Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bemde googleden giriyom.baska nerden girelebiliyorki canim
Canım benim telin kendi internet tarayıcısından giriyordum ben baktım böyle olunca foto ve emoji ekleyemiyorjm..Hareketli emojileri ve fotografları normal googlan kadınlar kulubune girip bu sayfaya girdiğimde ekleyebiliyorum

Himm bende ordan giriyorum. Çok bilemiyorum ben canimm cokkk saol.yinedde en azından etiketlenmeyi öğrendim kullamiyordum onu

Geldimmmm....Googlan kadınlar kulubu yazdım bu konuya tıkladım bak bunlar ekleniyor hemen

Adetliyken hastaneye gitsek kadın doğuma muayne ve kan tahlili falan yaparlarmı acaba bilgisi olan varmı

Kızlar benim sonuçlar normal çıktı sanırım.sadece prolaktin yüksek her zamanki gibi
E2 31,4
FSH 9,51
Tsh 2,34
LH 5,11
PRL 48,9

Canım yoğun degilse hastane doktor yapar bence regl olunca gel demistiniz dersin ama çok geciktirme 4. Günü geçmesin reglin
Sabah tam 4. Günüm ama bana öyle brişey demed erken adet oldum ve şuan aşırı fazla baş dönmem mide bulantım kusmam var onun için gitmek istiyordum da randevu bulamadım randevusuz da bakılırmı emin değilim

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama randevu hiç yok zaten hele belirli zamanda yapılan testler için randevu kovalamak samanlıkta iğne aramak gibi. Ben kaç kez farklı farklı branşlarda hekimlere randevu bulamayıp hastaneye gidip sorduğumda hem de hiç beklemeden muayene olabildim. Bence şansını dene baş dönmesi bulantı kusma enfeksiyon kaynaklı olabilir acile de gidebilirsin.

Enfeksiyon belirtim yok ama acile bir defa gittim ilgilenmedi,polikınliklerde randevusuz imkansız hemen girip muayne olamazsın aşırı kalabalık

Benim adetimin 7. Günüydü bugün ve şeffaf bi akıntı var ama su gibi yapışkan değil anlamadım bi kere daha olmuştu o zaman da anlam veremedim yumurtlama günüm de değil ovulasyon testi yapıyorum ama klomenden dolayı olabilir mi acaba var mı bunu yaşatan aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…