-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Evet degil ama tedaviye baslamak icin e2 nin uygun seviyede olmasi gerekiyor.. ABen șu ovulasyon testlerinden aldim. Yapacagım bakalim yumurtlama olacakmi bu ay merak ediyorum.Tuhh canım benimde kistim.var fakat gebeliğe engel değilmiş.
Ben egricayir markasi aldim. Sadece ari sutu olan ampullerdenkızlar , önerdiğiniz arı sütü bal propolis karışım markası var mı?
Canım ya bu MFK yöntemini yapan dr un vitaminleri hakkında bilgin var mı? alsam mı mı acaba. Arı sütü propolis falan varmış zengin içerikler yazıyokızlar , önerdiğiniz arı sütü bal propolis karışım markası var mı?
sagol kuzumBen egricayir markasi aldim. Sadece ari sutu olan ampullerden
ya ben o adamı sevemedım cok ıtıcı gelıyor paketlerıne baktım 2 3 bın tutuyor, bırde tıcaret gıbı gelıyor ne bıleyımCanım ya bu MFK yöntemini yapan dr un vitaminleri hakkında bilgin var mı? alsam mı mı acaba. Arı sütü propolis falan varmış zengin içerikler yazıyo
sitesine baktım şimdi 540 gr arı sütü polen propolis karışımı 275 tl ..çok pahalı ya..sadece sayı önerilerini deniycem bu ay. Zaten Folat ve D vitamini kullanıyorumya ben o adamı sevemedım cok ıtıcı gelıyor paketlerıne baktım 2 3 bın tutuyor, bırde tıcaret gıbı gelıyor ne bıleyım
egrıcayır alcam sanırım
bende d vıtamını kullanıyomrm cnaım baık yagı bıde, folık asıt, arısutubal propolıs alcam, ya saka gıbı cok pahalı satıyolarsitesine baktım şimdi 540 gr arı sütü polen propolis karışımı 275 tl ..çok pahalı ya..sadece sayı önerilerini deniycem bu ay. Zaten Folat ve D vitamini kullanıyorum
İns olur canım..benim yumurtlamam pluyoEvet degil ama tedaviye baslamak icin e2 nin uygun seviyede olmasi gerekiyor.. ABen șu ovulasyon testlerinden aldim. Yapacagım bakalim yumurtlama olacakmi bu ay merak ediyorum.
petekköy var canım bu ay onu kullandım benkızlar , önerdiğiniz arı sütü bal propolis karışım markası var mı?
ortalama normal görünüyor canım mühim olan ortalaması yıl içindekiCanlar ya kafama takıldı hesap yaptım takvimi önüme açıp tek tek saydım. Son 5 AY kaç günde bir Regl olmuşum diye. Bi bakar mısınız sizde Benim adetlerim düzensiz mi? Regl başlangıcını 1.gün saydım öyle saydım
Regl aralığı 27 gün / 28 gün / 34 gün / 26 gün / 28 gün
Hım anladım tatlım .1 yılı kaydetmiştim galiba onu bulmam lazım uygulamadan. Covid aşısından sonra gecikmelerim oldu. Önceden hiç gecikmem olmazdı. Aşı etkiledi beniortalama normal görünüyor canım mühim olan ortalaması yıl içindeki
yok canım duzensız demek 40 gunde bır sonra 20 gunde bır vs olanlara denıyor, bende bu ay mesela 25.gunde regl oldum gecen ay 28. uc bes gun oynayabılıyorCanlar ya kafama takıldı hesap yaptım takvimi önüme açıp tek tek saydım. Son 5 AY kaç günde bir Regl olmuşum diye. Bi bakar mısınız sizde Benim adetlerim düzensiz mi? Regl başlangıcını 1.gün saydım öyle saydım
Regl aralığı 27 gün / 28 gün / 34 gün / 26 gün / 28 gün
doğrudur canım ama bence merak etme döngün güzel 12 ayı hesaplaHım anladım tatlım .1 yılı kaydetmiştim galiba onu bulmam lazım uygulamadan. Covid aşısından sonra gecikmelerim oldu. Önceden hiç gecikmem olmazdı. Aşı etkiledi beni
canım ıcınden ne gelıyorsa onu yap , aılenı ozledıysen gıt kafan dagılır hem biraz bu konudan da uzaklasmıs olursun,Kızlar size soru benim reglim bugun bitiyor . pazar günü şehir dışına annemlerin yanına gitmeyi istiyorum bir haftalığına ama 13 şubat gidip 20 şubatta döneceğim ve yumurta dönemine denk geliyor bizimkileride çok özledim bi yandan da bu ay olur mu acaba bebek diyorum yıldızlı günler kocamdan ayrı kalacağım kafam çok karışık napsam ki önümüzdeki haftalar izin alamayacağım sonra diyorum aman git diğer aylar olmadı bu ay mı olacak belli benim canım sıkılmış
düzenli canım ya, duzensız demek ıcın aralarında 10 15 20 gun olmalı, benceÜşenmedim 1 yılı buldum saydımarada çok gecikme yaşadığım olmuştu hatta hamile şüphesiyle niye geciktim diye doktorda kan vermiştim yazıyorum kızlar yorum yapn elleriniz dert görmesin.
Toplam 1 yıllık Regl döngüsü : 31 gün / 26 gün / 28 gün/ 28 gün / 25 gün / 38 gün / 31 gün/ 38 gün/ 27 gün/ 28 gün / 34 gün/ 26 gün / 28 gün
Düzenli diyebilir miyiz?
Tatlım bekarken hiç 38 günü yada 34 gün döngüyü yaşamadım ben ya hep düzenliydi. Aşıya bağlıyorum ben ondan oldu kesin gecikmelerdüzenli canım ya, duzensız demek ıcın aralarında 10 15 20 gun olmalı, bence