- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #15.081
Bekliyoruzz hadi hayırlısıylaaaAyy amin inşallahkan sonucuyla kesinleştiriyim hemen geliyorum anneler topiğine
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruzz hadi hayırlısıylaaaAyy amin inşallahkan sonucuyla kesinleştiriyim hemen geliyorum anneler topiğine
![]()
Çoook teşekkür ederim şimdi kan vermeye gidiyorum. Kanda da çıksın hepsinii anlatıcam
Bende gittim devlet acile şimdi kan vermek için ama almıyolar acil vakalar dışında bakmıyoruz dediler banada yarın bi aile hekimliğine gidicem ama grev var onlarda bakmaz sanırımKızlar ne devlet hastanesi acili ne de kadın doğum acili kan almıyor ben anlamadım
Benim de oyle oldu, almadılarKızlar ne devlet hastanesi acili ne de kadın doğum acili kan almıyor ben anlamadım
Tebrikler sağlıcakla gelsin inşallahGünaydın herkesee![]()
Papatyamelo canım bugün bat günüm kaset testim böyle çıktı sanırım bişeyler var
iğne günü hariç 15.günüm artık buda iğne etkisi değildir değil mi
![]()
Canımmmm o kadar mı beyaz? Hem daha var adetine bekleyelim bakalım üzülme erkendenAyy pazar gününün beklenen güzel haberi geldisağlıkla ilerlesin tatlım kan ver bir an önce. Pazar gününün negatifi de benim
![]()
Ne güzel çizgiler bunlar darısı bekleyen herkese olsun sağlıkla ilerlesinKızlar hayal görmüyorum dimiEki Görüntüle 3024587
Amin inşallah canımTebrikler sağlıcakla gelsin inşallah![]()
O kadar beyaz, kar beyaz valla kuzum. 2 günüm daha var beklicem bakalım boş umutlara kapılmadanCanımmmm o kadar mı beyaz? Hem daha var adetine bekleyelim bakalım üzülme erkenden
Topiğin sana ve gelen herkese şans getirsin canımGünaydın kizlar dün regl bitti sonunda. yeni bir başlangıç yapıyorum. 2022 Müstakbel Nisan Anneleri topiginde Nisanda hamile olacağız inşallah bekliyorum
Teşekkürler canım. İnşallah gelmezsiniz tabiki tek isteğimiz oTopiğin sana ve gelen herkese şans getirsin canıminşallah biz gelmeyiz
![]()
baktım 16 Mart der panoO kadar beyaz, kar beyaz valla kuzum. 2 günüm daha var beklicem bakalım boş umutlara kapılmadan
Perşembe günü bakmaya başlayacaklarmış. Acaip sinir oldum
Özel hastaneler çalışıyordur belki, ki bence orda grev yoktur..Amin inşallah canımAllahım isteyen bekleyen tüm herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
![]()
İnşallah canımGünaydın kizlar dün regl bitti sonunda. yeni bir başlangıç yapıyorum. 2022 Müstakbel Nisan Anneleri topiginde Nisanda hamile olacağız inşallah bekliyorum