Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bizde birliktelik genelde her gün oluyor onu dengeleyemiyoruz yani hadi bugün yapalım değilde spontane gelişiyor herşey inşallah hata yapmıyoruzdur

Doktorumuz bize en az 70 gün takviyelerin etkineymesi demişti. Bu konularda cok savas vermiş bir arkadaşım da bazı kişilerde 3 ay sonunda değerler kötüye gidip sonra birden düzeliyor dedi.. vucut tüm kötü hücrelerden kurtuluyormuş galiba.. biz pregnacare kullanıyoruz multivitamin içinde herrşey var. Ayrıca d vtiamini, omepa10 içiyor eşim. Bi de şekerli ve paketli gıdaları epey azaltmamızı istedi doktor da onu çok yapamadık. 2. Tahlili daha vermedik cok merak ediyorum ben de..

Kızlar bende
Canım beni de ekler misin bat 10 mart

Kızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum adetim gününde oldu normal de beş gün sürüyordu bu sefer üç gün sürdü ve siyah kanama şeklinde oldu bide normal de pıhtı lı olurdu bu sefer hiç pıhtı gelmedi doktora sordum da normal dedi sizlerde yaşayan oldu mu böyle

Umarım sabır sabır sabır insaAllah Rabbim bizede o duyguyu tattirir

Kızlar gebelik için her yöntemi deniyoruz olmuyor ya gerçekten 9. Denememiz olucak tüm tetkikler yapıldı yok olmuyor daha ne kadar sabredicez böyle

Ben klomen +çatlatma iğnesi ve sonrasında progestan kullanmıştım o ay çok yoğun ve pıhtılı olmustu

günaydın kızlar bu ay bende klomen kullananlar kervanına katılcam dün doktorum verdi umarım hepimiz için hayırlı bir ay olur mart

Günaydın kizlar nasılsınız. Bir süredir gelmedim buralara. Tüm mesajları okuyamadım valla bayagi konusmusunuz maşallah. Ne var ne yok başladı mı tekrar denemeler.

Merhaba, doktorun kimdi canım

zrn88 9 mart

benim de 1 yıldır olmuyor. öncesinde de 1 sene olmamıştı, rahim filmi çekildim, gebelik oldu fakat 1 ay sonunda düşük oldu. şimdi yine 1 senedir tüp bebek hariç, klomen, aşılama her şeyi denedik olmadı. pazartesi yine rahim filmi çekilmeye karar verdim. belki tüpleri temizler, hamilik oluşur diye niyet ettim

Bu kadar vakit kaybetmemizin sebebi de aslında dokturlar.Gittiğimiz her doktor aynen şu ifadeyi kullandı “salla morfolojiyi çok önemli değil” ben buradaki yazıları okudukça sebebi o olabilir mi diye düşünmeye başladım.2 aşılama yaptık ikisi de başarısız.Emodex i de araştırdım morfoloji için iyi demişler.Bi umut artık.Siz DNA hasarına baktırdınız mı ?

kızlar folikasit dışında takviye olarak neler kullanıyorsunuz?

Bizim de henüz bakılmadı, 3 ayın dolmasını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…