Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler imisin canım bat 20 mart

Aynen cok haklisin çok yoruldum ama yine de şükür gündüz çok düşünmeye ve üzülmeye vaktim olmuyor ama insan gece olunca yalniz kaliyon ve düşünüyon yeni mens olduğum için bir hayal kirikliği yasiyorum sadece

Seni anliyorum ama iki çocuğun varmış, şükret. Burada senin yaşında olup anneliği tadamamış insanlar var maalesef. Ve ilk çocuk için senden daha uzun bekleyenler de.
yok canım her zaman çok şükür ediyorum beni en çok uzen şey kızımın her gün ağlayip ben neden abla olamiyorum herkesin kardeşi var gibi konusmalari rabbim dileyen herkese nasip etsin

Hsg cok ile yarayacak senin için öyle hissediyorum.. vitaminler benim cildimi saçımı falan güzelleştirdi yaa resmen, demekki yumuşlara da etkisi vardır

Hsg cok ile yarayacak senin için öyle hissediyorum.. vitaminler benim cildimi saçımı falan güzelleştirdi yaa resmen, demekki yumuşlara da etkisi vardır
Benim libido nasıl yükselir tüm hevesim kaçtı ya moralim çok bozuk

yok canım her zaman çok şükür ediyorum beni en çok uzen şey kızımın her gün ağlayip ben neden abla olamiyorum herkesin kardeşi var gibi konusmalari rabbim dileyen herkese nasip etsin
Çocuklarınızın yanında bu konuda biraz fazla konuşmuş olabilirsiniz,etkilenmisler.Okul çağında olduklarını düşünüyorum.Bu konudan onları da uzaklastirmalisiniz.

Fistigim cuma hsg cekildi. Anca kendime geliyorum. Doktor, rahmin sekli ve yapisi guzel dedi. Agzindan kerpetenle laf aldik resmen. Sormadan bisey soylemiyor. Sonuc, Tuplerde yapisiklik tikaniklik yok. Ama icerisinde tortu ya da yumusak yapilar varsa gorulmeyen, onlari temizler dedi. 10 gun once yas ilerledikce bu is zor, tup yapin, burasi tup merkezi diyen adam, bu defa yumurta kaliten kotu olmadigindan bikac ay daha kendiniz deneyebilirsiniz dedi, ben şok. Radyasyon cok dusuk miktardaymis, zarari olmazmis. 2-3 gun iliski yasak. Ama bu ay zaten bebis olmaz dedi. Neye istinaden dedi bilmiyorum. Belki hsg gec bir donemde cekildi, iliski olana kadar yumi kacar diye olabilir, bilmiyorum. 3 doz antibiyotik verdi. 5 gun kanama normal dedi. Bir de adetim duzenli oldugu icin yumurta buyuyor ve catliyor demekmis. Tedaviye (klomen, femara, ovitrelle) gerek yok dedi Sonraki aylar kontrole cagirmadi yani

Bende de bu ay tik yok cnm. 7 subattan bu yana adamin spermler curudu iceride. Bir 5 gun daha ekle kafadan hsg yuzunden. Korkudan yanasamiyor da Bu ay kizlara amigoluk yapmak icin buradayim, ekmedik ki ne bicecegiz

Eyvah eyvah, neyse yarasin diyelim, fazla kaptirma. Belki de iyi gelir. Aman iyi degerlendirin, ilaclar bosa gitmesin. Insani tribe filan sokuyor ilaclar da partalina_ nin dedigi gibi bam bam bam, takilma hicbir seye

Hormonlardandir cnm ya, icini ferah tut. Bu ay senin icin cok ozel, ne demek isteksizlik. Ee tabi, 9 ay surecek bir surece adim atacaksin, kolay degil, bilinmezlik korku yaratiyor ama bunu tatli bir meraka ve tatli bir telasa donusturmek gerek. Guzel haberler vereceksin bize, inaniyorum ❤❤❤

Valla hsg gerçekten de bi tazeliyor içeriyi ama belli olmaz bu ay da olabilir herşey sen yine de boş geçme kuzum ya benim de yumurtlama çatlamada sorun yoktu aslında, ama arada bazı aylar çatlamama ihtimali varmış, bu olmasın diye yaptılar bana çatlatma iğnesi, çok da gerekli değil aslında.. serbest denemek aslında biraz daha az stres demek.. bu arada bahar ayları doğurganlığın arttığı aylarmış

İnşallaaahh hepimiz kavuşucaz civcivlere

Kızlar yeni katıldım aranıza bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam araştırdım biraz ama kafam çok karıştı bazıları adet gittikten hemen sonra başlamış bazıları 11 -12 . Gün başlamış şuanda adetim ve ne zaman başlamam gerektiğini bilemiyorum daha önceden kullanıp tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Ben biter bitmez başlıyorum. Bazı arkadaşlar regl bitiminden 2 gün sonra falan pik görmüşler. Riske atmamak için erken başlıyorum

Ovulasyon kullanayim o zaman dedim, o testler yaniltir, gerek yok sen anlarsin zaten, akintin artar dedi. Ama ben anlamiyorum hic. Sonra dongum ve kanama suresi 1gun kisaldi, buyuyup buyumedigini bilmiyorum ki dedim. Yastan dolayi kisalmasi normal, adet oluyorsan buyuyor ve catliyor demektir dedi. Belki yeterince gelismeden catliyor, bilmiyorum. Istiyorsan gelirsin bakariz dedi ama randevu alinmiyor, muayene icin 3-4saat bekliyorsun. Daha profesyonel destek alirim diye dusunmustum ama eski doktorumla devam edecegim. Bir iki ay ovulasyon ve serbest atis deneyip yine eski dr.un yolunu tutarim. Haklisin aslinda daha 12.gundeyim. 15.-17. Degerlendirilebilir iyi olursam.

Canım sen pik gördün mühadi insaAllah bende dün iğnemi oldum doktor iğneden 36 saat sonra kesin degerlendirin dedi ama ben iğnegi olduktan bı jac saat sonrada degerlendirdim ve bugün gece çatlar insaAllah yumurtalar bakalım

partalina_ Tup bebek fikrine alisabilirsek ancak temmuzda donem kapaninca yapabiliriz. Ne zaman gelmeliyiz, hazirlik sureci var mi dedim. Regl olunca ya da 10.gununde gelirsin yapariz diyor. Takviye filan bir hazirlik sureci ongormedi, sasirdim. Sureci anlatmadi. Tok satici gibi Bu doktorlarda da mesleki tukenmislik cok oluyor. Ben bi kivilcim, heyecan goremedim doktorda. Iliskimi burada sonlandirma karari aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…