Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin bir tarafı aydınlık çizgi tarafı karanlık daha net bir foto mu çeksen?

Herkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu?

Kızlar bugün adet günüm ve testim negatif dün Ovülasyon yapayım dedim böyle çıktı anlam veremiyorum

Eklentiler

• F1BB6DEE-7D24-4F82-8F27-F200C9E6A3D1.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 56
  • E21C42AC-D57B-4C40-8C80-6268F6C17DB3.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 55
Bugun 13 mart cnm, test yapmadin mi bize şoyle tartismasiz bir test sonucu gonder, insallah

Canim bir gebelik testi yapsana. Dün instagramda birgebeningünlüğü var ya ebru hanım ovulasyon testi satıyor. Orda da birinin 4 gün üst üste ovulasyonu pikti. Gebelik testi yapmasını söyledi yaptı ve pozitif

Veee bir tup bebege hazirlanirken gebe kaldim hikayesi de gelir mi, gelir

Canım bir gebelik testi yap eğer adetin yakınsa adet yakın değilse bolca havuç ye çünkü çatlamazsa kistleşir bunu unutma normalde 3 . Güne uzayınca başlıyoruz havuç yemeye .öncelikle regli gününde gebelik testi yapmaya değilse havuç yemeye Kolay gelsin

Zaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yapti 1100 veriyordum yeni evlenmistik geçen sene bu snee 2500 diyor ev ariyorum bulursak tasinma vs olucak bilmiyorum hersey nasil olucak

Zaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yapti 1100 veriyordum yeni evlenmistik geçen sene bu snee 2500 diyor ev ariyorum bulursak tasinma vs olucak bilmiyorum hersey nasil olucak
Üzgünüm kuzum ev sahipleri cevreye bakarak ilerler oldular ama belki kendini ev sürecine kaptırırsan bebegin kendiliğinden gelir belli olmaz ki bu işler

Oh ne güzel sevindim .çatlamamıydı senin bugün
Canım tahminlerime kasık ağrılarıma ve çok olmasa da gelen akıntıma göre çatlamaydı. Kocama kızıp 10 ovulasyon 2 gebelik testini geçen ay atmamış olsaydım emin konuşacaktım ama olmadı

Veee beklen kırmızı hoşgeldi alayım bende en kırmızısından bir yuvarlak elendim Papatyamelo artık havlu atıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhatle hayırlı evlat nasip etsin aminn . Gebelik haberi alıpta hamile olan arkadaşlar da sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. Hepiniz sağlıcakla kalın hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…