Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben femara kullandım bu ay. 24ünde kontrolüm var bakalım çatlatma iğnesi verir mi
Günde 2, 5 gün bana da verdi femara, acayip baş ağrısı yaptı bende, migren gibi 🥺 doktora sordum yapar dedi.. sende bi yan etki yaptı mı?
Kontrollü büyütüyorsa, çok fazla yumurta yoksa çatlatma da yapar kesin 🤓

Sesler kesildi.. huşu içinde yumurtlama ve batlar bekleniyor 😌😌😌 kızlar iğne falan olacak var mı? Bu ay yine kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım diyor musunuz? 🐝🐝🐝 @Random33 @Hayat su @sumuhallebisi Venev Venev @Bir_Mumine Eflatun1Kelebek Eflatun1Kelebek
Canım ben kocamı göremiyorum zaten benden ümidi kesin. Yakında selamın aleyküm bacım aleykümselam gardaşım moduna geçeriz muhtemelen. Dişisini de etkilemeye çalışmıyor bu kuş 🦅 ama o gelince de bendeki cevap şu olacak: ıh ıh vermiycem benim değil mi vermiycem kuruyup gitse de vermiycem.. demişti dersiniz

Günde 2, 5 gün bana da verdi femara, acayip baş ağrısı yaptı bende, migren gibi 🥺 doktora sordum yapar dedi.. sende bi yan etki yaptı mı?
Kontrollü büyütüyorsa, çok fazla yumurta yoksa çatlatma da yapar kesin 🤓
Banada günde 2 kere 3 gün boyunca verdi. Ben adetin 2. Günü başladım. Ama bende kullandığım o 3 gün özellikle sol kasığımda çok ağrı yaptı. Oyulur gibi hissettim. Sanırım herkeste farklı oluyor yan etkisi. Senin kontrolün ne zaman :)

Canım ben kocamı göremiyorum zaten benden ümidi kesin. Yakında selamın aleyküm bacım aleykümselam gardaşım moduna geçeriz muhtemelen. Dişisini de etkilemeye çalışmıyor bu kuş 🦅 ama o gelince de bendeki cevap şu olacak: ıh ıh vermiycem benim değil mi vermiycem kuruyup gitse de vermiycem.. demişti dersiniz
Bak yaaa 🤣🤣 öldürücek bu kız beni.. olağan üstü hal var bacım, trip mirip yok.. bam bam bam

Banada günde 2 kere 3 gün boyunca verdi. Ben adetin 2. Günü başladım. Ama bende kullandığım o 3 gün özellikle sol kasığımda çok ağrı yaptı. Oyulur gibi hissettim. Sanırım herkeste farklı oluyor yan etkisi. Senin kontrolün ne zaman :)
Benim kontrol 22 sinde ama ben bu ay aşılama yaptırıcam 😬😬 24-25 gibi olacak gibi görünüyor…

ilginç benimde 30 yaşımdan sonra 30 dan 33 e çıktı. vücuda göre değişiyor. yumurtlamayı ovulasyon testi yapmadan hesaplayamaz mıyız ya
Doktor bakıp söylüyor ovu günlerini en sağlıklısı bu zaten..testler yanlış çikabiliyor

Bak yaaa 🤣🤣 öldürücek bu kız beni.. olağan üstü hal var bacım, trip mirip yok.. bam bam bam
Kız vallaha göremiyorum yemin ederim modum falan sıfır yani içimdeki dişilik hepten tırt oldu ben bu yolda sizlerle mücadeleye devam ediyorum fakat fiziken değil 😂😂

Kızlar bir şey sormak istiyorum;yumurtlama zamani ilişki esnasında kasik bölgenizde agri hissediyor musunuz?Daha önce de yaşamıştım,bugün emin oldum.Dun böyle bir şey hissetmedim ama bugün sag kasik bölgemde bir şey var sanki her hareketimde hissettirdi kendisini
Bende oluyor ağrı evet

Kızlar bir şey sormak istiyorum;yumurtlama zamani ilişki esnasında kasik bölgenizde agri hissediyor musunuz?Daha önce de yaşamıştım,bugün emin oldum.Dun böyle bir şey hissetmedim ama bugün sag kasik bölgemde bir şey var sanki her hareketimde hissettirdi kendisini
Bendede oluyo canım

Benimki de vardiyası gece bitiyo geç gelcek.işe uğurlarken kapıdan bu gece uyumuycam seni bekliyCem dedim :kahve: göz kırptım gülüşler falan 🤣🤣

Canım yumurtlama zamanı rahim aşağı iniyormuş öyle duydum ben

X