• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle dediğiniz gibi.. Hiç ümitlenemiyorum zaten adet geçse bile bir sürü ihtimal var, 3 gün kadar önce rahmimde keskin bir ağrı olup geçti 2 kez, neyin nesidir bilmiyorum inşallah kimyasal gebelik falan değildir
Gebe olacağıma inanamıyorum nedense :) inşallah sağlıkla olur
İnşallah olursunuz gebe 🤲🌸

Bende ilk defa bu ay iğne oldum ama okuduklarıma göre kasıkta ağrı göğüste hassasiyet falan hep iğneden belki yumurtaların bu ay dirençli çıktıysa ondan ağrı yapmıştır
Valla bilmiyorum ikinci ilişki akşamıydı bu akşam ve aşırı ağrım oldu iki yumurta gelişmişti belki ikinci bugün çatlamış olabilir

Arkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti böyle olmazdı hiç , uzun süreden beri korunuyorduk Şubatta biraktik ve bu ay bat 7 Martti ama hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme olabilir mi böyle yaşayan var mı hiç önceden
Bizde korunmayı bıraktığımız ilk ay gecikmeler yaşadım bence rahim farklı bi durumla karşılaştığı için adet gelmiyo. 12 gün geçtiğimi biliyorum

Benim bat 18i ben bi anda hiç aklımda yokken kalktım test yaptım 😂😂 hemde kaset test, erken gebelik değil. O kadar net yok ki çizgi, kalbim gibi tertemiz 😁😁 sorum şu ki fazla erken davranmış olabilir miyim? Kaset test sizden bildiğim kadarıyla erken sonuç vermiyor ama böyle zorlama çizgiler çıkıyordu sanki yine?

Benim bat 18i ben bi anda hiç aklımda yokken kalktım test yaptım 😂😂 hemde kaset test, erken gebelik değil. O kadar net yok ki çizgi, kalbim gibi tertemiz 😁😁 sorum şu ki fazla erken davranmış olabilir miyim? Kaset test sizden bildiğim kadarıyla erken sonuç vermiyor ama böyle zorlama çizgiler çıkıyordu sanki yine?
Sabah ilk idrarla dene canım erken olduğu için varsa sabah idrarıyla daha iyi belli olur

Nisan ayı gebelik planlayanlar açın ben elenicem gibi hissediyorum 🥲😂 rabbim bari ağrılı regl ve
Ama yine de çizgi göremezsen hiç moral bozma canım daha bata çok var erken gebelik testi dene istersen
Ya benim çok saçma bi tarihte gögüslerim sızlamaya başladı, reglime 10 gün varken falan başladı hala devam normalde reglimden 2 gün önce başlarsa başlardı. Birde benim reglim bitti benden şeffaf akıntılar geldi, çok erken yumurtlamış olabilirim ama o zamanı kaçırmamış değerlendirmiştim. Sanırsam ben ovulasyon testlerinden almalıyım🤔

Nisan ayı gebelik planlayanlar açın ben elenicem gibi hissediyorum 🥲😂 rabbim bari ağrılı regl ve

Ya benim çok saçma bi tarihte gögüslerim sızlamaya başladı, reglime 10 gün varken falan başladı hala devam normalde reglimden 2 gün önce başlarsa başlardı. Birde benim reglim bitti benden şeffaf akıntılar geldi, çok erken yumurtlamış olabilirim ama o zamanı kaçırmamış değerlendirmiştim. Sanırsam ben ovulasyon testlerinden almalıyım🤔
Canım bende de buna benzer durum var şişkinlik ve göğüs ağrısı erken başladı yarın bat günüm ama hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum oysa dün adet belirtilerim vardı bugün gitti ve her ay yumurtlama akıntısı yaşayan ben bu ay kupkuruydu yumurtlamamış olabilirim🤣 bu ay olmazsa bende sırf yumurtluyor muyum anlamak için ovü testlerinden alacağım inşallah nisana gerek kalmadan güzel haberler alırız

Zaten Ovulasyon testi şart insan kendisini kendi kontrol etmeli sadece ultrasonla doktorun bakıp yumurta büyümüş demesine bakma

Canım bende de buna benzer durum var şişkinlik ve göğüs ağrısı erken başladı yarın bat günüm ama hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum oysa dün adet belirtilerim vardı bugün gitti ve her ay yumurtlama akıntısı yaşayan ben bu ay kupkuruydu yumurtlamamış olabilirim🤣 bu ay olmazsa bende sırf yumurtluyor muyum anlamak için ovü testlerinden alacağım inşallah nisana gerek kalmadan güzel haberler alırız
İşte bende 2 aydır deniyorum ben bilmezdim yumurtlama falan, bende merakımdan alacağım galiba bu gidişle çünkü anlamıyorum da 🤭hakkımızda hayırlısı olsunn aminnn

Bizde korunmayı bıraktığımız ilk ay gecikmeler yaşadım bence rahim farklı bi durumla karşılaştığı için adet gelmiyo. 12 gün geçtiğimi biliyorum
Sonrasında peki düzelmiş miydi adetiniz birde eğer yasadiysaniz ne kadar zaman sonra gebelik yaşadınız acaba ?

1 hafta erken test için bile çok erken çıkmaması normal

Back