How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Turkiyenin gözünü seveyim diyelim o zaman. Allah korusun anne karnında ölme vs. Gibi durumlar oluyor özellikle ilk haftalarda onu bilemezsin bir de öyle 2 buçuk ay beklemek
Bir sürü ihtimal var burdan okumuştum azar azar suyu gelmiş ilk zamanlar farketmemis bebegi ölmüş maalesef daha bir çok ihtimal. 2 buçuk ay beklemek çok fazla
Bencede öyle ama burada gerçekten aşırı umursamazlar sadece yaşlılara çok önem veriyorlar halkın çocu yaşlıya ondan sanırım 🤣🤣🤣

Sende durum nedir varmı gol sence alırmıyız bu maçı sok dk golü İle
Bende de seninki gibi ağrılar batmalar sancılar devam, çok kendimi dinlememeye çalışıyorum ben diğer aylara nazaran olcağını da sanmıyorum zaten. Senden ve (mumine adını değiştirmiş) ondan çok umutluyum ben bu ay, kendimden değilim. Ben bu ay sadece iki pik gününü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdim, son 3 gündür kendi sorunlarımızla ilgilenmekten hiç o konulara girip icraatta bulunamadık ovülasyonum da bitti zaten.

Kız valla aynıyız 😬😬 rahim filmini dahi kendi kafama göre gidip çekildim 🙈 bilmiyorum ki canım iyi anlaşan evliliğinde sorun olmayan bütün çiftler galiba bu bebek sınavından geçiyor.birbirimizi yesek anlaşamasak arka arkaya olurdu eminim artk 🤣
O zaman başlasın kavgalar 😂ben gidip boşanma dilekçesi verip geliyorum

Bende de seninki gibi ağrılar batmalar sancılar devam, çok kendimi dinlememeye çalışıyorum ben diğer aylara nazaran olcağını da sanmıyorum zaten. Senden ve (mumine adını değiştirmiş) ondan çok umutluyum ben bu ay, kendimden değilim. Ben bu ay sadece iki pik gününü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdim, son 3 gündür kendi sorunlarımızla ilgilenmekten hiç o konulara girip icraatta bulunamadık ovülasyonum da bitti zaten.
Bnde çok umutlu değilim beee boşver bnm baksana rahim incelmiş umarım kalınlaşmıştır bu arada denk gelen yumurtayı değerlendirdim napayım boş geçmedim ama şu var ki senin yinede altın günleri değerlendirmişsin bu çok güzel bir şey belli olmaz neyin ne olacağı rabbim biliyor sadece

Selamünaleyküm arkadaşlar ben aslında 3 ay rahmimi dinlendirecektim fakat eşim diyor ki ben karışmam horoz misali yaparım geçerim diyor 🙈🙈🙈😅😂 napayım bilemedim. Hem bu arada sperm sayısını çoğaltmak yada spermleri daha sağlıklı hale getirmek için doğal çözüm bilen var mı aranızda?

Bnde çok umutlu değilim beee boşver bnm baksana rahim incelmiş umarım kalınlaşmıştır bu arada denk gelen yumurtayı değerlendirdim napayım boş geçmedim ama şu var ki senin yinede altın günleri değerlendirmişsin bu çok güzel bir şey belli olmaz neyin ne olacağı rabbim biliyor sadece
Hayırlı olacaksa olsun diyorum kuzum zaten ben saldım bu ay, senin de şansın var kuşum yumurtlamayı değerlendirmişsin. Allah verince tek gün en olmayacak pozisyon bile yetiyor ya

Kusura bakmayın açık yazdığım için fakat bu bilgiler benim için önemli arkadaşlar

Evet canım yumurta tembelliği geç yumurtlama. Bekliyorum adete az kaldı bir yandan araştırıyorum. Yumurta kalitesine iyi gelecek şeyler bakıyorum. Sen en durumdasın
Benimde bir haftam var.
Badem, ceviz, maden suyu, baklagil, arı sütü, propolis, çörek otu yağı, incir, keten tohumu, kabak çekirdeği, yulaf ezmesi, yumurta, bunları yemeye çalış.

3 ay rahmini dinlendirmen gerektiğini doktor mu söyledi? Eşinin horoz misali yaparım geçerim demesini çok çirkin buldum 3 ay uzun bir süre evet ama benim eşim böyle bişey söylese damızlık inek miyim ben sağlıkla alakalı bişey bu derdim. Hamile kalırsanız ve doktorunuz birlikteliği yasaklarsa ne olacak mesela?

Ne belirtilerin var canimm🥰😍
Kasık ağrıları bel ağrısı.. bugün yine rahimde batma oldu... Akıntı... Agrimda nasıl oluyor biliyormusunnn bbiyle çok ayakta durunca oturma hissi geliyor oturunca rahmimi desteklickemis gibi yoksa sanki ağırlık cokuyo gibi değişik 😅😅

Bana heyecan yapma erkenden test yapma diyene bi bak hele😅😂 yaa biliyodum senin de erkenden test yapma isteğinin geleceğiniii🤣
Kiz ben ama bat gunumde yapmış oldum.. ben bir hafta erken yapmadım ki.. yerleşme kanamasına göre erken di ama çıkma olasılığı yusketi cunki bat geldi 😁

3 ay rahmini dinlendirmen gerektiğini doktor mu söyledi? Eşinin horoz misali yaparım geçerim demesini çok çirkin buldum 3 ay uzun bir süre evet ama benim eşim böyle bişey söylese damızlık inek miyim ben sağlıkla alakalı bişey bu derdim. Hamile kalırsanız ve doktorunuz birlikteliği yasaklarsa ne olacak mesela?
Lazgulu5561 Lazgulu5561 size yazmıştım ama mesajınızı alıntılamamışım

Back