Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kanamam yoğunlaşmadı ve durdu ya kafam çok karıştı. Kendimi regl oluyor gibi kabul etmiştim ama aklım karıştı resmen

Merhaba ovulasyon testi yapmış mıydınız ovulasyon gününüz net mi?

Günaydın herkesee Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Var kuzum hayırlısıylaa maşALLAH bende görüyorumm

var canım ben batımı 4 gün geçti testte anca çook silik çizgi çıktı kan verdiğimde 27 idi, ben bat günü de kan vermiştim oda 1.2 ydi

Günaydın herkesee Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
Ayy pazar gününün beklenen güzel haberi geldi sağlıkla ilerlesin tatlım kan ver bir an önce. Pazar gününün negatifi de benim

Kızlar yumurtlamanın 12.günü bugün testim tabiki de negatif ben bakarken eşim üstüne geldi, heyecanlandı adamcağız. Sence dedim. Her zamanki gibi mi yani dedi. O derece umutsuz vakayız yeminle partalina_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…