- 12 Kasım 2021
- 3.617
- 4.419
- 83
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.101
Kızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatifben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle partalina_
Bulunduğum yerde malesef özel hastane yada test verebileceğim bir özel tıp merkezi yok canım beklicem mecburenÖzel hastaneler çalışıyordur belki, ki bence orda grev yoktur..
Bu kötü oldu canım , neyse gebelik testin varsa koyulaşmadan takip edersin.. bı arkadaşım bu ay öğrendi testi seninki gibiydi değeri 30 çıkmıştıBulunduğum yerde malesef özel hastane yada test verebileceğim bir özel tıp merkezi yok canım beklicem mecburen
Günaydın herkeseePapatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi ımtı
Olsun kuzum üzülme.. sevincini yaşa.. her gün test yaparsın perşembeye kadar.. kırmızılaştıkça sevinirizBulunduğum yerde malesef özel hastane yada test verebileceğim bir özel tıp merkezi yok canım beklicem mecburen
Canım ben dün yazmıştım kırmızıları gördüm diyeHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
Öyle yapıcam artık canımOlsun kuzum üzülme.. sevincini yaşa.. her gün test yaparsın perşembeye kadar.. kırmızılaştıkça seviniriz
Saol canım inşallah sağlıkla alırız kucağımızaCanım hayırlı olsun benim testim böyleydi kan 19.11 çıktı
Var testlerim canım takip edicem öyle artık sağlık olsunBu kötü oldu canım , neyse gebelik testin varsa koyulaşmadan takip edersin.. bı arkadaşım bu ay öğrendi testi seninki gibiydi değeri 30 çıkmıştı
Ben o tarihi duphaston gecikme yapıyor diye verdim ama onu kullanmadım bu ay. Zaten adete göre değil de yumurtlamaya göre hesaplama doğru olan. Beklicem 2-3 gün daha tatlım ama iyi değerlendiremediğimiz için zaten pek umudum yoktu. Her gün dıkşınladığımız zamanlar bile olmadı kibaktım 16 Mart der pano2 değil 3 var hatta. Bekliyoruz tabi ki ama ümitsizliğe de kapılmadan hadi güzel düşün güzel olsun her şey
Aslına bakarsan erken değil kuzum ama yumurtlamadan net emin olmadığım için hadi bi ihtimal diyorum...2-3 gün sonra yine yap ama.. biliyorsun aslında daha erken.. üzülüp strese girmek yok
Ay benimde bat 18. Test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum.Benim bat 18i ben bi anda hiç aklımda yokken kalktım test yaptımhemde kaset test, erken gebelik değil. O kadar net yok ki çizgi, kalbim gibi tertemiz sorum şu ki fazla erken davranmış olabilir miyim? Kaset test sizden bildiğim kadarıyla erken sonuç vermiyor ama böyle zorlama çizgiler çıkıyordu sanki yine?
14 15 16 günler arası olabiliyormuş adetin gelmesiKızlar bi şey sorucam ovulasyon günü net olduğu halde, adet gecikebilir mi gebelik olmadan? Yani çatlamanın üzerinden net 14 gün geçti ama henüz adet olmadım, başka belirti pek yok göğüsler dışında, gebelik olmadan da gecikebilir mi
Normalde hep 14 olurdu.. Yine de ümitlenmek istemiyorum ama14 15 16 günler arası olabiliyormuş adetin gelmesi
Sonrasında peki düzelmiş miydi adetiniz birde eğer yasadiysaniz ne kadar zaman sonra gebelik yaşadınız acabaBizde korunmayı bıraktığımız ilk ay gecikmeler yaşadım bence rahim farklı bi durumla karşılaştığı için adet gelmiyo. 12 gün geçtiğimi biliyorum
Merhaba hayır yapmamıştımMerhaba ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon gününüz net mi?
Teşekkür ederim bilginiz içinvar canım benbatımı 4 gün geçti testte anca çook silik çizgi çıktı kan verdiğimde 27 idi, ben bat günü de kan vermiştim oda 1.2 ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?