- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 29
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.821
Amin kuzum inşallah yaAh canım benim. Eşinle sakin bi zamanda konuşun o halde. Ama güçlen toparlan olacak mutlaka![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah yaAh canım benim. Eşinle sakin bi zamanda konuşun o halde. Ama güçlen toparlan olacak mutlaka![]()
Benim de öyleKızlar merhaaabaaaaaayumurtlamanın 14. Gününde testim kalbim kadar tertemiz
![]()
Bende elendim yazmak istemiştim :) yanlış olmuş kırmızı ları gördümBende evlendim kızlar darısı nisan topiğine ne diyeyim kısmet :)Papatyamelo
kizlar. Bunlar az mi koyulasmis acaba yolunda mi gidiyo anlam
Evet canım pik bu hamile misin acabaMerhaba bu pik değil mi? T daha önce belirmişti
Çok haklısın.Bende hafta içi gidemiyorum genelde özele cumartesileri randevu alıyorum. Her ay gidiyorum doktor kontrolüyle ilerlemenin önemini acı şekilde öğrendim maalesef işi şansa bırakmıyorum bu sefer
Benimki olur bakalım ya modunda her gün doğurgan günümmüş gibi deli ediyo beni. Ya çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmekle hamile kalmış çoğu kişi o yüzden böyle düşünüyorum sanırımCanım dün değerlendirmişsin sıkma canını ben de de var bir adet rahatgillerden. Adamın hayat felsefesi boşver bişolmaz dan ibaret. Kaçırmadığına emin ol bence kendimden bilerek söylüyorum. Çünkü yumurtlamadan önce birlikte olup spermin içerde yaşamasıyla hamile kaldım
Umarım öyledir kuzum ya umarımmCanım acaba döllenme olmus olabilir miki inşallah öyledir ondan kaynaklı da olabilir cunku
Benim de kendini belli ediyo hafif hafif, gece de kalçama falan vurmaya başlamıştı ki uyumuşumSabah kalktım iyiyim zannettim geçmiş dedim yine hafiften başladı
O kaçınılmaz zaten kuzum direkt söylerim benim zamanım var bunlar için belli dönemim var dedikçe anlamıyosun bak ne oldu şimdi sar baştan derimHaklısın bacım çoook haklısın ne diyim azıcık ayak uydursalar oda zor geliyor negatif çıkara bu benim değil senin negatifin de bütün adaptasyonumda beni yalnız bıraktığın için de ben olsam böyle derim
Aaaa buKafayı yiyeceğim artık bütün testler negatif ama ovulasyon böyleüstteki dünün alttaki bugünün ikisi de aynı saatte aynı koşullarda yapıldı. Bir insan bir ayda 3 defa yumurtlamaz herhalde
Aman delirecem artik![]()
Ayy hadi insallah dua edelim birbirimize inşallah
Canım bu 13 gün önceki testim, yarın sabah adet olmam gerek ama hiç olacak gibi değilim heyecanlıyımEvet canım pik bu hamile misin acaba
Ayy hadi insallah dua edelim birbirimize inşallah
Artık yediğimi içtiğimi çok görüyorum kendime... Kendimi çok kötü hissediyorum affedin
Aslında çok uzun sayılmaz geçen seneden beri... Ama adete yakın hep böyle oluyorum sonra yeni bir ay yeni bir umut hadi diyorumİnşallah canım benim. Ne kadar süredir deniyorsun bebiş? Bu kadar dibe iten süre uzunluğu mu acaba?
bat günümde dahil tüm testlerim negatifken ovü testleri ile bat günüme bir hafta kala koyu çift çizgiler gördüm bir hafta hergünKafayı yiyeceğim artık bütün testler negatif ama ovulasyon böyleüstteki dünün alttaki bugünün ikisi de aynı saatte aynı koşullarda yapıldı. Bir insan bir ayda 3 defa yumurtlamaz herhalde
Aman delirecem artik![]()
En güzeli empatiye zormlamsk bakalım ne olacakBenimki olur bakalım ya modunda her gün doğurgan günümmüş gibi deli ediyo beni. Ya çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmekle hamile kalmış çoğu kişi o yüzden böyle düşünüyorum sanırım
Umarım öyledir kuzum ya umarımm
Benim de kendini belli ediyo hafif hafif, gece de kalçama falan vurmaya başlamıştı ki uyumuşum
O kaçınılmaz zaten kuzum direkt söylerim benim zamanım var bunlar için belli dönemim var dedikçe anlamıyosun bak ne oldu şimdi sar baştan derim
PikMerhaba bu pik değil mi? T daha önce belirmişti