- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.021
Öyle canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor benim de işte umut olsaydı 3 gün kala çıkardı zaten testlerde kaç tane belirtim var ama ortada bebiş yokEvet ya keşke farklı olan bir belirti olsaydıbenim daha göğüsler sismedi mesela bazen umutsuzluğa kapılıyorum hayırlısı
ahahhaaa ayy çok güldüm yaaa.. bizimki de ilk başta yumurtlamayı mecazi bir kızsal terim sanıyormuş.. kırmızılar geldi gibiBizde yumurtlama gününü bekliyoruz bugün yumurtladım dedim koca diyo ki çok şükür tavuk bile senden daha hızlı her gün yumurtluyor
İnşallah hep birlikte canimmÖyle canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor benim de işte umut olsaydı 3 gün kala çıkardı zaten testlerde kaç tane belirtim var ama ortada bebiş yokinşallah güzel haberler alırsın
Adamların diline dalga konusu olarak düştük ya bi hamile kalıcaz evde yapılan muhabbetle 3 bölüm standup çekilir.ahahhaaa ayy çok güldüm yaaa.. bizimki de ilk başta yumurtlamayı mecazi bir kızsal terim sanıyormuş.. kırmızılar geldi gibi
Canım kan testi yaptırmadın mı kanda kesin çıkarArkadaşlar merhaba ben 16 gündür gecikme yaşıyorum en son dün idrar testi yaptım negatif gösterdi geç döllenme olabilir mi yoksa imkansız mı sizce
7. Günde kan testi vermiştim 1.20 çıktıCanım kan testi yaptırmadın mı kanda kesin çık
O zaman yoktur canım bi doktora görün istersen7. Günde kan testi vermiştim 1.20 çıktı
TeşekkürlerO zaman yoktur canım bi doktora görün istersen
Yaptım kuzum böyle çıkmıştı attım hattaKız erken gebelik testi yapsana bak bir
Görmemiştim canım umutlandırmak istemem ama göze gelen bir cizgimsi var ne durumdasınYaptım kuzum böyle çıkmıştı attım hatta
Bizimde aynı her ay stok yapıyorum testleri adet olmadan bir hafta önce başlıyorm teste, bizimkide bekliyorum saniyoAhah bizimki de aşılamada hani yalancılar çoktı ya o zaman öğrendi yoksa ruhu duymuyorbiz beraber yaşarız o stresi ne güzel..
Ords çizgi varrrrYaptım kuzum böyle çıkmıştı attım hatta
Yarın yine yapıcam kuzum bunu yaptığımda ilk idrar değildi bakıcam bakalımGörmemiştim canım umutlandırmak istemem ama göze gelen bir cizgimsi var ne durumdasın
Hayırla haber al inşallahYarın yine yapıcam kuzum bunu yaptığımda ilk idrar değildi bakıcam bakalım
Yaaaaaaa bide ilk idrar değildi sabah erkenn yapıp atacağım markası awox erken gebelik testi duydun mu kuzuOrds çizgi varrrr
İnşallah kuzumHayırla haber al inşallah
PikkkKızlar testi geç yaptım biliyorum ama dışarıdayım meraktan ölmektense yapmayı tercih ettim bugün akıntım vardı sonunda piki de gördümEki Görüntüle 3024387
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?