Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bu pik değil mi? T daha önce belirmişti

Eklentiler

• IMG_20220312_125026.jpg
    17,8 KB · Görüntüleme: 33
Bende hafta içi gidemiyorum genelde özele cumartesileri randevu alıyorum. Her ay gidiyorum doktor kontrolüyle ilerlemenin önemini acı şekilde öğrendim maalesef işi şansa bırakmıyorum bu sefer
Çok haklısın.
Bende gidicem artık yapacak bişey yok bilgisayarımı alır evden çalışırım

Benimki olur bakalım ya modunda her gün doğurgan günümmüş gibi deli ediyo beni. Ya çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmekle hamile kalmış çoğu kişi o yüzden böyle düşünüyorum sanırım
Canım acaba döllenme olmus olabilir mi ki inşallah öyledir ondan kaynaklı da olabilir cunku
Umarım öyledir kuzum ya umarımm
Sabah kalktım iyiyim zannettim geçmiş dedim yine hafiften başladı
Benim de kendini belli ediyo hafif hafif, gece de kalçama falan vurmaya başlamıştı ki uyumuşum
O kaçınılmaz zaten kuzum direkt söylerim benim zamanım var bunlar için belli dönemim var dedikçe anlamıyosun bak ne oldu şimdi sar baştan derim

Doktor kontrolüm vardı dün. 1.5 ay önce iltihap nedeniyle oluşan rahim ağzı yarasını yaktırdım. Kasım ayında 4 aylık bebeğimi iltihap nedeniyle kaybettim. Çok şükür kontroller temiz çıktı. Düşükten beri ilişki yasağı vardı. Doktor tam yumurtlama günlerinde olduğu sağda yumurtanın yeterince büyüdüğünü bu dört günü gün aşırı değerlendirmemiz gerektiğini söyledi. Çok dua ediyorum kaybımın yerine doldurup içim biraz soğusun istiyorum inşallah bu ay güzel haberler alırız

Aaaa bu Pasha22 nun hikayes gibi aynı. Sonu da gebelik oldu nursu”’da. Hadi sana da inşallah

İnşallah canım benim. Ne kadar süredir deniyorsun bebiş? Bu kadar dibe iten süre uzunluğu mu acaba?
Ayy hadi insallah dua edelim birbirimize inşallah
Artık yediğimi içtiğimi çok görüyorum kendime... Kendimi çok kötü hissediyorum affedin

bat günümde dahil tüm testlerim negatifken ovü testleri ile bat günüme bir hafta kala koyu çift çizgiler gördüm bir hafta hergün sonuç hamileyim darısı sana kuzu inşallah

Yüksek ihtimal pazartesi regl olcam ama yarın sabah test denemek istiyorum sabırsızlıktan çıkar mı acaba? Karın ağrım ve akıntım çok var. Sürekli regl oldum sanıp lavaboya koşuyorum

En güzeli empatiye zormlamsk bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…