştırılsın düşük nedeni strese sokma vücudunu canım içini ferah tutmaya çalış 😍
Gideceğim zaten canım. Genetik testleri yaptıracağım. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Kızlar bugün aşılama sonrası doktorla görüştük.. öncelikle iğne etkisi 7-8. gün geçiyor, 11-12.gün testte pozitif gördüysen biyokimyasal olmuştur kesin dedi.. bir ay ara verelim artık tüp bebeğe başlayalım ama üroloğa gidin onun tedavisi önemli dedi.. eşim için de önerdiği doktora gittik, varikosel 2.derece, hormon testi, dna hasar ve genetik testleri istedi.. sonuclarına göre ameliyat ya da tüp bebek diyelim, zaman kaybetmenizi istemiyorum dedi..
Durum bu mertebede 🤗 paraları bayıldık rahatladık 😆😆
R Random3 Venev Venev My_Moonlight06 My_Moonlight06 hepsonradan hepsonradan Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
ayy hadı ınsallaahhh hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Allah emeklerınızı bosa cıkarmasın.
evet bızım usaklar parayı sevıyor yaa:KK200::110::anneadayı::emir_bebek:

Back