- 7 Mart 2022
- 210
- 157
- 33
- 39
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.481
Yok doktor. Bana bişey demedi daha bugün gideceğim doktora. Kendi kararımdı.Lazgulu5561 size yazmıştım ama mesajınızı alıntılamamışım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok doktor. Bana bişey demedi daha bugün gideceğim doktora. Kendi kararımdı.Lazgulu5561 size yazmıştım ama mesajınızı alıntılamamışım
Hadi bakalıımm tutsun hayırlısıyla totemiinnHaa şu da var dün kızlara yazmıştım bat 20 marttan sonra aralığa geçiyor beklenen doğum eğer bebiş haberi alırsam aralık anneler grubu açcam benPapatyamelo totemi yaptım
![]()
Hayırlısı olsun canım
Sabh yine yap canım dualarimdasin ins vardırİnshaAllah canım İnshaAllah vardır yasuya tutunca daha çok belirdi anlamadım şaşırdım
Bendeee atmadımGünaydın CanlarTest yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım
Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum![]()
Gunaydinn sende akıntı olmusmuydu canımGünaydın CanlarTest yapan yok mu bu sabah yoksa ben mi kaçırdım
Tablomuza yeni bebişler eklensin ❣
Ben kendimi hala tuhaf hissediyorum Rabbime şükürler olsun verdi bu ay..Hamile olmak çok güzel çok değişik bir duyguymş.Gebelik testimi atmaya kıyamadım saklıyorum![]()
Doktorlar yok galiba bugün öyle yazıyor bende gidemicem doktora gebe değilim elendim ama grevdelermişBendeee atmadımbakalım bugün yine hastaneye gidicem
Beni doktor çağırmıştı cuma günü,pazartesi gel diye vardır İnşallahDoktorlar yok galiba bugün öyle yazıyor bende gidemicem doktora gebe değilim elendim ama grevdelermiş
Yakından çekermisinBen yaptım aslında ama sonuca geç baktım. Nasıl olsa çıkmayacak diye koydum kenara uyumuşum. Uyandığımda böyleydi. Umutlanmali miyim bilmiyorum![]()
Eflatun1Kelebek
İNŞAALLAH çünkü eğer gebeysen yorma kendini derim yinede önce bi ara istersen canım gitmeden doktoruBeni doktor çağırmıştı cuma günü,pazartesi gel diye vardır İnşallah
Testi yıkadım iyice kuruma mi diye bayağı Bi suya tuttum ovaladimYakından çekermisin
Gebeyim canımİNŞAALLAH çünkü eğer gebeysen yorma kendini derim yinede önce bi ara istersen canım gitmeden doktoru
Çinli numarası ne kızGebeyim canımdoktoru arayamıyorum Çinli numarası yok devlet gastanesi
Kız çünki yazdım klavye değiştirmişÇinli numarası ne kız![]()
hiç test yapıp uyuyamadım ben ya :) tekrar test yap istersen yanıltıcı olabilirBen yaptım aslında ama sonuca geç baktım. Nasıl olsa çıkmayacak diye koydum kenara uyumuşum. Uyandığımda böyleydi. Umutlanmali miyim bilmiyorum![]()
Eflatun1Kelebek
Canım tekrarlı bi testini istersenTesti yıkadım iyice kuruma mi diye bayağı Bi suya tuttum ovaladim