- 5 Mayıs 2016
- 328
- 404
- 103
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.901
İnşallah güzel haberler alırız canım benim de bel ve kasık ağrım var ama ne belirti ne değil artık tamamen karıştı bende şu an sadece regl belirtisi olarak değerlendiriyorum umarım şaşırtırBenim 15 i canım, kasık ve bel ağrım var regl desem benim olacağım gün başlar normalde , korkarak bekliyorum
İnşallah hepimizAma öyle. Her yeni ay yeni umut. İleride bebeğin kollarındayken bugünleri hatırlayıp gülümsersin :)
Bende polinos alfa aldım ilk defa kullanıcam bugün başlayım o zaman kuzumBen de Polinos Alfa kullanıyorum ne zaman aklıma gelirse o zaman içiyorum açıkçası
Catlamayı 1 sayıp öyle 14 gün say canım..Kızlar birşey sormak istiyorum yumurtlamayı 1 sayarsak 14 gün sonra mı regl olmak gerekiyordu
O zaman yarın adet günüm oluyor ayyyCatlamayı 1 sayıp öyle 14 gün say canım..
Canım biraz daha koyu olması lazım galiba pik içinEki Görüntüle 3024170
Kızlar pik mi değil mi bilemedim bi bakar mısınız???
Kız erken gebelik testi yapsana bak birO zaman yarın adet günüm oluyor ayyy
Ayrıca yoğun şekilde yumurtlama akıntım da varEki Görüntüle 3024170
Kızlar pik mi değil mi bilemedim bi bakar mısınız???
Canım bu kıvamlı akıntı yumurtlama olunca mı yoksa çatlama da mı bende aynı durumdayım merak ettimKızlar sanırım çatlama oldu bugün sabah kasık ağrım ve sonrasında kıvamlı akıntım oldu yani inşallah öyledirbu geceyi asla pas geçmiyorum nasipse. İnşallah Şafak saymaya başlarım ben de. R Random3 nasılsın belirtiler ne durumda canım? hepsonradan hala gelmedi mi kırmızılar? partalina_ sen de olmadı değil mi?
Bende merak ediyorum bunu yaCanım bu kıvamlı akıntı yumurtlama olunca mı yoksa çatlama da mı bende aynı durumdayım merak ettim
Kuzum 18 mart benide ekler misin rica etsem.Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Çatlama olunca oluyor akıntıCanım bu kıvamlı akıntı yumurtlama olunca mı yoksa çatlama da mı bende aynı durumdayım merak ettim
Ben yumurtlama olunca oluyor sanıyordum. Yumurtalama sancısı ile birlikte geliyor akıntım benimÇatlama olunca oluyor akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?