- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.881
Benim kargo oglen geldi hemen yaptım sabahı bekleyemedimAy benim de bat 17. Evde konfort test var. Yapmamak için direniyordum ki ben 26 günde 1düzenli regl olurum.Şimdi gaza geldim yarın sabah ilk çiş ile teste giriyorum.
öyle düşünme erkekler bizden daha rahat biz biraz stresliyiz onlarda büyük ihtimal bizi üzmemek için yapıyorlar bunu her ay bat yazdığımı bilse kızar mesela üzüyorsun kendini diye ama ne yapayım her seferinde girmeyeceğim buralara diyorum sonra bi bakıyorum yine buradayım merak etme 2022 güzel başlangıçlara gebe benceMuhtemelen ben de gelicem yakında nisana yanına ya da tamamen gebelik bölümünü terkedicem, tek taraflı çabayla bişeyler yapmaya çalışıyorum adamın rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni delirtecek aşırı sinirliyim ya
Evet var hafif bi çizgi canım, hadi inşallahKızlar ne diyorsunuz diğer çizgiyi görebilmeniz için böyle çrktim
Eki Görüntüle 3024145
BENDE katılmak istiyorummm kızlar nasıl. OluyorrrHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
13 mart bende sizlerle heyecanla bekleyeceğim bakalm neler olucakHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Ben diyorum ki yarın da yapayım eğer böyle çıkarsa ya da bir tık koyu hemen gideyimEvet var hafif bi çizgi canım, hadi inşallahkan verme imkanın varsa ver de netleştir
Var var çizgiKızlar ne diyorsunuz diğer çizgiyi görebilmeniz için böyle çrktim
Eki Görüntüle 3024145
Canım senin Kanaman mı olmuştu sanki yanlış mı hatırlıyorumBen diyorum ki yarın da yapayım eğer böyle çıkarsa ya da bir tık koyu hemen gideyim
Bat 23 mart 2 kez test yaptım tabiki negatif :))) Pazartesi tekrar teste başlamayı düşünüyorum. Aklım teste takılı iken ben başka şeye odaklanamıyorum işler kalıyor bu seferde:)))Benim bat da 19 u tahmini ama test yaptım erken ve normal test. Negatifmeraktan duramıyorum ben bat gelene kadar sürekli test yaparım şimdi
Evet canım yanlış hatırlıyorsunCanım senin Kanaman mı olmuştu sanki yanlış mı hatırlıyorum
Çıplak gözle öyle gözüküyor ki allahımVar var çizgi
Ben de Polinos Alfa kullanıyorum ne zaman aklıma gelirse o zaman içiyorum açıkçasıKızlar aranızda inositol içeren takviye kullananlar vardı genelde ne zaman içiliyor tok karna aç karna farkeder mi
Benim 15 i canım, kasık ve bel ağrım var regl desem benim olacağım gün başlar normalde , korkarak bekliyorumBat 15 mart olanın kızlar ne alemdesiniz var mı belirtileriniz ben bu ay erkenden test yapmamak için zor duruyorum
Ben de bu ay ilk defa kullandım benim doktorum tok günde 1 kere akşamları içmemi söylemiştiKızlar aranızda inositol içeren takviye kullananlar vardı genelde ne zaman içiliyor tok karna aç karna farkeder mi
Normal canım iğne etkisi hepKızlar 9unda çatlatma iğnesi oldum bugün 3.gün ama hala kasıklarımda agrı oluyo. Sizce normal bi durum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?