-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.301
Hahaha kuzum bu ay söz veremeyebilirimSesler kesildi.. huşu içinde yumurtlama ve batlar bekleniyorkızlar iğne falan olacak var mı? Bu ay yine kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım diyor musunuz? R Random3 @Hayat su @sumuhallebisi Venev @Bir_Mumine Eflatun1Kelebek
Ayyy inşallah bidenemAy hadi hayırlı olsun kuzum benim iki gündür akıntım var ama pik olmadı henüz. Muhtemelen yarın olur 14. Gün çünkü. İnşallah birlikte de bebiş öğrenmek nasip olsun.
Bı ay bi bezmişlik var bende de valla.. bugün kontrol etti, 3 tane 12.5mm yumurta büyümüş. 22 si tekrar kontrol edecek, 24-25 aşılamaHahaha kuzum bu ay söz veremeyebilirimbugün Femaraya başladım ben. İğne de olacak tabii. Ve şehirdışından arkadaşım geldi boşanıp. İçmek istedi, şimdi içki masasındayım ilaç içerken harika bi aksiyon oldu hayırlısı diyelim yani. Ne zaman gidiyorsun kontrole?
Ben pik yaptığı gece uyumamıştım müzikten çıktı geldi gece 3 ben de haber etmiştim önceden bak yumurtam hazır pişirdik pişirdik yoksa bu ay ölür dedim. Meğer bizimki istemiyormuş bu ay haberim yokmuş. Sonra gece gece çok seviyeli bir açık oturumdan sonra ( bana kırılmış) döndüm dötümü yattım. Neden ha neden zorlamı alam çocukBenimki de vardiyası gece bitiyo geç gelcek.işe uğurlarken kapıdan bu gece uyumuycam seni bekliyCem dedimgöz kırptım gülüşler falan
Normal o zaman bu ağrı,sevindimBende oluyor ağrı evet
Ben de dün çıktım arkadaşlarla içtim içtim geldim önceki gün de rakı balık. Şiştim ben bu ara çok fazlaHahaha kuzum bu ay söz veremeyebilirimbugün Femaraya başladım ben. İğne de olacak tabii. Ve şehirdışından arkadaşım geldi boşanıp. İçmek istedi, şimdi içki masasındayım ilaç içerken harika bi aksiyon oldu hayırlısı diyelim yani. Ne zaman gidiyorsun kontrole?
Simdi daha mantıklı geliyor bir şey varmış gibi hissediyorum.Hayirlisi artık..Canım yumurtlama zamanı rahim aşağı iniyormuş öyle duydum ben
Ayyy koptum okurkenBen pik yaptığı gece uyumamıştım müzikten çıktı geldi gece 3 ben de haber etmiştim önceden bak yumurtam hazır pişirdik pişirdik yoksa bu ay ölür dedim. Meğer bizimki istemiyormuş bu ay haberim yokmuş. Sonra gece gece çok seviyeli bir açık oturumdan sonra ( bana kırılmış) döndüm dötümü yattım. Neden ha neden zorlamı alam çocuk
Ayy aşılamada falan ben çok heyecan yaparım. Sen nasıl hissediyorsunBı ay bi bezmişlik var bende de valla.. bugün kontrol etti, 3 tane 12.5mm yumurta büyümüş. 22 si tekrar kontrol edecek, 24-25 aşılamaiğneler tam gaz devam ediyorum.. bu durumdan hiç mutlu değilim
Bi de böyle deneyelim dimi?Ben de dün çıktım arkadaşlarla içtim içtim geldim önceki gün de rakı balık. Şiştim ben bu ara çok fazla
Oooo beybi neden olmasınAyy aşılamada falan ben çok heyecan yaparım. Sen nasıl hissediyorsunbezmişlik de olmasın ya rahat ol tabii de, umut her şeydir
Bi de böyle deneyelim dimi?Belki bu kadar önemsemezsek olur. Her ay başka yöntem içip içip spermleri şaşırtırız belki kör kurşun olur
Kuzum ya geçen ay olduğu gibi heyecan vs yok bende bu ay. Neden öyle oldu ki. Hep eşimi darlardım çocuk çocuk diye bu ay öyle değilim. Acaba yumurtlamadan sonra mi heyecen yükseliyor sadeceAyyy inşallah bidenem
İnan kürtajdan sonra 1 kere şirinceye gittik o da doğumgünüm diye neredeyse 2 aya yakındır evdeyim ve hastayım. Attım ölü topraklarını üstümden şimdi o düşünsün
Aynen geçen ay gibi değilim bende napim modundayım ama günleri Kaçırmadan denemek istiyorum.Her ay başka umutKuzum ya geçen ay olduğu gibi heyecan vs yok bende bu ay. Neden öyle oldu ki. Hep eşimi darlardım çocuk çocuk diye bu ay öyle değilim. Acaba yumurtlamadan sonra mi heyecen yükseliyor sadece
Bende günleri kacirmadan yapicam inşallah ama ovulasyon bile zorla yapiyorm bu ay. Acaba ters psikolojiye mi girdi beyin. İstemezmis gibi yaparsak olur benceAynen geçen ay gibi değilim bende napim modundayım ama günleri Kaçırmadan denemek istiyorum.Her ay başka umutYumurtlamadan sonra gitgide heyecan olur canım az kaldı
Ya beni bi korku bastı bi isteksizlik gibi mi desem fazla istek mi desem ne desem.. bir yandan çok telaşa kalkıştık nasılsa olmicak diyorum, bir yandan da ya bu ay hamile kalırsam nasıl olcak acaba diyorumAyy aşılamada falan ben çok heyecan yaparım. Sen nasıl hissediyorsunbezmişlik de olmasın ya rahat ol tabii de, umut her şeydir
Bi de böyle deneyelim dimi?Belki bu kadar önemsemezsek olur. Her ay başka yöntem içip içip spermleri şaşırtırız belki kör kurşun olur
İstemem yan cebime koy moduna girelim bu ayBende günleri kacirmadan yapicam inşallah ama ovulasyon bile zorla yapiyorm bu ay. Acaba ters psikolojiye mi girdi beyin. İstemezmis gibi yaparsak olur bence
İşte o dediğin isteksizlik bende de var bu ay. Halbuki önceki aylarda çocuk çocuk diye tutturuyordum. Ne oldu anlamadım. Biseyler yapıyorum ama o heyecan yok sanki.Ya beni bi korku bastı bi isteksizlik gibi mi desem fazla istek mi desem ne desem.. bir yandan çok telaşa kalkıştık nasılsa olmicak diyorum, bir yandan da ya bu ay hamile kalırsam nasıl olcak acaba diyorumbu iğneler hep hormon ya.. saçmalamam normal
Hele bat yaklassin belirtileri sıralarız yineİstemem yan cebime koy moduna girelim bu ay