• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba nasılsınız, ben bu ay da treni kaçırdım sanırım. Takvime göre 14 Mart görünüyordu yumurtlama ama cumadan beri kasık ağrım vardı dün iyice şişkinlik baskı ağrı arttı ve bugün hiç ağrı yok sanırım dün yumurta çatladı ve değerlendiremedik.daha doğrusu gayriihtiyari bir şekilde korunduk gibi birşey oldu.moralim bozuk açıkçası 2023 e sarktı muhtemel doğum...

Merhaba canlarım.
Bende sabah doktora gittim, kendi doktorum yurtdışında olduğu için evime yakın çok övülen bir doktora gittim, çok da memnun kaldım iyiki gitmişim hemde farklı bir göz çok iyi oldu.
İlk sperm testine göre eşinin değerleri de düzelmiş dedi sende de bir sıkıntı görünmüyor dedi nasip bakalım,femara ile yumurta takibi istedim tabikidedi.
Bebeğim olursa kesinlikle gideceğim doktor kendisi.hem evine çok yakın, hem abi gibiydi yaklaşımı ilgisi çok beğendim.
Bakalım inşallah Nisan ayında nasip olur, isteyen herkese nasip olsun, hep dua ediyorum ❤️🤲
Ayyy 😍 hadi hayırlı haberlerini bekliyorm💜

Merhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Ayyy maşallah 🧿

Teşekkür ederim, bu testten sonra 14,çatlamadan sonra 13 gün geçti. Yarın sabah adet olmam gerek, olmazsam pazartesi ya da salı test yapıcam, adet belirtisi yok da acaba pik gününü mü yanlış hesapladım diye sormak istedim
O atığınız test pik inşallah güzel haberler alırsınız önemli olan sadece pik olması değil kaliteli yumurta da üretebilmek inşallah her şey yolunda güzel bir gebelik ile taçlanır bu pik

O atığınız test pik inşallah güzel haberler alırsınız önemli olan sadece pik olması değil kaliteli yumurta da üretebilmek inşallah her şey yolunda güzel bir gebelik ile taçlanır bu pik
Aynen öyle dediğiniz gibi.. Hiç ümitlenemiyorum zaten adet geçse bile bir sürü ihtimal var, 3 gün kadar önce rahmimde keskin bir ağrı olup geçti 2 kez, neyin nesidir bilmiyorum inşallah kimyasal gebelik falan değildir
Gebe olacağıma inanamıyorum nedense :) inşallah sağlıkla olur

Yüksek ihtimal pazartesi regl olcam ama yarın sabah test denemek istiyorum sabırsızlıktan çıkar mı acaba? 😐 Karın ağrım ve akıntım çok var. Sürekli regl oldum sanıp lavaboya koşuyorum :KK12:
Yap gitsin test ya ben merakla beklediğimde daha çok geriliyorum
canım adaçayı öneririm, adeti söktürüyor, normalden fazla kanama gibi gelebilir ama aslında erken bitiriyor gibi bişey. ben onunla geçirdim hep ağrılarımı
Kuzum adaçayını regl görününce içmeye başlıcam dimi? Yaparım valla yeter ki geçirsin ağrıyı ki adaçayını da çok severim. Aktardan alayım taze taze bugün
Merhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Ne göz yanılgısı ay ben burdayım anne diyor bebiş😍

Merhaba canlarım.
Bende sabah doktora gittim, kendi doktorum yurtdışında olduğu için evime yakın çok övülen bir doktora gittim, çok da memnun kaldım iyiki gitmişim hemde farklı bir göz çok iyi oldu.
İlk sperm testine göre eşinin değerleri de düzelmiş dedi sende de bir sıkıntı görünmüyor dedi nasip bakalım,femara ile yumurta takibi istedim tabikidedi.
Bebeğim olursa kesinlikle gideceğim doktor kendisi.hem evine çok yakın, hem abi gibiydi yaklaşımı ilgisi çok beğendim.
Bakalım inşallah Nisan ayında nasip olur, isteyen herkese nasip olsun, hep dua ediyorum ❤️🤲
Çok sevindim. İnsanın içine sinen doktor bulabilmesi ne kadar önemli ya

Yap gitsin test ya ben merakla beklediğimde daha çok geriliyorum

Kuzum adaçayını regl görününce içmeye başlıcam dimi? Yaparım valla yeter ki geçirsin ağrıyı ki adaçayını da çok severim. Aktardan alayım taze taze bugün

Ne göz yanılgısı ay ben burdayım anne diyor bebiş😍
Ya insallah insallah 🙏🏻🙏🏻

Benim bat da 19 u tahmini ama test yaptım erken ve normal test. Negatif😒 meraktan duramıyorum ben bat gelene kadar sürekli test yaparım şimdi 😁🤪

Bende karın ağrısı ve baş ağrısı oluyo ve parol dışında hiçbir ilaç içmiyorum diğer ilaçların bünyede çok zarar bıraktığını düşünüyorum
Kesinlikle çok zararı var. Ben de günlük hayatta neredeyse hiç içmem direnirim ama regl ağrısı beni deviriyor

Back