Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah canım Yaaa Hayirlsii diyelim... Pes etmek yok

Üzgünüm kuzum ev sahipleri cevreye bakarak ilerler oldular ama belki kendini ev sürecine kaptırırsan bebegin kendiliğinden gelir belli olmaz ki bu işler
Belkide ya cevreye gore yapma hakki yok ki normal devletin koyduyu sartla yapmasi lazim esim adliyede calistigi icin de korkuyor haliba dava acmamizdan zit gidiyor bize ama kaybeden kendi olucak ben çok iyi niyetle yaklasirikm ama kotuyse baya kendimi kaybederim oda sabrimizi siniyor 100 de 100 üstünde zam hakki yok

Haklısın canım ama gel de bunu ev sahiplerine anlat o kadar cok kişi magdur oldu ki

İnşallah düşündüğün gibidir kanaman ne zaman oldu nasıldı bu arada? Yazdıysan kaçırmışım

Kızlar bugün adet günüm ama testim negatif sanırım bu ay olmadı Ovülasyon testimde böyle hatta bir tık fazla koyu gözüküyor sol kasığım ağrıyor anlamıyorum yAni adet belirtilerimde yok

Eklentiler

• C4F53DA3-1E4D-428A-8C85-77AAAC7F96A0.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar benim bat yarın bı sabah erken gebelik testi yaptım negatif . Elimde ovulasyon testide kalmadı yapamadım ama benim gibi bat gününe 1 gün kalana kadar negatif görüp sonra testi pozitife dönen oldumu bi umut işte soruyorum kusura bakmayın

Eklentiler

• 0233675F-B8A8-41C5-AC2D-29DA5BCDF45B.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 8D33F6B8-FDBA-4DBF-B1BE-41F2CC4F4097.jpeg
    164,5 KB · Görüntüleme: 74
Adet gününe kadsr testte çıkmayabiliyor,ben adete 4 gün kala yaptım negatifti,tam adet günü yaptım pozitifi gördüm

Canım aynıyız ya benim de hiç adet belirtilerim yok ama testte negatif

Canım daha önce çizgi çıkan marka hangisiydi aynı mı bu yaptığın la çünkü hepsi nin hassasiyeti farklı oluyor belki bunun ki daha yüksek miktarda ki hcg yi ölçüyordur

Canım daha önce çizgi çıkan marka hangisiydi aynı mı bu yaptığın la çünkü hepsi nin hassasiyeti farklı oluyor belki bunun ki daha yüksek miktarda ki hcg yi ölçüyordur
Kuzum yine aynı testi aynı marka avox adı bilmiyorum valla çok üzüldüm yA ama adet belirtim yok sol kaşığım ağrıyor o kadar

İnşallah düşündüğün gibidir kanaman ne zaman oldu nasıldı bu arada? Yazdıysan kaçırmışım
İnshaAllah canım.. kanamam 10 mart sabah oldu.. böyle köyü pembe kahve karışık sonrası bir ortasında bir cırtlak kırmızı vardı.. sonrasında pembe ve kahve rengi geldi sadece 2 gün sürdü ...dün açık sarı leke vardı oda dün kayboldu.. az öncede biraz beyaza yakın akıntı geldi hafif.. ve rahmimin ortasında ağrı var belimede var.. sancı var hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…