- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.361
İnshaAllah canimm... Benim tek derdim su kanamam kesilir kesilmez değerlendirmeye baslicaktim ama hsgden önce sanırım.iliski.olmamasi lazım.. hsgden sonrada iki gün filan Yumurtlama kaçırmak istemiyorum tek derdim buHsg cok ile yarayacak senin için öyle hissediyorum.. vitaminler benim cildimi saçımı falan güzelleştirdi yaa resmen, demekki yumuşlara da etkisi vardır
Ilk kez kullanacaksınız regl biter bitmez başlayın derim.Akintinizi,kasik ağzınızı da takip ederseniz diger aylar için fikriniz olurKızlar yeni katıldım aranıza bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam araştırdım biraz ama kafam çok karıştı bazıları adet gittikten hemen sonra başlamış bazıları 11 -12 . Gün başlamış şuanda adetim ve ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum daha önceden kullanıp tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz
15-16. gün bile olsa daha vakit var.. yarın öbür gün çektirebilirsin. Hangi ülkedesin, özelde falan çekiyorlar mı yada randevusuz.. ben hsg sonrası yumurtlama dönemine kadar ilişki yapmamıştım, yumurtlamada da kontrole gittim. Dedim birlikte olmadık ağrım oldu biraz.. aa olsaydı keşke bir sakıncası yok demişti.. kendini rahat hissedince değerlendirirsin, kısmet bu belki bu aya nasip olur mu olurİnshaAllah canimm... Benim tek derdim su kanamam kesilir kesilmez değerlendirmeye baslicaktim ama hsgden önce sanırım.iliski.olmamasi lazım.. hsgden sonrada iki gün filan Yumurtlama kaçırmak istemiyorum tek derdim bu
Düşükten sonra Yumurtlama 20. Günde filan başlıyormuş gerçi ama bakalım doğrumu ortalama bir düşünce.. bugün 9. Gün kanamam bitiyor gibi dundne bu yana gelmedi sadece sari leke.. bakalım hemen hsgye gitmem lazim
Yaklaşımı falan çok saçmaymış gerçekten.. 10. Günde gelmek ne demek ya.. Başka bir doktor bul sen canım, inanki söyledikleri bir cümle bile çok şeyi değiştiriyor.. temmuz bebek için harika bu arada, baharda doğacakpartalina_ Tup bebek fikrine alisabilirsek ancak temmuzda donem kapaninca yapabiliriz. Ne zaman gelmeliyiz, hazirlik sureci var mi dedim. Regl olunca ya da 10.gununde gelirsin yapariz diyor. Takviye filan bir hazirlik sureci ongormedi, sasirdim. Sureci anlatmadi. Tok satici gibi Bu doktorlarda da mesleki tukenmislik cok oluyor. Ben bi kivilcim, heyecan goremedim doktorda. Iliskimi burada sonlandirma karari aldim
İnshaAllah canım hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeterki15-16. gün bile olsa daha vakit var.. yarın öbür gün çektirebilirsin. Hangi ülkedesin, özelde falan çekiyorlar mı yada randevusuz.. ben hsg sonrası yumurtlama dönemine kadar ilişki yapmamıştım, yumurtlamada da kontrole gittim. Dedim birlikte olmadık ağrım oldu biraz.. aa olsaydı keşke bir sakıncası yok demişti.. kendini rahat hissedince değerlendirirsin, kısmet bu belki bu aya nasip olur mu olur
Ohh yumuşlara yarasınKızlar bende dün sabah 11.40 da ovit. Yaptım karnımdan. Bakalıö ne olcak
Canım ben geçen ay da ovulasyon testi kullandım. Bu ay da kullanıyorum. Yeni yaptım hatta yumurtlama olduysa foto atarım. İlk defa yapacağın için mutlaka adetin ertesi günü başla. Çünkü yumurtlama gününü henüz hiç bilmiyorsun. Belki hemen oluyordur belki de adetten çok sonra oluyordur. Ben geçen ay yaptığımda adetten sonra hemen başladım. 9. Testte yumurtladim. Bu ay bunu bildiğim için biraz adetten 3-4 gün sonra başladım teste. Bugün tam 9. Gün bakalım yumurtlama olacak mı. Bir sorun olursa cevaplarımKızlar yeni katıldım aranıza bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam araştırdım biraz ama kafam çok karıştı bazıları adet gittikten hemen sonra başlamış bazıları 11 -12 . Gün başlamış şuanda adetim ve ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum daha önceden kullanıp tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Yedek kulübesindeyizBende de bu ay tik yok cnm. 7 subattan bu yana adamin spermler curudu iceride. Bir 5 gun daha ekle kafadan hsg yuzunden. Korkudan yanasamiyor daBu ay kizlara amigoluk yapmak icin buradayim, ekmedik ki ne bicecegiz
Bu dr. Bulundugum yerdeki tek tupcuYaklaşımı falan çok saçmaymış gerçekten.. 10. Günde gelmek ne demek ya.. Başka bir doktor bul sen canım, inanki söyledikleri bir cümle bile çok şeyi değiştiriyor.. temmuz bebek için harika bu arada, baharda doğacaktabi öncesinde kendileri teşrif etmek isterse o ayrı
Teşekkür ederimIlk kez kullanacaksınız regl biter bitmez başlayın derim.Akintinizi,kasik ağzınızı da takip ederseniz diger aylar için fikriniz olur
Çok teşekkür ederimCanım ben geçen ay da ovulasyon testi kullandım. Bu ay da kullanıyorum. Yeni yaptım hatta yumurtlama olduysa foto atarım. İlk defa yapacağın için mutlaka adetin ertesi günü başla. Çünkü yumurtlama gününü henüz hiç bilmiyorsun. Belki hemen oluyordur belki de adetten çok sonra oluyordur. Ben geçen ay yaptığımda adetten sonra hemen başladım. 9. Testte yumurtladim. Bu ay bunu bildiğim için biraz adetten 3-4 gün sonra başladım teste. Bugün tam 9. Gün bakalım yumurtlama olacak mı. Bir sorun olursa cevaplarım
Bence sen sahalara inebilirsin cnm, sorunu tam anlayamadim ama ayak direme, gormezden gel. Ben bu ay surekli antibiyotik iciyorum, mecburen bu ay kenardan izliyecegim.Yedek kulübesindeyizhaydi Kızlar bastırın o bebekler gelecek
Ya bana da sizin rahat olur diye düşünüp sallamamış gibi geldiBu dr. Bulundugum yerdeki tek tupcuinternette filan da yorumlar cok iyi hakkinda aslinda. Ama bilemedim, belki bizden pek umidi yoktur, basari oranini filan dusurmek istemiyordur. Sekreterine de ozellikle sordum sadece tup mu yapiyor, normal gebelik takibi yapiyor mu diye. Normal, tup, kadin hastaligi hepsine bakiyor dedi. Ama kendi halimize birakti bizi. Ben olsam ilacsiz, ilacli bikac ay takip eder, sonra da hadi tupe derim. Neyse iş oralara gelirse, insallah gerek kalmaz, o zaman buyuksehirde adam gibi bir merkeze gitmek gerek. Burasi da buyuksehir ama adi buyuk sadece
Aynen, dogru kelimeyi bulmussun cnm, sallamadi pek bizi. Olur diye mi, olmaz diye mi bilmiyorum artik. Belki bi tane var, bunlar kendine macera ariyor, az otede oynayin isim gucum var benim demis de olabilir. Yeteri kadar istekli gormedi herhalde. Bazisi var, cok israrli oluyor, soruyor da soruyor. Biz tamam deyip cikiyoruzYa bana da sizin rahat olur diye düşünüp sallamamış gibi geldi
Yurtdışından bile gelip yaptırıyorlar, dediğin gibi siz bi karar verin de bakılır.. biz artık prof olduk ya, takviyeler ovulasyonlar günler saatler biliyoruz yani..
Evet çok normal fazlası geri gelir endişelenme herkeste aynısı oluyor :)Kızlar bizim birliktelikten sonra ben hemen kalkmıyorum yarım saat kadar uzanıyorum ayakları havada tutmaya çalışarak ama sonrasında kalktıgımda ıslaklık oluyo geri geliyor yada ertesi gün bi anda ıslanma oluyor geri geliyor gibi böyle yaşayan var mı daha henüz yeni denemeye başladık o yüzden bilmiyorum
AhahaAynen, dogru kelimeyi bulmussun cnm, sallamadi pek bizi. Olur diye mi, olmaz diye mi bilmiyorum artik. Belki bi tane var, bunlar kendine macera ariyor, az otede oynayin isim gucum var benim demis de olabilir. Yeteri kadar istekli gormedi herhalde. Bazisi var, cok israrli oluyor, soruyor da soruyor. Biz tamam deyip cikiyoruz