Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin bebişim benim regl bitti bu ay başlıycaz tekrar bakalım
Benimde bitti canim bir kaç gün oldu hatta. Ovulasyon Testi deniyorum iki gündür bakalım persembeden itibaren başlamayı düşünüyoruz bizde. İnşallah güzel güzel haberleri Mart'ta vereceğiz

Günaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler.
benim daha 3. günüm dün doktora gittim klomen başlicam ekstrada d vit bide ocean inositol verdi takviye olsun diye bitsede regli çalışmalara başlasam hemen diyorum

benim daha 3. günüm dün doktora gittim klomen başlicam ekstrada d vit bide ocean inositol verdi takviye olsun diye bitsede regli çalışmalara başlasam hemen diyorum
Hadi inşallah bu sefer olacak ben geçen ay ilk kez denemiştim zaten bebek. Bu iki olucak. Doktora gitmedim bu konu ile alakalı. Ovulasyon testi ile deniyorum şimdilik. Bakalım neler olacak

Merhaba benimde bat 5 mart benide eklermisiniz ?
Insallah hepimizin bekledigi olur bu ay

Hadi inşallah bu sefer olacak ben geçen ay ilk kez denemiştim zaten bebek. Bu iki olucak. Doktora gitmedim bu konu ile alakalı. Ovulasyon testi ile deniyorum şimdilik. Bakalım neler olacak
ben 10. aya başlicam problemimiz yok bekliyoz doktorum klomenen başlayalım dedi bakalım nasıl olcak sen daha çok yenisin sakın stres yapma olucak inşallah

ben 10. aya başlicam problemimiz yok bekliyoz doktorum klomenen başlayalım dedi bakalım nasıl olcak sen daha çok yenisin sakın stres yapma olucak inşallah
Aaa senin bayağı olmuş inşallah son denemen olur artık görürsün bebisi. stres yapmıyorum canım aslında. Ama ovulasyon da pik görüp degerlendirme sonrası bekleyiş tam bir işkence onu nasıl aşacağım bilmem

en büyük problemimiz stres herşey halledilebiyo da stres işini çözemedim bende bakalım hepimiz için hayırlısı olsun

Herkes stres yapmadığım ay hamile olduğumu öğrendim diyor bende en çok o stresi kırmak istiyorum fakat nasıl olacak bilmiyorum da deniyorum ama aklıma geldikçe tekrar tekrar başa sarıyorum aslında hep kendime hatırlatıyorum her şey Allah'tan sağlıkla ve hayırlısıyla olsun diye

bnm ilk gebeliğim de gerçekten gebeliği aklımdan çıkardığım,stres yapmadığım ay oldu. sonra düşük oldu. şimdi 1 buçuk senedir deniyorum. öyle stres yapmayayım demekle olmuyor maalesef, ben de başaramadım

Ben gonalf 300 gibi gördüm, iğneler doktorda. 3 tane olucam sonraki gün kontrole gidicem… bi de hap x2 bana hormonu dayamış desene bi hemşireye hafif gidelim dedi
şaşırdım valla. vardır illa ki bir bildiği, hakkında hayırlısı olur inşallah canım, sağlıkla güzel haber almana vesile olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…