How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani soluk pembe yada kahverengimsi akıntı benzeri kanamalar yerleşme kanaması diye değerlendiriliyor. Bı kere benim de başıma gelmişti , sonu hüsran olsa da.. değerin güzel. Korkma inşallah bişey olmaz. Tekrarlarsa yarın bi doktora git ama ,belki hormon takviyesi vs ile desteklemesi gerekiyodur
Sagol cnm devam.ederse giderim. Ilk defa oldu bana tedirgin oldum haliyle

Hmmm 🤔.... Benimkinde ama öncesinde de görünüyordu hafif çizgi suya tutmadan... Birde ben digerlerinide yaptığım gün ozamanda suya tutmstum.taze iken ama çıkmadı.. neyse bakalım hayırlisi.. bu senin çizgisi olan teste birdaha baksana değişmiş mi.. birde suya tuttuktan sonra kuruttum ben bu hala yaş duruyor.. bende kurunca çıktı
Kuruyuncada vardı… dı diyorum çünkü hoşuma gitti tekrar tuttum bu sefer yine çıktı 🤣🤣 test mühendisi olacağım.ilginç bir durum şaştım kaldım

Kızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..

Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır 😔
Yaa sen sabaha kadar mesaj atsan yine kafa şişiremezsin yavrim 🤗🤗 ben görüyorum.. gözlerimin hipermetropu düzeldi valla çizgileri seçiyor anında 🤓
Bu ara da yeni ismin hayırlı olsun 😍

Kuruyuncada vardı… dı diyorum çünkü hoşuma gitti tekrar tuttum bu sefer yine çıktı 🤣🤣 test mühendisi olacağım.ilginç bir durum şaştım kaldım
Suanki halini çekip bana göndersene... Benimkinde suuya tutmadanda vardı onun için diyorum. Ve dediğim gibi diğerlerini de yaptığım Aman suya tuttun ayni marka tetsler ama cikmadi

Biliyorum canım hatırlıyorum.. zor ya bu işler . Ama kendimi çok rahat bırakmıştım bu ay .
Benimde öyleydi canım insallah sonucu güzel olur seninde ya çok sevinirim gerçekten 😍
Eğer olmasa bile canını sıkma daha 2 3 ay şansın daha açık olacak bunu bil Allahin izniyle en kısa zamanda gelsin bebisin yarın alacak mısın testi 😊

Yaa sen sabaha kadar mesaj atsan yine kafa şişiremezsin yavrim 🤗🤗 ben görüyorum.. gözlerimin hipermetropu düzeldi valla çizgileri seçiyor anında 🤓
Bu ara da yeni ismin hayırlı olsun 😍
Kıyamam Yaaa kafayı yemeden anne oluruz İnshaAllah hahaha x-ray gibiyim demişisin bir mesjda canim Yaa Allah yardımciimiz olsun 😔

Benimde öyleydi canım insallah sonucu güzel olur seninde ya çok sevinirim gerçekten 😍
Eğer olmasa bile canını sıkma daha 2 3 ay şansın daha açık olacak bunu bil Allahin izniyle en kısa zamanda gelsin bebisin yarın alacak mısın testi 😊
Allah razı olsun kuzum .. sağolasın İnshaAllah dediign gibi olur.. yok uzulmemde bugün bira umutlandim ister istemez.. ama bende yine aynı berlitiler var gecenki gebelikteki gibi onda heycna yaptım 😅

Canım burada acil iki şekilde birisi hastane biriside ev doktorunun nöbetçisi acil durumlar için böyle acil müdahale ameliyat vs gibi bir şey değilse ev doktorunun nöbetçisine gidiyorsun böyle garip uygulamalar var
Turkiyenin gözünü seveyim diyelim o zaman. Allah korusun anne karnında ölme vs. Gibi durumlar oluyor özellikle ilk haftalarda onu bilemezsin bir de öyle 2 buçuk ay beklemek
Bir sürü ihtimal var burdan okumuştum azar azar suyu gelmiş ilk zamanlar farketmemis bebegi ölmüş maalesef daha bir çok ihtimal. 2 buçuk ay beklemek çok fazla

Kızlar bu son vallaha kafa sisridm biliyorum.. yanlız benim uygulamada teslerin çizgisi slik filanza otomatik effekt yapıyor.. ben de eski vs yeni yaptım bakın..

Birde arkasına flash yapınca da gorunuyor.. dua edin kızlar İnshaAllah vardır 😔
Bukadar stres yapma canım, iki gün sonra tekrar test yap. Rahat ol biraz lütfen.

İnshaAllah canım bakalım hayırlısı ..boşuna umutlanmiyorumdur
İnşallah vardır kuzum duam seninle, şansın yüksek ben inanıyorum sende olduğuna🥰 benim bu ay da olmadı büyük ihtimalle iki pik günü ve bir çatlama gününü değerlendirdim sadece, son 3 gündür boş duruyoruz gerildik iyice zaten. Olmazsa da önce kendi problemlerimizi bi çözelim sonra bakalım dicem ertelicem bebek işini…

Back