Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bı ay bi bezmişlik var bende de valla.. bugün kontrol etti, 3 tane 12.5mm yumurta büyümüş. 22 si tekrar kontrol edecek, 24-25 aşılama iğneler tam gaz devam ediyorum.. bu durumdan hiç mutlu değilim
İğneler bana ateş bastırıyordu ayaklarımın altı alev gibi oluyordu haplara göre daha etkili canım iğneler insallah hayırlı sonuçlar alırsın

Bunlar hep heyecan heyecan

Hellöğ bebekler nasılsınız? Ben o u takip yapmadım ama belirtilerime göre uygulama ile tam uyumlu günde yani 17 Şubat'ta çatlama oldu. Değerlendirme olmadı öncesinde de olmadı sayılır.bu ay katılımsız gözlemci olarak aranızda olacağım gibi. Bu arada doktor bana dostinex verdi onu kullanmaya başladım. Bir dahaki ay ıskalamadan bir 2022 bebesi doğurma niyetindeyim. Kardeşim bendeydi 2,5 aylık yeğenim yay bebesi ve tam gezenti sipa gezdiği müddetçe çok mutlu...benim kızım da ikizler enerjisi bitmiyor maşallah.bir dahaki ay olursa yay ikizler ile Voltranı oluştururuz

Beni de yazar mısınnn 18 Mart

Alemsinnn yha hahah..

Canım ben kanamanın bitmesini bekliyorummm biraz azalmaya başladı bakalım nezaman kesilcek.. adet olmadan tekrardan hamile kalmak amacım Hsg cekilcem önce adet biter bitmez İnshaAllah.. bolca vitaminlerimi almaktayım şuan İnshaAllah işe yarar bakalım

ve avokadoya devamm Ginnys

Kızlar gece gece içimi size dökmek istedim. Ben ciddi anlamda çok yoruldum 2 yil oldu nerdeyse ilaç iğne hsg diye diye geçti o kadar sıkıldım ve bıktım ki gerçekten bazen yeter diyorum bu kadar acı ve hayal kırıklığı her ay ve her ay diyorum ki bırakacam sonra diyorum ki benden daha zor durumda olanlar var onlar bırakmıyor sen mi bırakıyon iki tane evladın var zaten ne kadar nankör ve şükür etmez bir insansın diyorum ve yine yola devam bilmiyorum gercekten sadece bunu biliyorum ki gerçekten yoruldum

Kabak çekirdeği onu da unutma her gün bir avuç eşinde yesin keçiboynuzu ğekmezi kendisi fark etmez bunları tüketin çörekotu

Belki çok fazla stress yaptığın içindir.. olsun olsun diye beklerken ister istemez sinir stress yapıyor bazılarımız ve buda tabiki etkiliyor vudumucuzu.. 2 yıldır her ay ugrastiysan bilhassa... stress geciktirir çoğu zaman ..belkide biraz akışına birakman gerekiyordur.. Allah bağışlasın iki evladın varmış ..onlara daha çok vakit geçirerek değişik şeyler yaparak hem kafan dağılır hemde çocuklar daha çok sevinir.. eminim ilgileniyorsundur.. sadece artık düşünme istedim.. Rabbim İnshaAllah tekrar evlat sahibi yapsın seni.. ancak şu soylediign çok dogru haline sukretmelisin cunki senin yerinde olmak isteyen çok kadın var..

Kızlarrr pikimi çatlamamı gördüm üç kez gün aşırı o aralıklar denendi şimdi Sezen Aksu'nun dediği gibi kuruğumu sıkıştırdım kabuğuma çekilmiş Bat bekliyorum. yerleşme kanaması herkeste olmuyormuş ama bu ay ona dikkat edeceğim benimde içimde bu ay ayrı bir ümit var eşimde de ilk defa ister gibi güç var dua edin kızlar ya valla, hayırlı bir vakitte Allah hepimize nasip etsin

Aminn..Ben de beklemeye geçtim artık hakkimizda hayırlisi olsun

Kendinizi yıpratmayın,iki evladınınız varmış.Allah sizi onlarin başından eksik etmesin.Olmasa onlar da olmazdı.Vakti zamanı var demekki daha...

Seni anliyorum ama iki çocuğun varmış, şükret. Burada senin yaşında olup anneliği tadamamış insanlar var maalesef. Ve ilk çocuk için senden daha uzun bekleyenler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…