- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.501
Test bozulmuş gibi geldi bana belli olmuyor ki,istersen bi tekrar yap bakalımTesti yıkadım iyice kuruma mi diye bayağı Bi suya tuttum ovaladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test bozulmuş gibi geldi bana belli olmuyor ki,istersen bi tekrar yap bakalımTesti yıkadım iyice kuruma mi diye bayağı Bi suya tuttum ovaladim
Gerekkalmadi şuan kırmızılar geldi Papatyamelo kuzum beni sild kırmızılar geldi bendenBir gün gelse bir gün daha seyrek ama geliyordu yani düzenli herzaman gelmek zorunda değil ama bu şart değil
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah belirtilerin nelerdi pekiGünaydın Canlar Test yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum
bende diyorum devlet hastanesinde çinlinin işi neKız çünki yazdım klavye değiştirmiş
Silik çizgiyi gördümmm ben.Günaydın arkadaşlar sessizce takip ediyordum konuyu. Bat 16 Mart. Bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Kaset test negatif diğeri silik çıktı. Siz de bakar mısınız? İnş vardır. İsteyen herkese allah nasip etsin
Silik çizgiyi bende gördüm inş hayırlısı olsun bebişin seninledirGünaydın arkadaşlar sessizce takip ediyordum konuyu. Bat 16 Mart. Bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Kaset test negatif diğeri silik çıktı. Siz de bakar mısınız? İnş vardır. İsteyen herkese allah nasip etsin
canım bu test bende iki kere pozitif gösterdi ama regli oldum. başka marka bir testle dene tekrar inşallah bebiş vardırGünaydın arkadaşlar sessizce takip ediyordum konuyu. Bat 16 Mart. Bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım. Kaset test negatif diğeri silik çıktı. Siz de bakar mısınız? İnş vardır. İsteyen herkese allah nasip etsin
Benim de aynı senin gibi çıktı tertemiz bir negatif. Geçen ay kimyasal olduğu için bu ay benim çokta umudum yok açıkçası. Bekleyip göreceğiz bakalımYapalım yaplım da. Ben bugün de yaptım tertemiz negatif ya diyorum ki yarın bi ovülasyın testiyle mi denesem
Yarın başka bir testle tekrarlayayım öyleyse. Ben de çok inanamadım çünkü. İki kere kusacak gibi oldum son zamanlarda rek belirti bu. Ama bu belirti için de çok erkencanım bu test bende iki kere pozitif gösterdi ama regli oldum. başka marka bir testle dene tekrar inşallah bebiş vardır
Var var bence de ama yine de koyulasmayi takip etGünaydın herkesee Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Kızlar hayal görmüyorum dimi Eki Görüntüle 3024587
Maşallah,katlayarak artsın inşallahBetam çıktı kızlar 54.2
Yumurtlama ağrısı gibi görünüyor sen değerlendirmelere devam etCanım benim kıvamlı akıntı dün oldu aynı zamanda testlerde pik verdi. Değerlendirdik. Bugün daha test yapmadım sabah ağrıyla uyandım daha çok sol kasık ve alt karın bölgesi. Adet değil gibi içten ama değişik bi ağrı.
Bastaki test yapar yapmaz cikan hali sondaki de beklemis hali. Artik kar kis tipi demeden kan vermem lazim
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah.bahsettigin durum yerleşme kanaması gibi kırmızı olmadığı sürece endişe etmeye gerek yok. İse gitmen sorun yaratmaz bence çünkü kimyasal gebelik gibi durumlarda istediğin kadar yat olacak olan oluyor. Kendini iyi hissediyorsan ise gitmende sorun görmüyorum.kendini yorma yeterSonucum 127 cikmis kizlar. İnsallah saglikla ilerler bundan sonra da Papatyamelo ekler misin cnm
Ya Şubat topiginden hatırlıyorum ben oradan ayrılmadan evvel güzel haber almıştın kimyasal olduğunu şimdi okudum.hayirlisi olsun hayırlı zamanda gelsin bebişlerBenim de aynı senin gibi çıktı tertemiz bir negatif. Geçen ay kimyasal olduğu için bu ay benim çokta umudum yok açıkçası. Bekleyip göreceğiz bakalım
Bat ne zamandıYarın başka bir testle tekrarlayayım öyleyse. Ben de çok inanamadım çünkü. İki kere kusacak gibi oldum son zamanlarda rek belirti bu. Ama bu belirti için de çok erken
Ben de artık idrar testlerini negatifse saymıyorum, pozitifse sayıyorum Seninki sayılmaz.. Hayrolsun kuzum yaa bu belirtiler ve negatif kafaları karıştırdı.. bekleyelim bakalım umudumuzu kaybetmedenpartalina_ hepsonradan günaydın kuzular dün akşam yine batma tarzı ağrılar oldu belim ağrıdı falan. Sabah regl olurum diye düşünmüştüm, olmadı. Ben de test patlattım dedim ama negatif tabii ki. Şaşırdık mı? Artık test yapmayacağım. 3 gün daha veriyorum kendime (ki asla daha fazla gecikmez) olmazsa 4 gün sonra bakarız artık