- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #14.721
Hakkımızda hayırlısı kardeş.. senin kaç gün sürdü leke ?Benim de lekelenmem oldu durdu ,bat a daha çok var heyecan dorukta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı kardeş.. senin kaç gün sürdü leke ?Benim de lekelenmem oldu durdu ,bat a daha çok var heyecan dorukta
Olabilir canım... İkizmi acabaEvet verdim az önce yanlız benim iki kasığım birden batıyor
Bilemedim. Çok isterim amaOlabilir canım... İkizmi acaba![]()
Evet kuzum geldi yine yine yineAaa geldi mi yaa![]()
Yaa gene gününde olmakta güzel ya böyle kötü varmı yokmu yani8 martti canım ve tam günümde regl oldum![]()
Çok şükür düzenli canım. Yine de yumurtlama günlerini değerlendirip neden olmuyor anlamıyorum ki.Yaa gene gününde olmakta güzel ya böyle kötü varmı yokmu yani
önce bir iki damla bir gün,sonra kesildi,ardından ertesi gün yine 4-5 damla kadar geldi,durdu.Şu an leke de yok,kremsi akıntı arada oluyo az azHakkımızda hayırlısı kardeş.. senin kaç gün sürdü leke ?
Esin bol bol keçiboynuzu yesin cnm benm ilk kızda eşime sürekli yedirmistim bide çakşır macunu gbi bişe yemişti o ay kaldım ama şimdi bunda sorun bende oldgu için fayda etmiyoÇok şükür düzenli canım. Yine de yumurtlama günlerini değerlendirip neden olmuyor anlamıyorum ki.
Bende hafta içi gidemiyorum genelde özele cumartesileri randevu alıyorum. Her ay gidiyorum doktor kontrolüyle ilerlemenin önemini acı şekilde öğrendim maalesef işi şansa bırakmıyorum bu seferBenimde tekk sıkıntım o yaa
İzin konusu . Bakalım deniycem diyorumda izin işini ne yapcam.bilmiyorum.
Evet ya evde olsam düşünmezdim.
Süpermiş.. kremsi akıntı iyi bir belirti .. tabiki hicbirsey kesin değil .. İnshaAllah bebiş vardır.. adet Nezaman ki tarihi? Benimde dün geldi lekenmen soluk pembe gibi kahvede karışık.. sonra azaldı kaybolur gibi.. derken akşam üzeri tekrar geldi ama çok değil gerçekten silince anca çıkıyor oda şuan azaldı bende merak içindeyimönce bir iki damla bir gün,sonra kesildi,ardından ertesi gün yine 4-5 damla kadar geldi,durdu.Şu an leke de yok,kremsi akıntı arada oluyo az az
Ben de vandaydım yeni tayin oldum. Lokman hekim Burcu hanıma gittim. Bir de Tuğba Atasarali çok övüyorlar.Bende Van dayım kızlar hangi doktora gidiyorsunuz
Canım. Ne yaptın sonuç çıkmadı mı yoksa ?canım evet Bat 8 Mart, aynı seninle...guzum 4+ 3 ne demek yani 4 hafta 3 günlük mü? çok cahilim bu konuda yeniyim biliyosun![]()
Amin kuzum hayırlısı![]()
Mesaj yazamıyorum sürekli bu arkadaşa cevap yazacakmışım gibi oluyor gitmiyor.arkadaş kusura bakma sanada bildirim gelecek ama silemiyorum adını yanlışlıkla oldu düzelmiyor.Amin kuzum hayırlısı![]()
Muhtemelen ben de gelicem yakında nisana yanına ya da tamamen gebelik bölümünü terkedicem, tek taraflı çabayla bişeyler yapmaya çalışıyorum adamın rahatlığı ve vurdumduymazlığı beni delirtecek aşırı sinirliyim yaregli biter nisan için çalışmalar başlar ben nisan ayına kaçıyorum kızlar![]()
bat 19 martSüpermiş.. kremsi akıntı iyi bir belirti .. tabiki hicbirsey kesin değil .. İnshaAllah bebiş vardır.. adet Nezaman ki tarihi? Benimde dün geldi lekenmen soluk pembe gibi kahvede karışık.. sonra azaldı kaybolur gibi.. derken akşam üzeri tekrar geldi ama çok değil gerçekten silince anca çıkıyor oda şuan azaldı bende merak içindeyim
Baska belirtilerin varmı.. benim ağrım var alt bölgede bel ağrısı filanda var
Allah Allah. Şüphem mi var dediniz. Regliniz gecti mi. Gecmediyse de ağrılarım var veya evde test yaptım pozitif cikti kanda kesinlestirmek istiyorum deseydiniz. Zorla yalan söyletecekler. Bu şekilde diyince yapıyorlar yapmaları lazım. Yani sonuçta hastanede yapılınca laboratuvara gönderiyor. E sağlık ocağında alınan kanlar da hastaneye gönderiliyor. Gerçekten manyak mıdır nedirYapılmıyormuş gittim bugün sağlık ocağına kusura bakmayın ama nerde aptal doktor var bana denk geliyor zaten şu yaşıma kadar tek bi işimi devlet hastanesinde halledemedim.kaç kişiye sordum sağlık ocağı yapıyor dedi kalktım gittim bizde bu testler yapılmıyor kadın doğum hastalıklarına gitmeniz lazım dedi