Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz ben ama bat gunumde yapmış oldum.. ben bir hafta erken yapmadım ki.. yerleşme kanamasına göre erken di ama çıkma olasılığı yusketi cunki bat geldi
Bacım önemli olan bat değil işte benim yarın yapmaya başlamam lazımdı biliyosun ama yumurtlama olalı 6-7 gün oldu daha o yüzden yapmicam sanırım pek yapasım da yok gerçi de amaan bu ay saldım inşallah mart sana hayırla müjdeyle gelir inanıyorum ben sende var bişeyler hadi bakalım müjdemi isterim hee bebiş haberinde direkttt ilk bizi etiketlicen Ginnys bacımla

Tabiki canım siz benim ilk söz agrilarimsizniz Ginnys

İnshaAllah kuzum vardır bakalım hayırlı olsun ya..bence yapma daha var benim ovulasyondan 2 hafta geçti ..

Hiç belli olmaz orası kuzum... Onemsemeidign zaman daha çok şans oluyor

Tabiki canım siz benim ilk söz agrilarimsizniz Ginnys

İnshaAllah kuzum vardır bakalım hayırlı olsun ya..bence yapma daha var benim ovulasyondan 2 hafta geçti ..
Kuzum geç döllenme olabilir seninki gelen giden bişey yok sende zaten bence hamilesin ama beta düşük olduğu için görünmüyo bekle bakalım biraz daha

Kuzum geç döllenme olabilir seninki gelen giden bişey yok sende zaten bence hamilesin ama beta düşük olduğu için görünmüyo bekle bakalım biraz daha
Bence tam tersine geç döllenme değil.. doktorlar da testleri bat bir hafta geçince yapın diyorlar.. benim çok başında birde bu erken gebelik testi de değil.. geç döllenme olsaydı zamanında yerleşme kanaması olmazdı böyle bu sefer hızlı gittiğini düşünüyorum.. adet biter bitmez yumurtalama dönemine girdim çünkü..

Başka marka Alacam netten İnshaAllah ozamana kadar bir kaç gün geçmiş olur..

Ya eğer bu gerçekse testlerede güven kalmaz,
Ben doktora güvenmedim çünkü sonuçta o ultrason İle bakıyor ve ben kiloluyum baya benim gibi kadınlarda göremiyorlar çünkü yumurtalıklar arkada kalıyor ayrıca cihazlar burada çok eski Tr deki gibi gelişmiş ultrason cihazları değil testteki olay direk kendi vücut sıvınız daha güvenilir çünkü bu hormon sıvı bir hormon idrara bu nedenle geçiyor ve bu nedenle sıvı alımını keserek idrardan bakıyoruz ki doktorlarda çok dikkate alır Ovulasyon testlerini.

Erken gebelik al kaseti bi bırakk

Bende bekliyorum bakalım ondan böyle bir haber müjdesi

Canım merhaba bende battan bir gün önce test yaptım negatif 3 gün gecikince pozitif oldu ve 90 çıktı değer senin kaç çıkmıştı ? Ve bat tarihin ne ?
4 mart bat tarihimdi o gün kan verdim 1.2 ydi 4 gün sonra ayın 8 inde yine verdim 27 olmuştu. Yarın tekrar gidip vereceğim

Bi kaç gün daha ovulasyon testini deneyeceğim, elimde az kalmasa şimdi bile yapasım var. Reglime 16 gün olmasa denerim gebelik testini ama hiç elim gitmiyor.
gebelik testi için çoook erken en fazla 5 önce yap bence canım yine de sen bilirsin tabi güzel haberlerini bekliyorum

Ya beklemesi ne zor bu yollarda.
Alttan muayene de acıtıyor görülmeyince.

Akıntı dışında aynıymış belirtilerimiz böyle kasıklarını yukarı çekiyorlar gibi gerilme falan var mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…