- 16 Kasım 2021
- 544
- 400
- 33
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.841
Teşekkür ederim, bu testten sonra 14,çatlamadan sonra 13 gün geçti. Yarın sabah adet olmam gerek, olmazsam pazartesi ya da salı test yapıcam, adet belirtisi yok da acaba pik gününü mü yanlış hesapladım diye sormak istedim
Aynen kuzum olmadı bu ay daBenim de öyleadet belirtileri de başladı
canım adaçayı öneririm, adeti söktürüyor, normalden fazla kanama gibi gelebilir ama aslında erken bitiriyor gibi bişey. ben onunla geçirdim hep ağrılarımıRegl sancısından konu açılmışken bir şey sormak istiyorum. Sancılarınız, ağrılarınız olduğunda nasıl baş ediyorsunuz?
Benim çok ağrım oluyor. Ağrı başlangıcından itibaren 2 gün oluyor. Ve Arveles içiyorum ben. Günde 4 taneden iki günde en az 8 tane. Hamile kalmaya da uğraşırken bu kadar ilaç çok da zararlıdır eminim. Nasıl yapıcam bilmiyorumSiz içiyor musunuz ağrı kesici
Benim her ay böyle maalesefYok kuzum sıkıntı degilinşallah sancıların döllenmeden dolayıdır yumurtlamadan sonra o ağrılar devam edersen sonu hamilelik oluyormuş inşallah müjdeli haberi verirsin arkandan biz geliriz hemen
Görünüyor kuzum cizgiEki Görüntüle 3024064 kizlar comfort testen yaptım Bat 19 ikinci cizgi cok silik cikti,heyecanlandim
Kasım anneleri topiğimize beklerizEki Görüntüle 3024064 kizlar comfort testen yaptım Bat 19 ikinci cizgi cok silik cikti,heyecanlandim
Görünüyor silik bir çizgi varEki Görüntüle 3024064 kizlar comfort testen yaptım Bat 19 ikinci cizgi cok silik cikti,heyecanlandim
İnşallah inşallah bekleyen herkesi sevindirsin Rabbimbat günümde dahil tüm testlerim negatifken ovü testleri ile bat günüme bir hafta kala koyu çift çizgiler gördüm bir hafta hergünsonuç hamileyim darısı sana kuzu inşallah
Doktora gideyim insallah katılacağımKasım anneleri topiğimize beklerizhayırlı olsun
Hayırlı olsunMerhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Allah razı olsun umarım sağlıkla ilerler allh isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsunhamilesiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
benim gibi geç döllenmeMerhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Harika hayırlı olsun inşallah canımMerhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Aminnnn. Stres yapmayın allahın izniyle sağlıklı ilerlerAllah razı olsun umarım sağlıkla ilerler allh isteyen herkese nasip etsin
ben de 3 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı hatta modum çok düştü yarın bat günüm tekrar yapacağım dün adet ağrılarım vardı bugün kesildi Allahım inşallah geç döllenme filandır da bende pozitif görürümbenim gibi geç döllenmehayırlı olsun sizi kasım anneleri topiğimize bekleriz
Yaa inanmıyorum hala olamazdı ama bu ay doktor çok olumsuz konuştu yanı yumurtaların büyümemiş olmaz demişti sizinde mi öyle oldubenim gibi geç döllenmehayırlı olsun sizi kasım anneleri topiğimize bekleriz
Aminn umarım umarım insallahAminnnn. Stres yapmayın allahın izniyle sağlıklı ilerler
Canım elevit kullananları araştırınca gördümde. Elevit dışında ayrıca folik asit kullanıyor musun yoksa sadece elevit mi?Kızlar Elevit aldım içinde 0.8 mg folik asit de var bi ton vitamin var bugünden itibaren günde bir tane içerek başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?