• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim muayene kısmını atlattım şükür.
Reglimin 4. Günüydü. Dr yumurtan beklediğim boyuttan küçük diyerek hormon ilaçları yazdı (hormon testlerimde normal çıkmıştı)
Reglim ve testlere göre de ovülasyon günüm düzenli. Henüz 3-4 aydır deniyoruz. Dr hem kafamı karıştırdı hemde sorduğum soruları cevaplamayıp beni tersledi.
Bende ilaçları kullanmadım hiç sadece vitaminlere devam.
Bu ay için umudumu baya kırdı ama. Öyle strese girdim ki bu ay bir beklentim yok. (İlk muayenemdi)
İmkanınız varsa doktorunuzu değiştirin derim. Hamile kalabilmek için en önemli unsurlardan biri psikolojinin iyi olması. Tersleyen ve sizi mutsuz eden doktor strese sokar. Öncelikle inanın, vücudunuz hazır olduğunda olacam diye düşünün🙏

Eklentiler

• IMG_20220312_104023.jpg
    IMG_20220312_104023.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 96
Olsa çıkardı demek ki yok demek istemiyorum içimde hala bir umut var ama... Olsa çıkardı değil mi 😔
Canım içini açıp çeksene cam parlıyor hayalet çizgi varsa da görünmüyor comfort days galiba bu dimi ben bunu tüp bebek tedavisi yaptığımda transfer den sonra 9.gün yaptım o kadar ama o kadar silik çok silik bir çizgi çıktı efekt le gördüm hatta aynı gün gidip kan verdim hcg 20 ydi bide yani 😐

Olsa çıkardı demek ki yok demek istemiyorum içimde hala bir umut var ama... Olsa çıkardı değil mi 😔
Ben de battan 3 gün önce yaptım negatifti yarın bat günüm tekrar yapacağım ama yine negatif görecekmişim gibi hissediyorum🥲

Gunaydin kizlar. Bunlar az mi koyulasmis acaba yolunda mi gidiyo anlamiyorum

Eklentiler

• 20220312_070101.jpg
    20220312_070101.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 20220312_063614.jpg
    20220312_063614.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 71
Canım içini açıp çeksene cam parlıyor hayalet çizgi varsa da görünmüyor comfort days galiba bu dimi ben bunu tüp bebek tedavisi yaptığımda transfer den sonra 9.gün yaptım o kadar ama o kadar silik çok silik bir çizgi çıktı efekt le gördüm hatta aynı gün gidip kan verdim hcg 20 ydi bide yani 😐
Yok canım cami açıp çektim prodoctor. Değil hayalet bir iz bile yok bembeyaz

Şimdi sağa geçti az önce de ortalarda bi zonklama oldu😥 zonklayıp geçiyo bikaç saniye sürüyo sancı ağrı haline dönmedi henüz ama devamlı olan tatlı kaşıntı olur ya onun gibi hafif bi sancı var rahatsız etmiyo da ben burdayım diyo😅

İnşallah döllenmeden kaynaklıdır kuşum ama benim hiç umudum yok bu aydan olursa şaşırırım gerçekten💁🏻‍♀️

Bak şimdi de sağ tarafa geçti sancı arada bi gelip zonkluyo geri gidiyo😑 ah canım benim bi inanabilsem yeterli olduğuna. Çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmek yumurtlamadan çok daha önemli aslında ama sağolsun bizimkinin umru değil😠
Sabah kalktım iyiyim zannettim geçmiş dedim yine hafiften başladı

İmkanınız varsa doktorunuzu değiştirin derim. Hamile kalabilmek için en önemli unsurlardan biri psikolojinin iyi olması. Tersleyen ve sizi mutsuz eden doktor strese sokar. Öncelikle inanın, vücudunuz hazır olduğunda olacam diye düşünün🙏
Kesinlikle öyle. Özel bir hastanenin doktoruydu buna rağmen zaman ayırmak istemedi. Bir daha asla danışacağım bir dr değil.
Sanırım şöyle bir bakış açısı var. İlaç yazmazsam hasta boşuna geldiğini düşünecek yani biraz hüner göstermeliyim.
Halbuki bence mümkün olduğunca doğal süreç izlenmeli mecbur kalınmadıkça ağır ilaçlara yönelmemeli.

Üzülmek değil aslında daha çok sinirleniyorum ya ben ovülasyon testleri avokadolar incirler havuçlar uğraşıyorum zaten 1 haftamız var yani ne bu naz bu aymazlık. Ben bu kadar çabalarken onun bu günleri umursamıyo görünmesi geçiştirmesi sinirimi bozuyo ben de çalışıyorum ben de yoruluyorum azıcık da sen gayret et. Ondan sonra olmadı sonraki ay al baştan sonraki ay al baştan. Yok arkadaş bu dünyada her konuda her şeyin kahrını kadınlar çekiyo bu da ayrı canımı sıkan şey
Haklısın bacım çoook haklısın ne diyim azıcık ayak uydursalar oda zor geliyor negatif çıkara bu benim değil senin negatifin de bütün adaptasyonumda beni yalnız bıraktığın için de ben olsam böyle derim

Back