• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sakin ol canım aldırış etme olmayacağı varsa bahanesi olur ama olacağı varsa tek gün bile kafi ve bu nedenle kendini üzme sana yazık
Üzülmek değil aslında daha çok sinirleniyorum ya ben ovülasyon testleri avokadolar incirler havuçlar uğraşıyorum zaten 1 haftamız var yani ne bu naz bu aymazlık. Ben bu kadar çabalarken onun bu günleri umursamıyo görünmesi geçiştirmesi sinirimi bozuyo ben de çalışıyorum ben de yoruluyorum azıcık da sen gayret et. Ondan sonra olmadı sonraki ay al baştan sonraki ay al baştan. Yok arkadaş bu dünyada her konuda her şeyin kahrını kadınlar çekiyo bu da ayrı canımı sıkan şey

Şimdi sağa geçti az önce de ortalarda bi zonklama oldu😥 zonklayıp geçiyo bikaç saniye sürüyo sancı ağrı haline dönmedi henüz ama devamlı olan tatlı kaşıntı olur ya onun gibi hafif bi sancı var rahatsız etmiyo da ben burdayım diyo😅

İnşallah döllenmeden kaynaklıdır kuşum ama benim hiç umudum yok bu aydan olursa şaşırırım gerçekten💁🏻‍♀️

Bak şimdi de sağ tarafa geçti sancı arada bi gelip zonkluyo geri gidiyo😑 ah canım benim bi inanabilsem yeterli olduğuna. Çatlama olduğu gün ve ertesi gün değerlendirmek yumurtlamadan çok daha önemli aslında ama sağolsun bizimkinin umru değil😠
Ama kuzum spermler 3-5 gün yaşayabiliyor önceden olanlar döller yumurtayı takma

Yok canım ben emine değilim 😂

Bendede aynısı oldu 28 inde yumurtlama mi oldu catladimi bilmem hafif orta karışık bir ağrım oldu.. ondan sonra devam etti arada gider gibi oldu ama tekrar geldi.. ve rahimde batmalarim oldu
Aslında belirtilerimiz çok fazla her ay belirtilere göre hamileyiz ama karnımızda bi değişiklik yok 🤣 bilmiyoruz ki hamilelik yoksa bunlar neden oluyor rahim bebek arıyor diyorlar yok o söylenenlerde tutmuyo kafamız karışıyor işte

Enfeksiyon yoksa yumurtlamadan dolayıdır bu değişiklikler.Başak Burcu olarak yine birilerine birseylerde akıl veriyorum kendi kıçımdan habersiz 😵‍💫😵‍💫 inşallah bebiştendir tutacak olduktan sonra ilişki günü fark etmezmiş ki sonuçta sperm içerde belirli saat canlı kalabilyormuş ya
Ama kuzum spermler 3-5 gün yaşayabiliyor önceden olanlar döller yumurtayı takma
Umarım öyle olur kızlar yoksa tribimden çocuk olana kadar sürünür bu adam. (Aslan burcuyum ben de dediğimi yapmadı ya şimdi şiddetimden korkması lazım adamın😅 @Ches28 )

O kadar aynı ki yasadıklarımız bizde 5 ay kadar korunduk sonra korunmayı bıraktık anında hamile kaldım ama 5 haftalıkKen düştü ardından 1 yıl bekledik olmayınca doktora girmeye basladık hiç bi sorun yok rahim filmi dahi çektirdim bende doktor gerek yok demesine rağmen
Evimizde şükür Huzurumuz var cok iyi anlaşıyoruz cok mutluyuz birikim yapıyoruz bebeğimiz olacak diye her doğuma giren dua ettim sana diye cıkıyor doğum esnasında dualar kabul olurmuş. ama gel gör ki Mevlam bekletiyor işte bununla sınanıyoruz bizde demek ki kuzucum inşallah cabucak biter bu sınanma kavuşurux bizde miniklerimize 🤲
Kız valla aynıyız 😬😬 rahim filmini dahi kendi kafama göre gidip çekildim 🙈 bilmiyorum ki canım iyi anlaşan evliliğinde sorun olmayan bütün çiftler galiba bu bebek sınavından geçiyor.birbirimizi yesek anlaşamasak arka arkaya olurdu eminim artk 🤣

Umarım öyle olur kızlar yoksa tribimden çocuk olana kadar sürünür bu adam. (Aslan burcuyum ben de dediğimi yapmadı ya şimdi şiddetimden korkması lazım adamın😅 @Ches28 )
Hahaha 😂 seni anlıyorum canımda.. adam da yorgunsa arka rkaya yapmışsınız zaten .. belki yorucu olmuştur.. birde dedimya bebek için olduğunu bilince değişiyor onlar için durum

Aslında belirtilerimiz çok fazla her ay belirtilere göre hamileyiz ama karnımızda bi değişiklik yok 🤣 bilmiyoruz ki hamilelik yoksa bunlar neden oluyor rahim bebek arıyor diyorlar yok o söylenenlerde tutmuyo kafamız karışıyor işte
Canım vallaha ben her ay belirti yaşamadığım için bu bana bir belirti mesela.. hiç yaşamamış olmam.. 😅 evet doğrudur buda rahim bebebk arıyor denir gecikiesin erken adet olursun bunların genelde çoğu hamile kalıyor bu düzensizliklerden.. İnshaAllah sende aynısı olacak

Kızlar bugün kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo özellikle sol taraf hafif batıyo, çok rahatsız edici değil ama sancı girip çıkıyo bu neden olur? İki gün pik dün de çatlama gördüm üç günü de değerlendirdim bugün değerlendiremedim, eşim sağolsun çok sinirliyim😠 Bugün de böyle sancı olunca bişeyleri kaçırmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da olmayacak :KK43: My_Moonlight06 My_Moonlight06 @asunny Venev Venev
Canım sinirlenme spermler zaten belli bir süre canlı kalabiliyor bu kadar strese girmee 😍 sol kasık ağrısı iyidir benim hamilelik belirtim oydu 😅

Regl sancısından konu açılmışken bir şey sormak istiyorum. Sancılarınız, ağrılarınız olduğunda nasıl baş ediyorsunuz?

Benim çok ağrım oluyor. Ağrı başlangıcından itibaren 2 gün oluyor. Ve Arveles içiyorum ben. Günde 4 taneden iki günde en az 8 tane. Hamile kalmaya da uğraşırken bu kadar ilaç çok da zararlıdır eminim. Nasıl yapıcam bilmiyorum :KK43: Siz içiyor musunuz ağrı kesici
Bende karın ağrısı ve baş ağrısı oluyo ve parol dışında hiçbir ilaç içmiyorum diğer ilaçların bünyede çok zarar bıraktığını düşünüyorum

Hamile olmuşsun işte canım o nedenle gecikmiş herşey normal mi değil mi diye bizimle oyalanma bak millete gidip kan verdi doktora kontrol oluyorlar bir güzel git kan ver dpktır bul muayene ol ki sağlıklı mı değil mi öğren inşallah sağlıklıdır zannetmiyorum aksi bir durum olacağını test sadece pozitif yada negatif der sana ama hayalet çizgiyle ama silik çizgiyle bundan sonra iş kan testi ve doktor ztn doktor yönlendirecek başka testlerde yapar belki muayene eder falan 🌸
Cevabın için teşekkürler 1 kızım var hamilelik planlamadan önce doktora gitmiştim kan değerlerime her şeye baktı bugün gidebilirsem kan vericem hayırlısı bakalım

Benim de mthfr a1298 geni homozigot. Şuan coraspin ve b12 kullanıyorum. Doktora gittin mi hamile kalınca iğneye başlayacak mısın
Benim 2 kaybım olduğu için doktorum hamile kalınca iğneye başlarız dedi evet. Herkesin görüşü farklı oluyor bu konuda 🤷

Çok şükür düzenli canım. Yine de yumurtlama günlerini değerlendirip neden olmuyor anlamıyorum ki.
Benim de aynı durum. 4 aydır deniyoruz.
Demek ki zamanı var.
En iyisi işe güce odaklanıp kendiliğinden gelmesini beklemek biliyorum ama bişeyi böyle isterken aklından çıkarmak çok zormuş.
Nisan ayı uğurlu gelsin inşallah 🦋

Kızlar bugün kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyo özellikle sol taraf hafif batıyo, çok rahatsız edici değil ama sancı girip çıkıyo bu neden olur? İki gün pik dün de çatlama gördüm üç günü de değerlendirdim bugün değerlendiremedim, eşim sağolsun çok sinirliyim😠 Bugün de böyle sancı olunca bişeyleri kaçırmışım gibi hissediyorum sanırım bu ay da olmayacak :KK43: My_Moonlight06 My_Moonlight06 @asunny Venev Venev
Canım dün değerlendirmişsin sıkma canını ben de de var bir adet rahatgillerden. Adamın hayat felsefesi boşver bişolmaz dan ibaret. Kaçırmadığına emin ol bence kendimden bilerek söylüyorum. Çünkü yumurtlamadan önce birlikte olup spermin içerde yaşamasıyla hamile kaldım

Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor belim ağrıyor karnımın altı şiştim sığınamıyor gibi hatta akıntı gelir gibi his oluyor bakıyorum hiç bir şey bir kaç saat önce başladı.napacağımı bilemedim böyle olan oldu mu
Bende aynılarını yaşadım canım. Testvarsa bir yap istersen

Ovülasyon ve gebelik yaptım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 109
İsmin emineydi dmi canım yanlış hatırlamıyorsam artk burdakileri tanımaya başlıyorum 🤣 kuzum çevrem hamile dolu ben bilmeyim kim bilsin yakın arkadaşımdan da çok duydum yumurtlamadan sonra o hafif hafif sancılar sanki hiç kesilmemişti sanki adet oldum olacagım flan demişti meğerse bebek yerleşiyormuş.
Bunu okadar çok duydum ki ben de bu ay hamile kalmazsam yalanmış dicem 😢 Yumurtlama günümün başladığı gün kasık ağrım başladı. Baya regl ağrısıyla aynı. Ve üzerinden 15 gün geçti hala ağrım var. BAT'a 5-6 gün hala test yaptım ama negatif çıktı bekliyorum bakalım 2 günüm kaldı.

İstiyosan sonraki sorularımda seni de etiketleyim canım😚 ya benim yumurtlama olduğu gün sancım ve akıntım oluyodu normalde ordan anlıyodum hatta yumurtlamayı, çatlama sonrası ilk kez oluyo sancı😥
Canım acaba döllenme olmus olabilir mi 🤔 ki inşallah öyledir ondan kaynaklı da olabilir cunku

T Turuncucicekkkk canım adetin tam bitişinde baslamak lazım yumurtlama testlerine hele de ilk yapıyorsan cunku hangi gün pik yapacağını bilmiyorsun sen istersen bu ay gun asırı ilişki seklinde ilerleyip bir sonraki ay adetin bitişiyle basla testlere..

Canım vallaha ben her ay belirti yaşamadığım için bu bana bir belirti mesela.. hiç yaşamamış olmam.. 😅 evet doğrudur buda rahim bebebk arıyor denir gecikiesin erken adet olursun bunların genelde çoğu hamile kalıyor bu düzensizliklerden.. İnshaAllah sende aynısı olacak
Bu doğru mu gerçekten 😍😍 2 sene sonra ilk defa 26. Günde adetim geldi normalde 50 günü geçer hep 🤦🏻‍♀️ ovulasyon testiyle takip edebilicem yoksa bi daha adetimi beklicektim ne zaman gelecekti kim bilir 😔

Back