- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.061
Benim kanamam yoğunlaşmadı ve durdu ya kafam çok karıştı. Kendimi regl oluyor gibi kabul etmiştim ama aklım karıştı resmenben elendimPapatyamelo kırmızıya boyayabilirsin :) çok ince bir kanama başladı ilk kez böyle ince oluyor acaba yerleşme mi diye düşündüm ama sanırım yarın sabaha sökülür.
Kalan arkadaşlara güzellikler diliyorum. Hamile arkadaşlara da sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum
Daha çok yeni sanki canim , testlerle takip edip biraz koyulaşınca kan ver bence, hayırlı olsunGünaydın herkeseePapatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Bende öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler darısı başınaDaha çok yeni sanki canim , testlerle takip edip biraz koyulaşınca kan ver bence, hayırlı olsun
Hayırı olsun cnmGünaydın herkeseePapatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Merhaba ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon gününüz net mi?Arkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti böyle olmazdı hiç , uzun süreden beri korunuyorduk Şubatta biraktik ve bu ay bat 7 Martti ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi böyle yaşayan var mı hiç önceden
Var kuzum hayırlısıylaa maşALLAHGünaydın herkeseePapatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
var canım benArkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti böyle olmazdı hiç , uzun süreden beri korunuyorduk Şubatta biraktik ve bu ay bat 7 Martti ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi böyle yaşayan var mı hiç önceden
Ayy pazar gününün beklenen güzel haberi geldiGünaydın herkeseePapatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Amin inşallah canımAyy pazar gününün beklenen güzel haberi geldisağlıkla ilerlesin tatlım kan ver bir an önce. Pazar gününün negatifi de benim
Ayy amin inşallahVar kuzum hayırlısıylaa maşALLAHbende görüyorumm
Hayırlı olsunKızlar hayal görmüyorum dimiEki Görüntüle 3024587
Ayy ne güzel bi pazar bugün yaaKızlar hayal görmüyorum dimiEki Görüntüle 3024587
Hayırlı olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallahKızlar hayal görmüyorum dimiEki Görüntüle 3024587
Çizgi vaarr yaaKızlar hayal görmüyorum dimiEki Görüntüle 3024587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?