- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.801
Benim ağırlar 2 gün önce başladı ama beyaz akıntı hep vardı.Yaptım yok ama ztn çok erken 3 -4 gün oldu ama arada bakacağım belki tutuyordur sende nasıldı ağrılar ne zaman başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağırlar 2 gün önce başladı ama beyaz akıntı hep vardı.Yaptım yok ama ztn çok erken 3 -4 gün oldu ama arada bakacağım belki tutuyordur sende nasıldı ağrılar ne zaman başladı
Bulanık çıkmişsin net çekip atarmısın bakalımOlsa çıkardı demek ki yok demek istemiyorum içimde hala bir umut var ama... Olsa çıkardı değil mi![]()
Kan İle takip etmeye başlayın bence daha mantıklı reel bir takip daha nokta atışı böyle göz ölçüsüyle oluyor endişede size yaramazGunaydin kizlar. Bunlar az mi koyulasmis acaba yolunda mi gidiyo anlamiyorum
Bnm akıntım yok ki sadece belime vuran bir ağrı var bakalımBenim ağırlar 2 gün önce başladı ama beyaz akıntı hep vardı.
Dogru diyosunuz gidip kan vermek en iyisi tabiKan İle takip etmeye başlayın bence daha mantıklı reel bir takip daha nokta atışı böyle göz ölçüsüyle oluyor endişede size yaramaz
Evet marshmelovcum çok haklısın valla aklımdan çıkarsam rahatliycam bende. İnşallah hepimize uğurlu gelir NisanBenim de aynı durum. 4 aydır deniyoruz.
Demek ki zamanı var.
En iyisi işe güce odaklanıp kendiliğinden gelmesini beklemek biliyorum ama bişeyi böyle isterken aklından çıkarmak çok zormuş.
Nisan ayı uğurlu gelsin inşallah![]()
Ya tabiki bu şekilde endişe oluşuyor ve hormon salgılıyorsunuz bebek varsa etkileniyor zor yani kan en temizi bu noktadan sonraDogru diyosunuz gidip kan vermek en iyisi tabi
İnşallah bebiş tutunuyordurBnm akıntım yok ki sadece belime vuran bir ağrı var bakalım
İnşallah vardır ve tutarİnşallah bebiş tutunuyordur
İnşallah uğurlu ay nisan olurTabloya bakıyorum da ne güzel bebiş haberleri var bol bol. Onlardan biri olamadım yahuneyse herkese günaydınlar
![]()
Umudumuzu kaybetmek yok Lindacim. Henüz regl olmadiysan herşey yolunda demektirİnşallah uğurlu ay nisan olurbende gelebilirim nisana bat 18 mart ama umudum kalmadı pek.
İnşallah canım. İnşallahUmudumuzu kaybetmek yok Lindacim. Henüz regl olmadiysan herşey yolunda demektir![]()
Günaydınn canım az önce ben de kırmızıları gördümTabloya bakıyorum da ne güzel bebiş haberleri var bol bol. Onlardan biri olamadım yahuneyse herkese günaydınlar
![]()
Sağlık olsun bebişim surat asmak yokGünaydınn canım az önce ben de kırmızıları gördüm![]()
Sıra bana geldi kuzum inşallah bende olurum bir an önce gecikmesi kötü şimdi en azından önümüz de ki aya hazırlık yapacaksın öyle düşün bende kocamı ikna edersem tüp bebek tedavisi için Nisan da ki regl de başlayalım dicem haziran gibi düşünüyordum ama dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldumGünaydınn canım az önce ben de kırmızıları gördüm![]()
Ah canım benim. Eşinle sakin bi zamanda konuşun o halde. Ama güçlen toparlan olacak mutlakaSıra bana geldi kuzum inşallah bende olurum bir an önce gecikmesi kötü şimdi en azından önümüz de ki aya hazırlık yapacaksın öyle düşün bende kocamı ikna edersem tüp bebek tedavisi için Nisan da ki regl de başlayalım dicem haziran gibi düşünüyordum ama dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldum![]()