• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben test yaptım tek çizgi idi. Sonra siz testi açıyorsunuz ya ben de bi açayım dedim böyle. Ama ekranda bu çizgi yoktu. Bat 17 Mart.
Kızıma hamileyken gecikince yapmıştım. Hiç sanmıyorum hamile olduğumu ama. Siz ne dersiniz ?
Testin bir tarafı aydınlık çizgi tarafı karanlık daha net bir foto mu çeksen?

Herkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu?
E4F3990C-D597-46E5-A56E-7DBEFEBA88F0.jpeg

Kızlar bugün adet günüm ve testim negatif 🥺🥺 dün Ovülasyon yapayım dedim böyle çıktı anlam veremiyorum

Eklentiler

• F1BB6DEE-7D24-4F82-8F27-F200C9E6A3D1.jpeg
    F1BB6DEE-7D24-4F82-8F27-F200C9E6A3D1.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 56
  • E21C42AC-D57B-4C40-8C80-6268F6C17DB3.jpeg
    E21C42AC-D57B-4C40-8C80-6268F6C17DB3.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 54
Tüp bebeğe hazırlanmaya karar verdikleri ay hamile kalıyor herkes kuzum, inşallah sizin de öyle olur 🙏🥰 zihnen bi rahatlama geliyor tabii. Bize de haber et unutursak falan..
Kuzum iğne olmayınca, kendi yumurtlama tahminime göre 15 Mart bat. Yarın sabah test yapıcam bi denicem şansımı. Ama o gün söylediğim hiçbir belirti kalmadı
Bugun 13 mart cnm, test yapmadin mi 😳 bize şoyle tartismasiz bir test sonucu gonder, insallah 🙏

Herkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu? Eki Görüntüle 3024621
Canim bir gebelik testi yapsana. Dün instagramda birgebeningünlüğü var ya ebru hanım ovulasyon testi satıyor. Orda da birinin 4 gün üst üste ovulasyonu pikti. Gebelik testi yapmasını söyledi yaptı ve pozitif

Pazartesi sabahı doktora gidicem.. eşimi de ürolog bir arkadaşına gönderiyor, aynı gün ikimizde elden geçicez 😁 bu ayı boş geçerek bir sonraki ay tüpe başlayalım diye planlamıştık gsliba bunu yüzyüze konusucaz..
Senin bat ne zaman olacak kuzum hesaplarına??
Veee bir tup bebege hazirlanirken gebe kaldim hikayesi de gelir mi, gelir 🤗

Herkese merhaba, bu ay ovulasyon testini adam akıllı denemek istedim. Eskiden çift kırmızıları görür iki üç değerlendirir bırakırdım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla çift çizgi devam edebilirmiş günlerce , ben de deneyim bakalım dedim . Ve sonuç böyle oldu.bu arada herhangi bi rahatsızlığım yok ve bir kızım var. İkinci gebelik için uğraşıyorum. Diyeceğim o ki Benim yumurta çatlamıyor mu? Eki Görüntüle 3024621
Canım bir gebelik testi yap eğer adetin yakınsa adet yakın değilse bolca havuç ye çünkü çatlamazsa kistleşir bunu unutma normalde 3 . Güne uzayınca başlıyoruz havuç yemeye .öncelikle regli gününde gebelik testi yapmaya değilse havuç yemeye 🤗Kolay gelsin

T Turuncucicekkkk canım adetin tam bitişinde baslamak lazım yumurtlama testlerine hele de ilk yapıyorsan cunku hangi gün pik yapacağını bilmiyorsun sen istersen bu ay gun asırı ilişki seklinde ilerleyip bir sonraki ay adetin bitişiyle basla testlere..
Zaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yapti 😶1100 veriyordum yeni evlenmistik geçen sene bu snee 2500 diyor ev ariyorum bulursak tasinma vs olucak bilmiyorum hersey nasil olucak

Zaten gelmedi test öyle olucak gibi ki ev sahibim zam cok yapti 😶1100 veriyordum yeni evlenmistik geçen sene bu snee 2500 diyor ev ariyorum bulursak tasinma vs olucak bilmiyorum hersey nasil olucak
Üzgünüm kuzum ev sahipleri cevreye bakarak ilerler oldular ama belki kendini ev sürecine kaptırırsan bebegin kendiliğinden gelir belli olmaz ki bu işler 🤩

Oh ne güzel sevindim .çatlamamıydı senin bugün
Canım tahminlerime kasık ağrılarıma ve çok olmasa da gelen akıntıma göre çatlamaydı. Kocama kızıp 10 ovulasyon 2 gebelik testini geçen ay atmamış olsaydım emin konuşacaktım ama olmadı 😂

Veee beklen kırmızı hoşgeldi 😀alayım bende en kırmızısından bir yuvarlak elendim Papatyamelo Papatyamelo artık havlu atıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhatle hayırlı evlat nasip etsin aminn .🤲🤲 Gebelik haberi alıpta hamile olan arkadaşlar da sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın inşallah. Hepiniz sağlıcakla kalın hoşçakalın 💐💐💐🙋‍♀️🙋‍♀️

Back