Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyle düşünme erkekler bizden daha rahat biz biraz stresliyiz onlarda büyük ihtimal bizi üzmemek için yapıyorlar bunu her ay bat yazdığımı bilse kızar mesela üzüyorsun kendini diye ama ne yapayım her seferinde girmeyeceğim buralara diyorum sonra bi bakıyorum yine buradayım merak etme 2022 güzel başlangıçlara gebe bence

BENDE katılmak istiyorummm kızlar nasıl. Oluyorrr

13 mart bende sizlerle heyecanla bekleyeceğim bakalm neler olucak

Kızlar aranızda inositol içeren takviye kullananlar vardı genelde ne zaman içiliyor tok karna aç karna farkeder mi

Benim bat da 19 u tahmini ama test yaptım erken ve normal test. Negatif meraktan duramıyorum ben bat gelene kadar sürekli test yaparım şimdi
Bat 23 mart 2 kez test yaptım tabiki negatif :))) Pazartesi tekrar teste başlamayı düşünüyorum. Aklım teste takılı iken ben başka şeye odaklanamıyorum işler kalıyor bu seferde:)))

Kızlar birşey sormak istiyorum yumurtlamayı 1 sayarsak 14 gün sonra mı regl olmak gerekiyordu

Kızlar 9unda çatlatma iğnesi oldum bugün 3.gün ama hala kasıklarımda agrı oluyo. Sizce normal bi durum mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…