- 10 Şubat 2022
- 389
- 495
- 33
- 31
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #14.641
Ovulasyon testleri yanıltıcı oluyor diyorlar hcg testi yap canım elinde varsa benceKızlar ne diyorsunuz sizce
Göremedim kuzum MaalesefKızlar peki bu testte bişey gören var mı dün ki çektiğim fotolara efekt yaptım da
Benim de lekelenmem oldu durdu ,bat a daha çok var heyecan doruktaYaaa MashaAllah çok sevindimmmm... Batlarimiz aynıymış canım.. benimde dün kanamam oldu ama pembe kahve sonra
sarı oldu derken baya azaldı zaten yoğun filan değildi silince geliyordu.. yerleşme den suphelendim bende ..bekliyorum hala test yapmadım dişimi sıktım bekliyorum..
Olmayalım!!! iki defa yumurtladik dur bakalım dahaSağol kuzum aynen ya olacaksak bari bir an önce olalım regl i
Herhangi bi sorunumuz yoktu ona rağmen sağlıklı gebelik oluşmamıştı bir buçuk yildir ben daha önce eylulde de gynopol kullandım 21 mm yumurtam oluştu ama kiste dönüştü muhtemelen adetim gecikmeli ve ağrılı gelmisti, kasımda hsg cekildim temiz çıktı aralık ve ocakta prowomen kullandim kimyasal oldu, subatta gynopole başlamıştım tekrar gebelik oldu çok şükür, ari sütü ve d vit kullaniyordum ek olarak ve düzenli yürüyüş yaptım ben insulin direncinden dolayı kullanıyordum inositolu yumurta kalitesi artsın diye yürüyüşle iyi geldiPeki başka kullandığınız takviyeler var mı bir de sorununuz var mıydı? hayırlı olsun bu arada hamileliğiniz
Yarın ilk idrarla yapacağım çatlama üzeri 12 olucak yarın çıkar mı bilmemOvulasyon testleri yanıltıcı oluyor diyorlar hcg testi yap canım elinde varsa bence
Bende kırmızıları gördüm bu ayda olmadı niye olmuyo niyeTestin markası ney
Bana da kırmızı çizgi kuzu, elendim...Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Hemde genetik bendeKızlar aranızda kan pıhtılaşması olan var mı?
Geçmiş olsun.. Benim de 1 genim homozigot çıktı. 2 kere Kimyasal gebelik geçirdim. Nasıl bi yol izliyorsunuz şuan?Hemde genetik bende
Ben adetten 4 gün önce silik çizgiyle öğrendim aynı markadan.Adete kac gün kala idrar testinden sonuç alırız comfort olan testen sipariş verdim Bat 19
Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. Hangisi homozigot çıktı? Bak bendede bu homozigot çıktı ekte resimde gör. Ben şu an 3 ay tahmini rahmimi dinlendircem 7 düşüğüm var benim ama hiç kesmeden ecopirin 100mg ve diofol diye folikasit kullanıyorum. Devamda kullanıncam. Dinlendirsem de rahmimi. Rahmim ve yumurtalıklarım normal ve temiz kist denen varlıklar elhamdülillah yok bende. Geçen ay düşük yaptım ve 11 gün gecikmeyle adet oldum yani bu sabah.Geçmiş olsun.. Benim de 1 genim homozigot çıktı. 2 kere Kimyasal gebelik geçirdim. Nasıl bi yol izliyorsunuz şuan?
Benim mthfr a1298c genim homozigot çıktı diğerleri normal. Ben de Ekim ayından beri ocean markasının 400 mcg folik asidini kullanıyorum. Genetik testin sonucunu aldığımdan beri de coraspin 100 mg ve b12 kullanıyorum. Şuan yumurtlama günümü bekliyorum bu ayı değerlendireceğiz. İlk kimyasalım Kasım ikincisi Aralık ayında oldu. Operasyon geçirmesem de Şubat ayında rahmim dinlensin istedim. Gebe kalırsam da sonuçlarımla kadın doğum doktoruma gideceğim öyle konuştuk bakalım iğne vs verecek mi bilmiyorum. Siz kan sulandırıcı iğne kullandınız mı?Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun. Hangisi homozigot çıktı? Bak bendede bu homozigot çıktı ekte resimde gör. Ben şu an 3 ay tahmini rahmimi dinlendircem 7 düşüğüm var benim ama hiç kesmeden ecopirin 100mg ve diofol diye folikasit kullanıyorum. Devamda kullanıncam. Dinlendirsem de rahmimi. Rahmim ve yumurtalıklarım normal ve temiz kist denen varlıklar elhamdülillah yok bende. Geçen ay düşük yaptım ve 11 gün gecikmeyle adet oldum yani bu sabah.
Tesekkur ederim benim 8 gün var erken mi o zamanBen adetten 4 gün önce silik çizgiyle öğrendim aynı markadan.
Ya haftasonu oldu pazartesi kızımı Adana'ya şehir hastanesi goturcem yani onla ilgili skntimz var onla ilgilencem gidemem taa salı verebilirim kanı ancak bir ihtimal yaaaCanım kan testi yaptır ondan sonra sonuca göre tarlusal kullan bence hatta tarlusal değil de duphaston daha iyi bence
Artık aksiyon alma vaktidir güzelim.. kur ortamı.. al aklını enişteminpartalina_ @Random33 @sumuhallebisi ovulasyon testim de yok ve sanki kürtajdan sonra döngüm de uzadı bilmiyorum 28 29 gün yani Napsam bu gece adam müzikten geldikten sonra ona şöyle bir parti mi yaşatsam bugün 14. Günüm
Hello kity canm sen adet oldun muGöremedim kuzum Maalesef
Evet biraz daha bekle daha iyi sonuç almak içinTesekkur ederim benim 8 gün var erken mi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?