Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahaha kuzum bu ay söz veremeyebilirim bugün Femaraya başladım ben. İğne de olacak tabii. Ve şehirdışından arkadaşım geldi boşanıp. İçmek istedi, şimdi içki masasındayım ilaç içerken harika bi aksiyon oldu hayırlısı diyelim yani. Ne zaman gidiyorsun kontrole?

Bı ay bi bezmişlik var bende de valla.. bugün kontrol etti, 3 tane 12.5mm yumurta büyümüş. 22 si tekrar kontrol edecek, 24-25 aşılama iğneler tam gaz devam ediyorum.. bu durumdan hiç mutlu değilim

Benimki de vardiyası gece bitiyo geç gelcek.işe uğurlarken kapıdan bu gece uyumuycam seni bekliyCem dedim göz kırptım gülüşler falan
Ben pik yaptığı gece uyumamıştım müzikten çıktı geldi gece 3 ben de haber etmiştim önceden bak yumurtam hazır pişirdik pişirdik yoksa bu ay ölür dedim. Meğer bizimki istemiyormuş bu ay haberim yokmuş. Sonra gece gece çok seviyeli bir açık oturumdan sonra ( bana kırılmış) döndüm dötümü yattım. Neden ha neden zorlamı alam çocuk

Ben de dün çıktım arkadaşlarla içtim içtim geldim önceki gün de rakı balık. Şiştim ben bu ara çok fazla

Ayyy koptum okurken

Bı ay bi bezmişlik var bende de valla.. bugün kontrol etti, 3 tane 12.5mm yumurta büyümüş. 22 si tekrar kontrol edecek, 24-25 aşılama iğneler tam gaz devam ediyorum.. bu durumdan hiç mutlu değilim
Ayy aşılamada falan ben çok heyecan yaparım. Sen nasıl hissediyorsun bezmişlik de olmasın ya rahat ol tabii de, umut her şeydir
Ben de dün çıktım arkadaşlarla içtim içtim geldim önceki gün de rakı balık. Şiştim ben bu ara çok fazla
Bi de böyle deneyelim dimi? Belki bu kadar önemsemezsek olur. Her ay başka yöntem içip içip spermleri şaşırtırız belki kör kurşun olur
Amaan iyi yaptınız sefanız olsun ohh.. eğlenmek rahatlamak çok daha önemli bence R Random3

Oooo beybi neden olmasın

Kuzum ya geçen ay olduğu gibi heyecan vs yok bende bu ay. Neden öyle oldu ki. Hep eşimi darlardım çocuk çocuk diye bu ay öyle değilim. Acaba yumurtlamadan sonra mi heyecen yükseliyor sadece
Aynen geçen ay gibi değilim bende napim modundayım ama günleri Kaçırmadan denemek istiyorum.Her ay başka umut Yumurtlamadan sonra gitgide heyecan olur canım az kaldı

Aynen geçen ay gibi değilim bende napim modundayım ama günleri Kaçırmadan denemek istiyorum.Her ay başka umut Yumurtlamadan sonra gitgide heyecan olur canım az kaldı
Bende günleri kacirmadan yapicam inşallah ama ovulasyon bile zorla yapiyorm bu ay. Acaba ters psikolojiye mi girdi beyin. İstemezmis gibi yaparsak olur bence

Ya beni bi korku bastı bi isteksizlik gibi mi desem fazla istek mi desem ne desem.. bir yandan çok telaşa kalkıştık nasılsa olmicak diyorum, bir yandan da ya bu ay hamile kalırsam nasıl olcak acaba diyorum bu iğneler hep hormon ya.. saçmalamam normal

İşte o dediğin isteksizlik bende de var bu ay. Halbuki önceki aylarda çocuk çocuk diye tutturuyordum. Ne oldu anlamadım. Biseyler yapıyorum ama o heyecan yok sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…