Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 15 i canım, kasık ve bel ağrım var regl desem benim olacağım gün başlar normalde , korkarak bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırız canım benim de bel ve kasık ağrım var ama ne belirti ne değil artık tamamen karıştı bende şu an sadece regl belirtisi olarak değerlendiriyorum umarım şaşırtır

Kızlar beklenen regl bugün geliyor galiba az önce bir damla pembe kan geldi inşallah devamı gelir yaa

Demek ki tahminim doğru çıktı iki kere yumurtlama oldu ikinci tarihe göre regl olacam çünkü bu gidişle iki kere yumurtlama ya rağmen gebe kalamadım demek ki

Kızlar sanırım çatlama oldu bugün sabah kasık ağrım ve sonrasında kıvamlı akıntım oldu yani inşallah öyledir bu geceyi asla pas geçmiyorum nasipse. İnşallah Şafak saymaya başlarım ben de. R Random3 nasılsın belirtiler ne durumda canım? hepsonradan hala gelmedi mi kırmızılar? partalina_ sen de olmadı değil mi?

Canım bu kıvamlı akıntı yumurtlama olunca mı yoksa çatlama da mı bende aynı durumdayım merak ettim

Kuzum 18 mart benide ekler misin rica etsem.

Kızlar ara ara sağ kasığımda çok şiddetli ağrı oluyo ya nedendir ki testte veremedim daha ya of adet mi olcma acaba sadece sağ tarfta iğne batiyo gbi ama çok kısa sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…