Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de hep çok isterdim ikizim olsun, ama galiba birazda genlerde olması lazımmış. bende ve eşimin ailesinde ikiz yok. Üzülme sakın, adet olduğun her ay bir ümit var demektir.
Bizim genlerde var anneannem ikiz, annemin teyzesinin de ikizleri var. Hatta annemin anneannesi iki kere ikiz doğum yapmış 🙈 ben üçüzlere kaldım ama malesef birinin kesesi bozuldu kayboldu gitti, diğer ikisi de boştu kürtaj olmak zorunda kaldım 😔

ilişki sonrası havuç yemeyi ihmal etme tutmasına ciddi etkisi var ,ha bide ilişki sonrası sağ tarafına yat (Allah öncelikle sağlıklı nasip etsin de) erkek çocuk isteyenlere öyle söylerler 😘 döngün ne güzel kısaymış benim 32-33 gün sürüyor.
Bugun çatlaması için havuc hakkımı tükettim valla ara vermem lazım😂Döngüm 30 yaşımdan sonra değişti,yani 29 ken 25 e düştü

Bizim genlerde var anneannem ikiz, annemin teyzesinin de ikizleri var. Hatta annemin anneannesi iki kere ikiz doğum yapmış 🙈 ben üçüzlere kaldım ama malesef birinin kesesi bozuldu kayboldu gitti, diğer ikisi de boştu kürtaj olmak zorunda kaldım 😔
evet yazını okumuştum, üzülme Allah büyük yine yaparsın yine olur 😊

Bugun çatlaması için havuc hakkımı tükettim valla ara vermem lazım😂Döngüm 30 yaşımdan sonra değişti,yani 29 ken 25 e düştü
ilginç benimde 30 yaşımdan sonra 30 dan 33 e çıktı. vücuda göre değişiyor. yumurtlamayı ovulasyon testi yapmadan hesaplayamaz mıyız ya

Bizim genlerde de eşimin genlerinde de var ikiz hatta ben ikizmişim ama ikizim 6 aylıkken melek olmuş🥺 üzülme Rabbim tekrar verir insaAllah hayırlı sağlıklı evlatlar🤲🤲

Döngüm 30 geçen ay 4 şubatta oldum 8 bittim canım sen
benim döngü 32 canım 30 Ocak-4 şubat aralı
Yumurtlama öncesi akinti oluyor ama seyrek birliktelik oluyorsa ovulasyon şart gibi bence
korunmalı 3-4 günde bir, korunmasız ayda iki oluyoruz (yumurtlama zamanlarında) bu ay 15-16 sında beyaz akıntı geldi 18 inde yumurtlama gösteriyordu telefon uygulaması

Sen akintilarini takip edersin o zaman.Iki gündür akintim vardı.Bu sabah ovulasyon testim pik oldu ama bugün de hiç akintim olmadi🤔

Kızlar bir şey sormak istiyorum;yumurtlama zamani ilişki esnasında kasik bölgenizde agri hissediyor musunuz?Daha önce de yaşamıştım,bugün emin oldum.Dun böyle bir şey hissetmedim ama bugün sag kasik bölgemde bir şey var sanki her hareketimde hissettirdi kendisini

X