-
- Konu Sahibi Papatyamelo
Gülücük işareti ile @ işareti arasına boşluk koy canım..Bide benim telde normal internetten girince olmyor etiket ve emojiler ancak googla kadınlar kulubü yazınca ordan girince çıkıyor
Bemde googleden giriyom.baska nerden girelebiliyorki canimGülücük işareti ile @ işareti arasına boşluk koy canım..Bide benim telde normal internetten girince olmyor etiket ve emojiler ancak googla kadınlar kulubü yazınca ordan girince çıkıyor
Ayyy evet bak oldu❣ ❣
Olsun canım Mart'a odaklanalim artık. Tam gaz devam inşallahBenim de erken geldi. Cuma olmasi lazimdi. Bugun ogleden sonra geldi. Ignenin 12.gunu
Canım benim telin kendi internet tarayıcısından giriyordum ben baktım böyle olunca foto ve emoji ekleyemiyorjm..Hareketli emojileri ve fotografları normal googlan kadınlar kulubune girip bu sayfaya girdiğimde ekleyebiliyorumBemde googleden giriyom.baska nerden girelebiliyorki canim
Himm bende ordan giriyorum. Çok bilemiyorum ben canimm cokkk saol.yinedde en azından etiketlenmeyi öğrendim kullamiyordum onuCanım benim telin kendi internet tarayıcısından giriyordum ben baktım böyle olunca foto ve emoji ekleyemiyorjm..Hareketli emojileri ve fotografları normal googlan kadınlar kulubune girip bu sayfaya girdiğimde ekleyebiliyorum
Teşekürler canım ben isim yaziyorum olmuyoduu. Meğerse marifet @ bundaymisss
Annladimmm bunlar bende netde hiç bilmiyorummm bı araştır lazimmm teliii.Geldimmmm....Googlan kadınlar kulubu yazdım bu konuya tıkladımbak bunlar ekleniyor hemen
Bende sonradan olayı çözdümAnnladimmm bunlar bende netde hiç bilmiyorummm bı araştır lazimmm teliii.
Bende sonradan olayı çözdüm
Aynen onlar bilirBenn de ugrasirsam cozerimmm. Olmadı yarın ogrencilere sorarım.hemennn hemen çözer
Canım yoğun degilse hastane doktor yapar bence regl olunca gel demistiniz dersinAdetliyken hastaneye gitsek kadın doğuma muayne ve kan tahlili falan yaparlarmı acaba bilgisi olan varmı
Sabah tam 4. Günüm ama bana öyle brişey demedCanım yoğun degilse hastane doktor yapar bence regl olunca gel demistiniz dersinama çok geciktirme 4. Günü geçmesin reglin
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama randevu hiç yok zaten hele belirli zamanda yapılan testler için randevu kovalamak samanlıkta iğne aramak gibi. Ben kaç kez farklı farklı branşlarda hekimlere randevu bulamayıp hastaneye gidip sorduğumda hem de hiç beklemeden muayene olabildim. Bence şansını dene baş dönmesi bulantı kusma enfeksiyon kaynaklı olabilir acile de gidebilirsin.Sabah tam 4. Günüm ama bana öyle brişey demederken adet oldum ve şuan aşırı fazla baş dönmem mide bulantım kusmam var onun için gitmek istiyordum da randevu bulamadım randevusuz da bakılırmı emin değilim
Enfeksiyon belirtim yok ama acile bir defa gittim ilgilenmedi,polikınliklerde randevusuz imkansız hemen girip muayne olamazsın aşırı kalabalıkCanım hangi şehirdesin bilmiyorum ama randevu hiç yok zaten hele belirli zamanda yapılan testler için randevu kovalamak samanlıkta iğne aramak gibi. Ben kaç kez farklı farklı branşlarda hekimlere randevu bulamayıp hastaneye gidip sorduğumda hem de hiç beklemeden muayene olabildim. Bence şansını dene baş dönmesi bulantı kusma enfeksiyon kaynaklı olabilir acile de gidebilirsin.