- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.575
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.121
evet canım çok şükür darısı size inşallahTeşekkür ederim bilginiz içinsonrasında devam etti mi peki yükseldi mi degeriniz
İnşallah bebektendirNormalde hep 14 olurdu.. Yine de ümitlenmek istemiyorum ama
Testin bir tarafı aydınlık çizgi tarafı karanlık daha net bir foto mu çeksen?Kızlar ben test yaptım tek çizgi idi. Sonra siz testi açıyorsunuz ya ben de bi açayım dedim böyle. Ama ekranda bu çizgi yoktu. Bat 17 Mart.
Kızıma hamileyken gecikince yapmıştım. Hiç sanmıyorum hamile olduğumu ama. Siz ne dersiniz ?
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bebektendirHayırlı güzel haberler gelsin
Bugun 13 mart cnm, test yapmadin miTüp bebeğe hazırlanmaya karar verdikleri ay hamile kalıyor herkes kuzum, inşallah sizin de öyle olurzihnen bi rahatlama geliyor tabii. Bize de haber et unutursak falan..
Kuzum iğne olmayınca, kendi yumurtlama tahminime göre 15 Mart bat. Yarın sabah test yapıcam bi denicem şansımı. Ama o gün söylediğim hiçbir belirti kalmadı
Canim bir gebelik testi yapsana. Dün instagramda birgebeningünlüğü var ya ebru hanım ovulasyon testi satıyor. Orda da birinin 4 gün üst üste ovulasyonu pikti. Gebelik testi yapmasını söyledi yaptı ve pozitifHerkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu? Eki Görüntüle 3024621
Veee bir tup bebege hazirlanirken gebe kaldim hikayesi de gelir mi, gelirPazartesi sabahı doktora gidicem.. eşimi de ürolog bir arkadaşına gönderiyor, aynı gün ikimizde elden geçicezbu ayı boş geçerek bir sonraki ay tüpe başlayalım diye planlamıştık gsliba bunu yüzyüze konusucaz..
Senin bat ne zaman olacak kuzum hesaplarına??
Sorun degilMesaj yazamıyorum sürekli bu arkadaşa cevap yazacakmışım gibi oluyor gitmiyor.arkadaş kusura bakma sanada bildirim gelecek ama silemiyorum adını yanlışlıkla oldu düzelmiyor.
Canım bir gebelik testi yap eğer adetin yakınsa adet yakın değilse bolca havuç ye çünkü çatlamazsa kistleşir bunu unutma normalde 3 . Güne uzayınca başlıyoruz havuç yemeye .öncelikle regli gününde gebelik testi yapmaya değilse havuç yemeyeHerkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu? Eki Görüntüle 3024621
Zaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yaptiT Turuncucicekkkk canım adetin tam bitişinde baslamak lazım yumurtlama testlerine hele de ilk yapıyorsan cunku hangi gün pik yapacağını bilmiyorsun sen istersen bu ay gun asırı ilişki seklinde ilerleyip bir sonraki ay adetin bitişiyle basla testlere..
Üzgünüm kuzum ev sahipleri cevreye bakarak ilerler oldular ama belki kendini ev sürecine kaptırırsan bebegin kendiliğinden gelir belli olmaz ki bu işlerZaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yapti1100 veriyordum yeni evlenmistik geçen sene bu snee 2500 diyor ev ariyorum bulursak tasinma vs olucak bilmiyorum hersey nasil olucak
Oh ne güzel sevindim .çatlamamıydı senin bugün
Canım tahminlerime kasık ağrılarıma ve çok olmasa da gelen akıntıma göre çatlamaydı. Kocama kızıp 10 ovulasyon 2 gebelik testini geçen ay atmamış olsaydım emin konuşacaktım ama olmadıOh ne güzel sevindim .çatlamamıydı senin bugün
Birazcık vicdanı varsa gelirVeee bir tup bebege hazirlanirken gebe kaldim hikayesi de gelir mi, gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?