• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de aynı durum. 4 aydır deniyoruz.
Demek ki zamanı var.
En iyisi işe güce odaklanıp kendiliğinden gelmesini beklemek biliyorum ama bişeyi böyle isterken aklından çıkarmak çok zormuş.
Nisan ayı uğurlu gelsin inşallah 🦋
Evet marshmelovcum çok haklısın valla aklımdan çıkarsam rahatliycam bende. İnşallah hepimize uğurlu gelir Nisan 😘🥰

Günaydınn canım az önce ben de kırmızıları gördüm😭😭
Sıra bana geldi kuzum inşallah bende olurum bir an önce gecikmesi kötü şimdi en azından önümüz de ki aya hazırlık yapacaksın öyle düşün bende kocamı ikna edersem tüp bebek tedavisi için Nisan da ki regl de başlayalım dicem haziran gibi düşünüyordum ama dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldum 😐

Kafayı yiyeceğim artık bütün testler negatif ama ovulasyon böyle 🥴 üstteki dünün alttaki bugünün ikisi de aynı saatte aynı koşullarda yapıldı. Bir insan bir ayda 3 defa yumurtlamaz herhalde 😂
Aman delirecem artik😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20220312_121246.jpg
    IMG_20220312_121246.jpg
    158,4 KB · Görüntüleme: 65
Sıra bana geldi kuzum inşallah bende olurum bir an önce gecikmesi kötü şimdi en azından önümüz de ki aya hazırlık yapacaksın öyle düşün bende kocamı ikna edersem tüp bebek tedavisi için Nisan da ki regl de başlayalım dicem haziran gibi düşünüyordum ama dayanacak gücüm kalmadı çok yoruldum 😐
Ah canım benim. Eşinle sakin bi zamanda konuşun o halde. Ama güçlen toparlan olacak mutlaka 🥰😍

Back