- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #15.001
Bence 3 gün kala yap canım dayanabilirsen tabi
Ahhhh ahhhh keşke dayanabilenBence 3 gün kala yap canım dayanabilirsen tabi
Gelmeeee
Nasip.olsun inşallah
İnshaAllah en kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alirisn canımHepimiz güzel haberler alalım bi korku oluştu kürtajdan sonra illa yakalamalıyım yumurtlama dönemini gibi hissediyorum yani
Ben de dayanamadım 1 hafta kala başladım testlere negatif çıktı yarın bat günüm son bir defa şansımı deneyeceğimAhhhh ahhhh keşke dayanabilen
İnşallah insallahh.Canımm çok tatlısın Yaaa... Ozaman siz gelinnn benim arkamdan
Keşke mutlu başlasam güne, güzel haberlere etiketlesem... Benim eşim şu ana kadar hiç bilmedi test yaptığımı falan, hep tek başıma yaşıyorum o stresi. Biz kiiiim, sabır kimOyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketle
En son testimde eşim dediki.. bir daha test falan yok sana.. hamile kalırsan da 3-4 aylık olunca karnın şişer ordan anlarız
Ay inşallah pozitif çıkar canimmmBen de dayanamadım 1 hafta kala başladım testlere negatif çıktı yarın bat günüm son bir defa şansımı deneyeceğim
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaptinizAy ağlıcam şimdi çok değişik oldum hello kity . Nasıl bir duygu karmaşası şuan yaşadığım çok garip. Çok teşekkür ederim . Senden de güzel haberleri bekliyoruz tatlım. Umarım herşey yolundadır
İnşallah canım birkaç belirtim var bakalım adet mi yoksa hamilelik belirtisi mi anlayacağımAy inşallah pozitif çıkar canimmm
Nasıl belirtiler bunlarİnşallah canım birkaç belirtim var bakalım adet mi yoksa hamilelik belirtisi mi anlayacağım
Bizde yumurtlama gününü bekliyoruz bugün yumurtladım dedim koca diyo ki çok şükür tavuk bile senden daha hızlı her gün yumurtluyorOyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketle
En son testimde eşim dediki.. bir daha test falan yok sana.. hamile kalırsan da 3-4 aylık olunca karnın şişer ordan anlarız
Klasik belirtiler aslında canım göğüslerde hassasiyet dolgunluk damarların belirginleşmesi yaklaşık 1 haftadır şişkinlik gaz ve kabızlıkNasıl belirtiler bunlar
Canım sanırım tüm doktorlar. Sağlık ocağına gittiğimde yazı asmislardi. Hastane sitesinden bak istersenBütün doktorlar mi ben kızımı goturcem Adana'ya alerji için 14nd
Bu konuda birebir aynıyız o zaman canımaynı ben aynı. Aklımda kalacağına yaparım kafam rahat eder diyorum. 3 erken 3 normal yaptım ben bazen günde 3 tane yapıyorum
Maşallah maşallahhh
Yap tabi kuzum beklenir mi o kadarBen iyi dayanmışım.Maşallah yarın yapayım şu testi. Bat 17 Mart
AhahhaHahah mantikli cozummus hic aklimiza gelmezdi
Ben de yarin hastaneye gidelim mi dedim karda tek gitmeye cekiniyorum duserim diye. E sali ver kani nolcak ha simdi ha sali diyo
Ahah bizimki de aşılamada hani yalancılar çoktı ya o zaman öğrendi yoksa ruhu duymuyorKeşke mutlu başlasam güne, güzel haberlere etiketlesem... Benim eşim şu ana kadar hiç bilmedi test yaptığımı falan, hep tek başıma yaşıyorum o stresi. Biz kiiiim, sabır kimdaha rahme düştüğünde öğreniyoruz
Evet ya keşke farklı olan bir belirti olsaydıKlasik belirtiler aslında canım göğüslerde hassasiyet dolgunluk damarların belirginleşmesi yaklaşık 1 haftadır şişkinlik gaz ve kabızlık2 gündür de inanılmaz mide ağrısı var ara ara kaşıklarda batma oluyor ama tüm bunlar adetten de olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?