- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.921
Ay inşallah valla umuyorum öyledir aksini düşünmek istemiyorumO zaman çatladık
Yumurtanın çatlayınca 24 saat canlı kaldığını düşünürsek akıntının 2 gün sürmesi mantıklı olabilir. Geçen ay ovulasyon ile bakmıştım 2 gün cuma cumartesi pik gördüm sonra bizim evde savaş başladı yapmadık o günlerde pazar pazartesi akıntı gördüm ben de..derken bu ay ateşkes ilan ettik bakalım çatladıysa bu gece imzaları atacağızBen yumurtlama olunca oluyor sanıyordum. Yumurtalama sancısı ile birlikte geliyor akıntım benimve 2 gün sürüyor o akıntı
Bütün doktorlar mi ben kızımı goturcem Adana'ya alerji için 14ndKızlar aranızda önümüzdeki hafta doktora gitmeyi planlayanlar varsa doktorlar 13-14-15 Mart 3 gün çalışmayacaklarmış. Haberiniz olsun. Programınızı buna göre yapın
Hahahha kırmızı kurdele ile açılış olabilir sonra imza. İnşallah güzel haberlerle gelinYumurtanın çatlayınca 24 saat canlı kaldığını düşünürsek akıntının 2 gün sürmesi mantıklı olabilir. Geçen ay ovulasyon ile bakmıştım 2 gün cuma cumartesi pik gördüm sonra bizim evde savaş başladı yapmadık o günlerde pazar pazartesi akıntı gördüm ben de..derken bu ay ateşkes ilan ettik bakalım çatladıysa bu gece imzaları atacağız
Hahaha ay hayal ettim de çok güldüm yahuHahahha kırmızı kurdele ile açılış olabilir sonra imza. İnşallah güzel haberlerle gelin.
Ya bilemedim belki ben yanlış biliyor olabilirimKızlar benim eğer bugün Kü test pik ise pik ile akıntı aynı güne denk geldi
Evet mantıklıBen diyorum ki yarın da yapayım eğer böyle çıkarsa ya da bir tık koyu hemen gideyim
Ya ikinci yumurtlamada hamile kaldıysa ve bu yerleşme kanamasıysa??Demek ki tahminim doğru çıktı iki kere yumurtlama oldu ikinci tarihe göre regl olacam çünkü bu gidişleiki kere yumurtlama ya rağmen gebe kalamadım demek ki
Evet bugün altın vuruş günüKızlar sanırım çatlama oldu bugün sabah kasık ağrım ve sonrasında kıvamlı akıntım oldu yani inşallah öyledirbu geceyi asla pas geçmiyorum nasipse. İnşallah Şafak saymaya başlarım ben de. R Random3 nasılsın belirtiler ne durumda canım? @sumuhallebisi hala gelmedi mi kırmızılar? @dceke sen de olmadı değil mi?
Bat 23 mart 2 kez test yaptım tabiki negatif :))) Pazartesi tekrar teste başlamayı düşünüyorum. Aklım teste takılı iken ben başka şeye odaklanamıyorum işler kalıyor bu seferde:)))
Maşallah maşallahhhÇıplak gözle öyle gözüküyor ki allahım
malesef bu ayda olmadı kırmızıları gördünHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
İlki olsun ikincisi hiç olmasın inşallahEvet mantıklıgüzel haberler ver bize
Ya ikinci yumurtlamada hamile kaldıysa ve bu yerleşme kanamasıysa??
Evet bugün altın vuruş günübende bugün hiçbir gebelik belirtisi de yok, regl belirtisi de yok
Daha önceki iğne oluşlarımda sadece ilişki saatinde olurdu agrı ertesi güne kalmazdı bu ay hala devam ediyoNormal canım iğne etkisi hep
Ben de aynıyım bat 21 mart önümüzdeki hafta başlarım test yapmayaaynı ben aynı. Aklımda kalacağına yaparım kafam rahat eder diyorum. 3 erken 3 normal yaptım ben bazen günde 3 tane yapıyorum
Maşallah maşallahhh
Yumurta akı kıvamındaki bu akıntı, yumurtlamadan 1-2 gün önce gelmeye başlayarak, kadın vücuduna giren spermleri yumurta gelene kadar hayatta tutmaya çalışır. Bu günlerde normalden daha fazla akıntınızın geldiğini fark edebilirsiniz.Bende merak ediyorum bunu ya
Bende ilk defa bu ay iğne oldum ama okuduklarıma göre kasıkta ağrı göğüste hassasiyet falan hep iğneden belki yumurtaların bu ay dirençli çıktıysa ondan ağrı yapmıştırDaha önceki iğne oluşlarımda sadece ilişki saatinde olurdu agrı ertesi güne kalmazdı bu ay hala devam ediyo
Yani burda spermim 72 saat yaşamasıda sanırım bu yüzden. Ben hazırım koçum gel diyor yumurtayaYumurta akı kıvamındaki bu akıntı, yumurtlamadan 1-2 gün önce gelmeye başlayarak, kadın vücuduna giren spermleri yumurta gelene kadar hayatta tutmaya çalışır. Bu günlerde normalden daha fazla akıntınızın geldiğini fark edebilirsiniz.
Bi sitede böyle yazıyor canım
Aynen öyle biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onların bileceği işYani burda spermim 72 saat yaşamasıda sanırım bu yüzden. Ben hazırım koçum gel diyor yumurtaya
HiçççAynen öyle biz üstümüze düşeni yapalım gerisi onların bileceği iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?