• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl sancısından konu açılmışken bir şey sormak istiyorum. Sancılarınız, ağrılarınız olduğunda nasıl baş ediyorsunuz?

Benim çok ağrım oluyor. Ağrı başlangıcından itibaren 2 gün oluyor. Ve Arveles içiyorum ben. Günde 4 taneden iki günde en az 8 tane. Hamile kalmaya da uğraşırken bu kadar ilaç çok da zararlıdır eminim. Nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43: Siz içiyor musunuz ağrı kesici
canım adaçayı öneririm, adeti söktürüyor, normalden fazla kanama gibi gelebilir ama aslında erken bitiriyor gibi bişey. ben onunla geçirdim hep ağrılarımı

Merhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı

Eklentiler

• 71B71131-686B-4F3F-AB9C-B0324CA2824A.jpeg
    71B71131-686B-4F3F-AB9C-B0324CA2824A.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 65
bat günümde dahil tüm testlerim negatifken ovü testleri ile bat günüme bir hafta kala koyu çift çizgiler gördüm bir hafta hergün 🤣 sonuç hamileyim 🙏 darısı sana kuzu inşallah ❤️
İnşallah inşallah bekleyen herkesi sevindirsin Rabbim❤️ sizlere de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 💐

Merhaba hanımlar ben burayı gizli takip edenlerdenim. Bu hafta diyetisyene başlamıştım. Bitkisel ilaçlar içicektim içmeden bi test yapıyım dedim adetim 3 gün gecikti bu arada. Şimdi test yaptım ama bi bakar misiniz o kadar çok test yaptım ki artık göz yanılması degil diye düşünüyorum bide bu ay doktor olmaz demişti soklar içindeyim. Bu arada daha salı günü test yaptım adete bir gün vardı çıkmadı
Hayırlı olsun 🙏 hamilesiniz sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🙏

benim gibi geç döllenme 🤗 hayırlı olsun sizi kasım anneleri topiğimize bekleriz ❤️🙏

Harika hayırlı olsun inşallah canım ♥️

benim gibi geç döllenme 🤗 hayırlı olsun sizi kasım anneleri topiğimize bekleriz ❤️🙏
ben de 3 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı hatta modum çok düştü yarın bat günüm tekrar yapacağım dün adet ağrılarım vardı bugün kesildi Allahım inşallah geç döllenme filandır da bende pozitif görürüm🤲🏻

Merhaba canlarım.
Bende sabah doktora gittim, kendi doktorum yurtdışında olduğu için evime yakın çok övülen bir doktora gittim, çok da memnun kaldım iyiki gitmişim hemde farklı bir göz çok iyi oldu.
İlk sperm testine göre eşinin değerleri de düzelmiş dedi sende de bir sıkıntı görünmüyor dedi nasip bakalım,femara ile yumurta takibi istedim tabikidedi.
Bebeğim olursa kesinlikle gideceğim doktor kendisi.hem evine çok yakın, hem abi gibiydi yaklaşımı ilgisi çok beğendim.
Bakalım inşallah Nisan ayında nasip olur, isteyen herkese nasip olsun, hep dua ediyorum ❤️🤲

Back