- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.181
İnshaAllah canım Yaaa Hayirlsii diyelim... Pes etmek yokİyi yapmışsın, belli etmiyorlar ama onlar da çok üzülüyor. Evet doğru canım ben de hep öyle okuyorum bu forumda. Yerleşme kanamasından birkaç gün sonra anca yükseliyormuş HCG. Hadi sen de ver güzel haberi bize, yine çok bereketli grup
Belkide ya cevreye gore yapma hakki yok ki normal devletin koyduyu sartla yapmasi lazim esim adliyede calistigi icin de korkuyor haliba dava acmamizdan zit gidiyor bize ama kaybeden kendi olucak ben çok iyi niyetle yaklasirikm ama kotuyse baya kendimi kaybederim oda sabrimizi siniyor 100 de 100 üstünde zam hakki yokÜzgünüm kuzum ev sahipleri cevreye bakarak ilerler oldular ama belki kendini ev sürecine kaptırırsan bebegin kendiliğinden gelir belli olmaz ki bu işler
Tebrik ederimmmm bacım.. sağ salim kucağına da alırsın bebişini isnhaAllahBastaki test yapar yapmaz cikan hali sondaki de beklemis hali. Artik kar kis tipi demeden kan vermem lazim
Haklısın canım ama gel de bunu ev sahiplerine anlat o kadar cok kişi magdur oldu kiBelkide ya cevreye gore yapma hakki yok ki normal devletin koyduyu sartla yapmasi lazim esim adliyede calistigi icin de korkuyor haliba dava acmamizdan zit gidiyor bize ama kaybeden kendi olucak ben çok iyi niyetle yaklasirikm ama kotuyse baya kendimi kaybederim oda sabrimizi siniyor 100 de 100 üstünde zam hakki yok
İnşallah düşündüğün gibidir kanaman ne zaman oldu nasıldı bu arada? Yazdıysan kaçırmışımAh kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım@dceke
@tucimo @asunnyPapatyamelo
Eh yani bi zahmetBastaki test yapar yapmaz cikan hali sondaki de beklemis hali. Artik kar kis tipi demeden kan vermem lazim
Test yapacaksan eğer paylaş da bakalım inşallah çatlatmışızdır
Adet gününe kadsr testte çıkmayabiliyor,ben adete 4 gün kala yaptım negatifti,tam adet günü yaptım pozitifi gördümAh kıyamam Yaaa.. bu sefer bende eşime hiç caktirmiyorum.. kanamam oldu bitti ama ona söylemedim ben yerlesme kanaması olarak düşünüyorum.. eşim beni adetli sanıyor öyle kalsın ... bugün bende test yaptım negatif... Yanlız nette okudmda yerleşme den sonra bir kaç gün geçmesi lazımmış Mesela 5 gün sonra kanda çıkarmış ondan birkaç gün sonra idrarda.. erken davrandım sanırım@dceke
@tucimo @asunnyPapatyamelo
Canım sen kaç gündür pik görüyorsun?Eki Görüntüle 3024674 canım bugün de pik gösteriyor test yarın yine test yapıcam sana da atarım
Canım aynıyız ya benim de hiç adet belirtilerim yok ama testte negatifKızlar bugün adet günüm ama testim negatif sanırım bu ay olmadıOvülasyon testimde böyle hatta bir tık fazla koyu gözüküyor sol kasığım ağrıyor anlamıyorum yAni adet belirtilerimde yok Eki Görüntüle 3024677
Canım daha önce çizgi çıkan marka hangisiydi aynı mı bu yaptığın la çünkü hepsi nin hassasiyeti farklı oluyor belki bunun ki daha yüksek miktarda ki hcg yi ölçüyordurKızlar bugün adet günüm ama testim negatif sanırım bu ay olmadıOvülasyon testimde böyle hatta bir tık fazla koyu gözüküyor sol kasığım ağrıyor anlamıyorum yAni adet belirtilerimde yok Eki Görüntüle 3024677
Dün ve bugün pik gördüm canım. Dün yoğun bir şekilde yumurta akı gibi akıntım vardı. Bu günde şiddetli kasık ağrım var.Canım sen kaç gündür pik görüyorsun?
Anlayamıyorum kuzum yA neden sebep neCanım aynıyız ya benim de hiç adet belirtilerim yok ama testte negatif
Kuzum yine aynı testi aynı marka avox adı bilmiyorum valla çok üzüldüm yA ama adet belirtim yok sol kaşığım ağrıyor o kadarCanım daha önce çizgi çıkan marka hangisiydi aynı mı bu yaptığın la çünkü hepsi nin hassasiyeti farklı oluyor belki bunun ki daha yüksek miktarda ki hcg yi ölçüyordur
14 15 16 günler arası olabiliyormuş adetin gelmesi
Bat tarihiniz nedirBetam çıktı kızlar 54.2
Geç döllenmedir belki diye kırmızılara bürünene kadar içimde umut olacakAnlayamıyorum kuzum yA neden sebep ne
İnshaAllah canım.. kanamam 10 mart sabah oldu.. böyle köyü pembe kahve karışık sonrası bir ortasında bir cırtlak kırmızı vardı.. sonrasında pembe ve kahve rengi geldi sadece 2 gün sürdü ...dün açık sarı leke vardı oda dün kayboldu.. az öncede biraz beyaza yakın akıntı geldi hafif.. ve rahmimin ortasında ağrı var belimede var.. sancı var hafifİnşallah düşündüğün gibidir kanaman ne zaman oldu nasıldı bu arada? Yazdıysan kaçırmışım
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizi de dualarında unutmaBetam çıktı kızlar 54.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?