Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulunduğum yerde malesef özel hastane yada test verebileceğim bir özel tıp merkezi yok canım beklicem mecburen
Bu kötü oldu canım , neyse gebelik testin varsa koyulaşmadan takip edersin.. bı arkadaşım bu ay öğrendi testi seninki gibiydi değeri 30 çıkmıştı

Canım ben dün yazmıştım kırmızıları gördüm diye hamişlerimize sağlıkla bu süreci geçirmelerini diliyorumm kırmızılananlar olarak biz yola devammm

Bu kötü oldu canım , neyse gebelik testin varsa koyulaşmadan takip edersin.. bı arkadaşım bu ay öğrendi testi seninki gibiydi değeri 30 çıkmıştı
Var testlerim canım takip edicem öyle artık sağlık olsun

Kızlar hareket etmemi engelleyecek kadar alt karın bölgemde ve belimde ağrı var neyin nesidir bu sabah sabah fikri olan var mı

Başka bir devlete bağlı acile gittim ve ağrım var gebelik şüphem de var ilaç alamıyorum o yüzden kan vermek istiyorum diyince aldılar 3 saate çıkarmış sonuç bakalım

baktım 16 Mart der pano 2 değil 3 var hatta. Bekliyoruz tabi ki ama ümitsizliğe de kapılmadan hadi güzel düşün güzel olsun her şey
Ben o tarihi duphaston gecikme yapıyor diye verdim ama onu kullanmadım bu ay. Zaten adete göre değil de yumurtlamaya göre hesaplama doğru olan. Beklicem 2-3 gün daha tatlım ama iyi değerlendiremediğimiz için zaten pek umudum yoktu. Her gün dıkşınladığımız zamanlar bile olmadı ki
2-3 gün sonra yine yap ama.. biliyorsun aslında daha erken.. üzülüp strese girmek yok
Aslına bakarsan erken değil kuzum ama yumurtlamadan net emin olmadığım için hadi bi ihtimal diyorum...

Ay benimde bat 18. Test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum. Belirtiniz var mı?

Kızlar bi şey sorucam ovulasyon günü net olduğu halde, adet gecikebilir mi gebelik olmadan? Yani çatlamanın üzerinden net 14 gün geçti ama henüz adet olmadım, başka belirti pek yok göğüsler dışında, gebelik olmadan da gecikebilir mi

14 15 16 günler arası olabiliyormuş adetin gelmesi

Bizde korunmayı bıraktığımız ilk ay gecikmeler yaşadım bence rahim farklı bi durumla karşılaştığı için adet gelmiyo. 12 gün geçtiğimi biliyorum
Sonrasında peki düzelmiş miydi adetiniz birde eğer yasadiysaniz ne kadar zaman sonra gebelik yaşadınız acaba
Merhaba ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon gününüz net mi?
Merhaba hayır yapmamıştım

Kızlar ben test yaptım tek çizgi idi. Sonra siz testi açıyorsunuz ya ben de bi açayım dedim böyle. Ama ekranda bu çizgi yoktu. Bat 17 Mart.
Kızıma hamileyken gecikince yapmıştım. Hiç sanmıyorum hamile olduğumu ama. Siz ne dersiniz ?

Eklentiler

• IMG_20220313_110156.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…