Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@asunny-
@Dnbn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@MiLissy3 Mart
minezmn41 minezmn41 4 Mart
EbrarZehram EbrarZehram 4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
sevdaluk1911 sevdaluk1911 6 Mart
@A R Y A7 Mart
Ruyaperisi Ruyaperisi 7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
@Hello Kity8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@HEYECANLIYIM9 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@menengec11 Mart
O oslem_ 12 Mart
O ozlemem 13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@dua644116 Mart
Merhaba nasil katiliriz acaba

ne yazmıştın canım gerilerde mi kaldı ben göremedim
FSH:5.13
LH:3.87
Estradiol(E2):145 bu değerler normalmi doktor normal dedi ama aklıma takıldı polikistik över durumu varmı bende kistim var ama doktor adetle atilan basit kist dedi genelde her ay olur adette çokta ağrım olur ama her ay adet olurum çok düzensizliğim yok

FSH:5.13
LH:3.87
Estradiol(E2):145 bu değerler normalmi doktor normal dedi ama aklıma takıldı polikistik över durumu varmı bende kistim var ama doktor adetle atilan basit kist dedi genelde her ay olur adette çokta ağrım olur ama her ay adet olurum çok düzensizliğim yok
bence normal canım e2 değerie çok takılma çok değişkenlik gösteriyor o . basit kistse doğum kontrol hapı kullanmadan atılıyor bende de olmuştu reglinle atılacak demişti benimde çok agrım olur reglinin ilk günü resmen korkarım

bence normal canım e2 değerie çok takılma çok değişkenlik gösteriyor o . basit kistse doğum kontrol hapı kullanmadan atılıyor bende de olmuştu reglinle atılacak demişti benimde çok agrım olur reglinin ilk günü resmen korkarım
Aynen banada korkma basit kist dedi adetle atılır ama her ay oluyo o basit kist

Kızlar merhaba adetin 3. Günü kan vermiştim bilenler bi bakabilir mi hormon değerlerime prolaktin yükselmiş yine dostinex kullanayim diyorum yarim tablet 2 kez mi alayim yoksa birer tablet iki kez mi kararsız kaldım daha önce 29lardaydi 2 tam tablet içmiştim nasıl yapayım tecrübeli olan var mi
Benim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suan

Benim adetin 3.gun baktırdım prolaktin 28 çıktı doktor normal dedi her ay değişim olur dedi çok değil dedi suan
Benim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedim

Benim 29 ken ilaç vermişti yumurtlamayı etkiliyormuş canım bugün yarim kullandım yine yarısını da iki gün sonra alacağım riske atmayayım dedim
Doktor yazmadan alabiliyosun gerçi benim prolaktin yükseleni goyuslerimden anliyorum baya agriyo hormon testlerini 2 ay önce yaptırmıştım şuan ne durumda bilmiyorum

X