- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.201
Sen ne zaman yumurtladın kuzum adeti 1 sayarsak falanGeç döllenmedir belki diye kırmızılara bürünene kadar içimde umut olacakeğer olmazsam perşembe günü kan testi vereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne zaman yumurtladın kuzum adeti 1 sayarsak falanGeç döllenmedir belki diye kırmızılara bürünene kadar içimde umut olacakeğer olmazsam perşembe günü kan testi vereceğim
İşte benim de bugün diyemem adet günüm diye cunki şey 13 yazmamın nedeni 13 Şubat'ta düşük yaptığım regl başladığı içindi... Ama ben öncesinde olurum adet aslında bir yandna gecikmiş sayılırım... Ama internette de okudum kanamadan 7 gün sonra bakın diye .. zaten kasett testi ve erken gebelik değil..Adet gününe kadsr testte çıkmayabiliyor,ben adete 4 gün kala yaptım negatifti,tam adet günü yaptım pozitifi gördüm
Hiç bilmiyorum canım ben bu ay ilk diye ovü yapmadım akıntımda olmadı belki de hiç yumurtlamadımSen ne zaman yumurtladın kuzum adeti 1 sayarsak falan
Amin canim hepimiz bian once kavusalim insallah bebelerimizeTebrik ederimmmm bacım.. sağ salim kucağına da alırsın bebişini isnhaAllah![]()
Yaaa yerleşme ozaman inşallah ben de kızımda yaşamıştım toplamda iki gün süren çamaşırımı ve günlük pedi kirletecek kadar ve peçeteye sürdüğümde gelen önce pembe kırmızı gibi sonrasında kahveye dönüp bitmişti adetime 4 gün kalaİnshaAllah canım.. kanamam 10 mart sabah oldu.. böyle köyü pembe kahve karışık sonrası bir ortasında bir cırtlak kırmızı vardı.. sonrasında pembe ve kahve rengi geldi sadece 2 gün sürdü ...dün açık sarı leke vardı oda dün kayboldu.. az öncede biraz beyaza yakın akıntı geldi hafif.. ve rahmimin ortasında ağrı var belimede var.. sancı var hafif
Anlattigina gore yerlesme olabilir sanki. Gittikce kahveye donmesi bitmis demek oluyor diye biliyorum. Insallah oyledirİnshaAllah canım.. kanamam 10 mart sabah oldu.. böyle köyü pembe kahve karışık sonrası bir ortasında bir cırtlak kırmızı vardı.. sonrasında pembe ve kahve rengi geldi sadece 2 gün sürdü ...dün açık sarı leke vardı oda dün kayboldu.. az öncede biraz beyaza yakın akıntı geldi hafif.. ve rahmimin ortasında ağrı var belimede var.. sancı var hafif
Arkadaşım senin tam koyumuydu peki benimde 6 gün gecikti az önce ovaluasyon yaptım orta koyulukta çıktı. Daha önce adetim geleceği zaman yaptığımda çıkmamıştı bende unitlendim biraz. Birde son günlerde adetim yerine sürekli beyaz akıntım geliyor. Testini az önce yaptım şu şekilde bir bakabilir misin rica etsem.benim de batıma son bir hafta kala hep koyu iki çizgi çıkardı ama gebelik testlerim negatifti meğer geç döllenme olmuş ve şuan hamileyimbatınıza ne kadar süre var? Ovü testleriyle hamilelik öğrenenler var derlerdi onlardan biri de benim
Bitti zaten gelmedi dünde gelmedi.. iki gün sürdü.. sende oldumu kanama ?Anlattigina gore yerlesme olabilir sanki. Gittikce kahveye donmesi bitmis demek oluyor diye biliyorum. Insallah oyledir
Hayat Su ne yaptın?Canım daha önce çizgi çıkan marka hangisiydi aynı mı bu yaptığın la çünkü hepsi nin hassasiyeti farklı oluyor belki bunun ki daha yüksek miktarda ki hcg yi ölçüyordur
Havuç bir şey yapmazzzz yiyebilir eğer regli günü değilse yumurta çatlamıyordur ve çatlamasa kist oluşur eğer regli yakınsa ve hala çayçtlaöıuorsa o zaman gebelik ihtimali göz önünde bulunduruluryemeeeee ilaçta sakın kullanma
Ilk gebeligimde olmustu ama daha ileriki haftadaydi. Yolculuk yapip yoruldugum bi gundeBitti zaten gelmedi dünde gelmedi.. iki gün sürdü.. sende oldumu kanama ?
İnshaAllah canım bende öyle düşünüyorum.. cunki bende ne adet böyle başlar zaten adete de dönmedi.. nede böyle lekelerim olur.. İnshaAllah yanılmam.. belirtilerim geçen ay da vardı düşük yapmadan önce.. yanlız ozaman bile çıkmadı tetsimde aynı kasett testiYaaa yerleşme ozaman inşallah ben de kızımda yaşamıştım toplamda iki gün süren çamaşırımı ve günlük pedi kirletecek kadar ve peçeteye sürdüğümde gelen önce pembe kırmızı gibi sonrasında kahveye dönüp bitmişti adetime 4 gün kala
Allah yüzünüzü güldürsün inşallah canım eşine güzel bir sürpriz yaparsınİnshaAllah canım bende öyle düşünüyorum.. cunki bende ne adet böyle başlar zaten adete de dönmedi.. nede böyle lekelerim olur.. İnshaAllah yanılmam.. belirtilerim geçen ay da vardı düşük yapmadan önce.. yanlız ozaman bile çıkmadı tetsimde aynı kasett testi
Gerçekten güven olmuyor bu testlere..
Hmm anladım canım.. bakalım hayırlısı.. beyaz akıntım gelmeye başlarsa ben test bile yapmam .. geçen ay düşükten önce beyaz süt gibi akıntım geldi tesstlerde çıkmadı ama doktora gidince kese görünmüştü.. zayifdi sanırım HCG filan çıkmadığına göre düştude zaten.. neyse bakalımIlk gebeligimde olmustu ama daha ileriki haftadaydi. Yolculuk yapip yoruldugum bi gunde
Aminn canım İnshaAllah çok isterim inan kiAllah yüzünüzü güldürsün inşallah canım eşine güzel bir sürpriz yaparsın![]()
Benimde 6 gün gecikti ve beyaz akıntım geliyor hep ovaluasyon yaptım ikinci çizgi orta koyulukta çıkıyorHmm anladım canım.. bakalım hayırlısı.. beyaz akıntım gelmeye başlarsa ben test bile yapmam .. geçen ay düşükten önce beyaz süt gibi akıntım geldi tesstlerde çıkmadı ama doktora gidince kese görünmüştü.. zayifdi sanırım HCG filan çıkmadığına göre düştude zaten.. neyse bakalım![]()
Hic eskilere takilma. Benm de bi kaybim oldu ama bak sonrasinda da dogum yaptim. Bakarsin bu seferki yola saglam çıkmıştırHmm anladım canım.. bakalım hayırlısı.. beyaz akıntım gelmeye başlarsa ben test bile yapmam .. geçen ay düşükten önce beyaz süt gibi akıntım geldi tesstlerde çıkmadı ama doktora gidince kese görünmüştü.. zayifdi sanırım HCG filan çıkmadığına göre düştude zaten.. neyse bakalım![]()
Güzel.. gebelik testinde çıkmadı mı? Kan testi ver istersen bazne geç döllenme olabiliyorBenimde 6 gün gecikti ve beyaz akıntım geliyor hep ovaluasyon yaptım ikinci çizgi orta koyulukta çıkıyor![]()