• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben elendim Papatyamelo Papatyamelo kırmızıya boyayabilirsin :) çok ince bir kanama başladı ilk kez böyle ince oluyor acaba yerleşme mi diye düşündüm ama sanırım yarın sabaha sökülür.
Kalan arkadaşlara güzellikler diliyorum. Hamile arkadaşlara da sağlıklı bir gebelik süreci ve sağlıkla evlatlarına kavuşmalarını diliyorum 🌹🌹🌹

Oyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketle 🤗
En son testimde eşim dediki.. bir daha test falan yok sana.. hamile kalırsan da 3-4 aylık olunca karnın şişer ordan anlarız 🤣🤣🤣
Keşke mutlu başlasam güne, güzel haberlere etiketlesem... Benim eşim şu ana kadar hiç bilmedi test yaptığımı falan, hep tek başıma yaşıyorum o stresi. Biz kiiiim, sabır kim 😁 daha rahme düştüğünde öğreniyoruz

Oyy pazar sabahı test heyecanı.. en sevdiğimiz.. beni de etiketle 🤗
En son testimde eşim dediki.. bir daha test falan yok sana.. hamile kalırsan da 3-4 aylık olunca karnın şişer ordan anlarız 🤣🤣🤣
Bizde yumurtlama gününü bekliyoruz bugün yumurtladım dedim koca diyo ki çok şükür tavuk bile senden daha hızlı her gün yumurtluyor 🤣🤣🤣

Nasıl belirtiler bunlar 😅
Klasik belirtiler aslında canım göğüslerde hassasiyet dolgunluk damarların belirginleşmesi yaklaşık 1 haftadır şişkinlik gaz ve kabızlık🙈 2 gündür de inanılmaz mide ağrısı var ara ara kaşıklarda batma oluyor ama tüm bunlar adetten de olabilir tabi🤣

Keşke mutlu başlasam güne, güzel haberlere etiketlesem... Benim eşim şu ana kadar hiç bilmedi test yaptığımı falan, hep tek başıma yaşıyorum o stresi. Biz kiiiim, sabır kim 😁 daha rahme düştüğünde öğreniyoruz
Ahah bizimki de aşılamada hani yalancılar çoktı ya o zaman öğrendi yoksa ruhu duymuyor 😆😆 biz beraber yaşarız o stresi ne güzel..

Klasik belirtiler aslında canım göğüslerde hassasiyet dolgunluk damarların belirginleşmesi yaklaşık 1 haftadır şişkinlik gaz ve kabızlık🙈 2 gündür de inanılmaz mide ağrısı var ara ara kaşıklarda batma oluyor ama tüm bunlar adetten de olabilir tabi🤣
Evet ya keşke farklı olan bir belirti olsaydı 😅😅 benim daha göğüsler sismedi mesela bazen umutsuzluğa kapılıyorum hayırlısı

Back