- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Hoşgeldin bebişimGünaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler.
Solgar B12 ve solgar folik asitini kullanıyorum ve D vitamini damla kullanıyorumkızlar folikasit dışında takviye olarak neler kullanıyorsunuz?
Benimde bitti canim bir kaç gün oldu hatta. Ovulasyon Testi deniyorum iki gündür bakalım persembeden itibaren başlamayı düşünüyoruz bizde. İnşallah güzel güzel haberleri Mart'ta vereceğizHoşgeldin bebişimbenim regl bitti bu ay başlıycaz tekrar bakalım
ınsallaahhh en kısa zamanda nasıp olur canım, bazen sebepsızde olmayabılıyor.Kızlar gebelik için her yöntemi deniyoruz olmuyor ya gerçekten 9. Denememiz olucak tüm tetkikler yapıldı yok olmuyor daha ne kadar sabredicez böyle
amınnnngünaydın kızlar bu ay bende klomen kullananlar kervanına katılcam dün doktorum verdi umarım hepimiz için hayırlı bir ay olur mart
benim daha 3. günümGünaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler.
d vitamini olmazsa olmaz galiba genelde kullanıyo herkes banada verdi doktorumFolik asit içeren bir multivitamin kullanıyorum, ayrıca d vitamini ve omega 3
canım ben d vıtamını, b12, omega3 kullanıyorum folık asıte ekkızlar folikasit dışında takviye olarak neler kullanıyorsunuz?
Hadi inşallah bu sefer olacakbenim daha 3. günümdün doktora gittim klomen başlicam ekstrada d vit bide ocean inositol verdi takviye olsun diye bitsede regli çalışmalara başlasam hemen diyorum
Merhaba benimde bat 5 mart benide eklermisiniz ?Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç Venev - @asunny - @Dnbn 1 Mart @Unabuna 1 Mart @nisan1990 1 Mart @seklla 1 Mart @Spicelover 2 Mart @Maviyiseven even 2 Mart @MiLissy 3 Mart @Eses1 3 Mart @minezmn41 4 Mart @Ebratr 4 Mart @duyguuu7 4 Mart @Sifonella 4 Mart @Svgidrmzz 6 Mart @undomielk 6 Mart @papatyalikizz 6 Mart @sevdaluk1911 6 Mart @mucizegibisin 6 Mart @A R Y A 7 Mart @Ruyaperisi 7 Mart. @Hestiada 7 Mart @peonia 8 Mart @Mucize1357 8 Mart H Hello Kity 8 Mart Eflatun1Kelebek 8 Mart @Celikkf 8 Mart Papatyamelo 9 Mart @HEYECANLIYIM 9 Mart @lor-kurabiyesi 10 Mart @bshk1993 10 Mart S sedacamasal 10 Mart @tugce2110 10 Mart @TkCnDE2021 10 Mart @Mer123458 10 Mart @Teach_ 10 Mart Hayat su 10 Mart @HTCNM 11 Mart partalina_ 11 Mart @menengec 11 Mart Papatyamveben-Mavi 11 Mart @mmmeyra 11 Mart @Gezenlady 11 Marr @rabiassss 12 Mart @oslem_ 12 Mart @ozlemem 13 Mart Arianaa 13 Mart @Genckading 13 Mart @Merco7555 13 Mart @Birbuketcicek 13 Mart @ZumraNil 14 Mart @sss35 14 Mart @uykucuuuu 14 Mart @Sahrazad 14 Mart @prof20 14 Mart @Efsanemine 15 Mart @dua6441 16 Mart @HafizHafsa 16 Mart
ben 10. aya başlicamHadi inşallah bu sefer olacakben geçen ay ilk kez denemiştim zaten bebek. Bu iki olucak. Doktora gitmedim bu konu ile alakalı. Ovulasyon testi ile deniyorum şimdilik. Bakalım neler olacak
Aaa senin bayağı olmuş inşallah son denemen olur artık görürsün bebisi. stres yapmıyorum canım aslında. Ama ovulasyon da pik görüp degerlendirme sonrası bekleyiş tam bir işkence onu nasıl aşacağım bilmemben 10. aya başlicamproblemimiz yok bekliyoz doktorum klomenen başlayalım dedi bakalım nasıl olcak sen daha çok yenisin sakın stres yapma olucak inşallah
en büyük problemimiz stres herşey halledilebiyo da stres işini çözemedim bende bakalım hepimiz için hayırlısı olsunAaa senin bayağı olmuş inşallah son denemen olur artık görürsün bebisi. stres yapmıyorum canım aslında. Ama ovulasyon da pik görüp degerlendirme sonrası bekleyiş tam bir işkence onu nasıl aşacağım bilmem
bnm ilk gebeliğim de gerçekten gebeliği aklımdan çıkardığım,stres yapmadığım ay oldu. sonra düşük oldu. şimdi 1 buçuk senedir deniyorum. öyle stres yapmayayım demekle olmuyor maalesef, ben de başaramadımHerkes stres yapmadığım ay hamile olduğumu öğrendim diyor bende en çok o stresi kırmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum da deniyorum ama aklıma geldikçe tekrar tekrar başa sarıyorum aslında hep kendime hatırlatıyorum her şey Allah'tan sağlıkla ve hayırlısıyla olsun diye
İnşallah hoşgeldin aramıza, umarım bu ay hayırlı haberler alırız da veririzdeMerhaba benimde bat 5 mart benide eklermisiniz ?
Insallah hepimizin bekledigi olur bu ay
ben aşılamada sadece 175 gonalf kullanmıştım, 2 yumurtam gelişmişti güzelKızlar aşılama tedavisine başladık bugündoktor hem femara hap sabah akşam, hem gonalf iğne verdi 300lük 4 yumurta normalden fazla büyük 2 tane de fazla küçük dedi.. normalimiz yok yani ctesi kontrol iğne+hap biraz fazla değil mi ya??? R Random3 Hayat su Venev S sedacamasal Eflatun1Kelebek
Ben gonalf 300 gibi gördüm, iğneler doktorda. 3 tane olucam sonraki gün kontrole gidicem… bi de hap x2 bana hormonu dayamış deseneben aşılamada sadece 175 gonalf kullanmıştım, 2 yumurtam gelişmişti güzel
şaşırdım valla. vardır illa ki bir bildiği, hakkında hayırlısı olur inşallah canım, sağlıkla güzel haber almana vesile olsun inşallahBen gonalf 300 gibi gördüm, iğneler doktorda. 3 tane olucam sonraki gün kontrole gidicem… bi de hap x2 bana hormonu dayamış desenebi hemşireye hafif gidelim dedi