• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim mthfr a1298c genim homozigot çıktı diğerleri normal. Ben de Ekim ayından beri ocean markasının 400 mcg folik asidini kullanıyorum. Genetik testin sonucunu aldığımdan beri de coraspin 100 mg ve b12 kullanıyorum. Şuan yumurtlama günümü bekliyorum bu ayı değerlendireceğiz. İlk kimyasalım Kasım ikincisi Aralık ayında oldu. Operasyon geçirmesem de Şubat ayında rahmim dinlensin istedim. Gebe kalırsam da sonuçlarımla kadın doğum doktoruma gideceğim öyle konuştuk bakalım iğne vs verecek mi bilmiyorum. Siz kan sulandırıcı iğne kullandınız mı?
Geçen ay biyokimyasal gebeliğimde yani düşüğümde sadece 3 gün kullandım ama günlük kan sulandırıcı hapını da kullandım. Son 3 düşük zaten kendi kendine düştü ilk 4ü kürtajla geçti benim düşüklerin. Coraspinde zaten kan sulandırıcı ama ayrıyeten ben b12 kullanmıyorum diofol kullanıyorum herşey var içinde resimde gösteriyim size. Yani günde 2 tane hap kullanıyorum ağrılarım içinde kesinlikle ilaç kullanmıyorum baş dönmem var büyük ihtimalle vertigo fakat baş dönmesine alıştım gebe kalmak istiyorum diye B grubu bir ilacı alarak gebeliğime engel olmak istemedim o yüzden kafam güzel dolaşıyorum 😅😂

Eklentiler

• 16470272646272912977338901904003.jpg
    16470272646272912977338901904003.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaslar benim de bat 18 Mart yanı 7 gun var. Sabah ilk idrarla normal kaset yaptım. Hayalet bi çizgi görünce, eczaneye gidip erken gebelik testi aldım, onda hayalet bile çıkmadı. Boyle bir durum yaşayan var mi. Sabah yine yapicam ama önce heyecan yaptım sonra moralim bozuldu 😂😂 konu açtım ama pek görünmedi konum ☺️ Basına boyle bisey gelip sonra pozitif gören var mi?
Üstteki kaset test, Alttaki erken gebelik testi

B86217F5-478C-4845-A2FB-AF2CC684B453.jpeg
215F96DB-94DF-42CE-8829-7CC5116F5E96.jpeg

Geçen ay biyokimyasal gebeliğimde yani düşüğümde sadece 3 gün kullandım ama günlük kan sulandırıcı hapını da kullandım. Son 3 düşük zaten kendi kendine düştü ilk 4ü kürtajla geçti benim düşüklerin. Coraspinde zaten kan sulandırıcı ama ayrıyeten ben b12 kullanmıyorum diofol kullanıyorum herşey var içinde resimde gösteriyim size. Yani günde 2 tane hap kullanıyorum ağrılarım içinde kesinlikle ilaç kullanmıyorum baş dönmem var büyük ihtimalle vertigo fakat baş dönmesine alıştım gebe kalmak istiyorum diye B grubu bir ilacı alarak gebeliğime engel olmak istemedim o yüzden kafam güzel dolaşıyorum 😅😂
Yaa hepsinin bir arada olması çok iyiymiş gerçekten ben günde 4 ilaç kullanıyorum folik asit, coraspin, b12 ve D3 vitamini. Benim homozigot çıkan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanıyormuş o yüzden ona dikkat ediyorum. Ben de pek ilaç kullanan biri değilim ağrı kesici vs. kullanmam pek. Açıkçası kendimi hazırlamıştım test verirken ama yine de modum düştü tabi kan pıhtılaşması olmasına. Yine de bi çaresi var en azından diyip kendimi teselli ediyorum. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde edebilirim. İnsan kendisiyle aynı süreçlerden geçen birilerini arıyor bi destek arıyor. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🥰

Yaa hepsinin bir arada olması çok iyiymiş gerçekten ben günde 4 ilaç kullanıyorum folik asit, coraspin, b12 ve D3 vitamini. Benim homozigot çıkan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanıyormuş o yüzden ona dikkat ediyorum. Ben de pek ilaç kullanan biri değilim ağrı kesici vs. kullanmam pek. Açıkçası kendimi hazırlamıştım test verirken ama yine de modum düştü tabi kan pıhtılaşması olmasına. Yine de bi çaresi var en azından diyip kendimi teselli ediyorum. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik elde edebilirim. İnsan kendisiyle aynı süreçlerden geçen birilerini arıyor bi destek arıyor. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 🥰
Rica ederim ne demek seve seve. RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı bebişler nasip etsin İNŞAALLAH yüzümüzü güldürsün. ALLAHtan asla ümit kesilmez 🤗🥰

Arkadaşlar şimdi benim adetim 11 mart oldu 11 nisanda mı batım olacak 😅😂 soruya bak ALLAHIM yaaa 🤣

Kizlar merhaba buraya kac dega oldu birsey yaziyorum yani kimse yazmiyor birsey gercekten cam sıkıcı isine gelene cevap veriyor herkes.
Ben görmedim telefondan giriyorum yardım edebileceğim bir konuysa buyur anlat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bacım sakin ol stres yapma gebelik düşünüyorsan

Ben görmedim telefondan giriyorum yardım edebileceğim bir konuysa buyur anlat elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bacım sakin ol stres yapma gebelik düşünüyorsan
Kiz yok stres degil ama kac kere yazdim yani başka seylere cevap veriyolar o an benkm yazdigimi gormuyorlar ya eczanede ovulasyon testi varmi acaba dicektim birde nasil kullaniloyor

Kiz yok stres degil ama kac kere yazdim yani başka seylere cevap veriyolar o an benkm yazdigimi gormuyorlar ya eczanede ovulasyon testi varmi acaba dicektim birde nasil kullaniloyor
instagramda birgebeningünlüğü diye bir adres var ben 3 ay rahmimi dinlendirmeye aldım ama ordan alcam fiyatıda uygun 120₺ 30tane ovülasyon testi ve 2 gebelik testi varmış içinde. eczanelerde pahalıymış. Tavsiye ederim bende nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama herkes memnun o ebru abladan instagramda ki sayfanın sahibi ebru ceylan dı galiba

Canım eczanede vardır illaki ama cok pahalı oluyor genellikle internete göre internette almayı denesen? 🤔😌

instagramda birgebeningünlüğü diye bir adres var ben 3 ay rahmimi dinlendirmeye aldım ama ordan alcam fiyatıda uygun 120₺ 30tane ovülasyon testi ve 2 gebelik testi varmış içinde. eczanelerde pahalıymış. Tavsiye ederim bende nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama herkes memnun o ebru abladan instagramda ki sayfanın sahibi ebru ceylan dı galiba
Ben siparis verdim canim yrendyoldan

Canım ben trendyoldan aldım laboquick marka 20 tane ovulasyon 6 tane gebelik testi. 98 tlye aldım indirimde. Şuan 103 tl sanırım. Eczaneden alma çok pahalı

Back